Dnevni horoskop za nedeljo 4. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 4. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 4. junija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 4. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan brez plastične vrečke in dan rudarjev. Zaradi vpliva Polne lune se vas lahko dotaknejo čustvena preobčutljivost, ranljivost, nemoč pri obvladanju čustev, in nezmožnost odločiti se v pravi smeri.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes se izognite kopičenju slabih čustvenih energij, ki zavirajo pretočno delovanje in sprožajo napetost, strah in razdražljivost.

horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali.

Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Danes ob 05:42 uri nastopi Polna luna -Ščip

Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti. Polna luna je že od nekdaj krivec za nespečnost, živčnost na cestah, povečano število prometnih nesreč in še marsikaj, zato bodite v tem času bolj previdni in bolj budni.

Pusti, da tisti, ki želi premakniti svet, najprej premakne sebe.

Sokrat

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Anton Dermota, slovenski operni pevec
  • Lučka Kralj Jerman, slovenska dirigentka
  • Thomas Mann, nemški pisatelj
  • Angelina Jolie Voight, ameriška igralka
  • Lukas Podolski, nemški nogometni reprezentant

Na današnji dan so bile podeljene prve Pulitzerjeve nagrade. Madžarska podpiše trianonsko mirovno pogodbo. Na Dunaju se sestaneta John Fitzgerald Kennedy in Nikita Sergejevič Hruščov. Rodil se je Marjan Kozina, slovenski skladatelj in Robert Jacobsen, danski kipar in slikar. Rodil se je tudi Sokrat, grški filozof in Aleksander Sergejevič Puškin, ruski pesnik, pisatelj. Umrl je Giacomo Casanova, italijanski pustolovec in Edo Mihevc, slovenski arhitekt.

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2023

Kakšno bo zaradi vpliva Polne lune vaše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo energija naporna in precizna, zato se boste težko sprostili.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj občutila energijo Polne lune?

Danes boste najbolj intenzivno občutili energijo Polne lune rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: HOROSKOP: MOŠKI, KAKO OSVOJITI DVOJČICO? ali PREPRIČANJE JE MISEL, KI SE JE OKLEPATE IN JI GLOBOKO VERJAMETE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav boste deležni lepih komplimentov, vas bo energija Polne lune usmerjala k nervozi ter notranjemu nemiru, ki se lahko odrazi tudi na področju odnosov z družinskimi člani.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaljubljeni biki boste skrbni, ljubeči in zanesljivi, zato boste z lahkoto umirili vsako napetost, ki jo bo prebudil vpliv Polne lune. Končno boste lahko uredili svoje misli. Počutili se boste stabilno.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Izpod napol priprtih oči boste čakali kaj vam prinaša vpliv Polne lune. Energija, ki se bo prepletala bo povezana s srcem, srce pa seveda z ljubeznijo. Dvignite se počasi nekoliko višje.




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Namesto da se vdajate depresivnim stanjem, ki jih prebuja vpliv Polne lune, raje ko boste prosti obiščite prijatelja oziroma prijateljico, ki vas zna hudomušno vedno spraviti v dobro voljo.




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pred vami je zaradi vpliva Polne lune polno razno raznih sprememb, povezanih z dogajanjem v domačem okolju. Vsekakor se boste bolj kot kdaj koli lahko zanesli na svoje prirojene talente.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekoga boste zaradi energije, ki jo prebuja Polna luna začeli gledati iz drugega zornega kota. Zavedati se boste začeli, kako pomembno vlogo imajo v vašem življenju družinski člani.




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prebuja se dar za razumevanje globine človeških duš, zato vas bodo česarkoli se boste lotili bližnji z veseljem podprli. Dovolite si tokrat čutiti v vseh razsežnostih in preprosto uživati v prijetnemu dnevu.




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Končno boste kljub temu da na vas vpliva Polna luna prišli k sebi po burnih dogodkih v prejšnjih dnevih. Dogodki, ki se bodo razvijali v domačem okolju, bodo ravno tisto o čemer ste sanjali.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čakajo vas presenečenja, divja energija, vas bo na področju čustev povabila v svoj objem. Sprememb se ne boste ustrašili, celo iskali jih boste in iz njih potegnili najboljše za vas.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker boste zaradi energije, ki jo prebuja Polna luna togi in nepopustljivi, boste vztrajali pri svojih načrtih. Premišljenost, potrpežljivost in pogum boste močno potrebovali v odnosu z nekom, ki je zelo zahteven.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ker boste odkritosrčni in zaupljivi, vas čakajo na ljubezenskem področju lepe spremembe, ki bodo podarile simpatične razsežnosti. Prej, ko se odločite, da greste v akcijo, pretehtajte vse možnosti.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bodite previdni in ne reagirajte zaradi vpliva Polne lune v določeni kočljivi situaciji prehitro. Bodite pozorni predvsem na kakovost in ne na količino. Če boste preveč zaverovani v svoj prav, se pripravite na posledice.

Vas zanima: SONČENJE: HREPENITE PO PORJAVELOSTI? ali HOROSKOP: OD NAJBOLJŠEGA DO NAJSLABŠEGA VOZNIKA AVTOMOBILA