Dnevni horoskop za nedeljo 31. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 31. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 31. decembra 2023

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 31. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopSilvestrovo. Ker boste razigrani in polni zanimivih predlogov, se vam bo marsikdo z veseljem nasmehnil.

Horoskop nasvet za današnji dan: Razmislite, morda naredite tisti korak, o katerem sanjate že dlje časa, pa ni bilo dovolj poguma.

Horoskop
Luna preide v znamenje Device

Danes ob 12:53 uri Luna preide v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost. Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja.

Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Na koncu niso leta življenja, ki štejejo, ampak dejstvo, koliko življenja je bilo v teh letih.

Abraham Lincon

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Anthony Hopkins, valižanski igralec
  • Alex Ferguson, škotski nogometni trener
  • Ben Kingsley, ameriški filmski igralec
  • Donna Summer, ameriška pevka
  • Val Kilmer, ameriški filmski igralec

Na današnji dan Boris Jelcin, prvi ruski predsednik, preda predsedovanje Vladimirju Putinu. Rodil se je Janez Lipušček, slovenski tenorist in Henri Matisse, francoski slikar. Umrl je Fran Jaklič – Podgoričan, slovenski pisatelj in Karl Millöcker, avstrijski skladatelj.

Z upanjem v lepšo prihodnost vam želimo srečno, zadovoljno in predvsem zdravo leto 2024. Vstopimo svetlejši prihodnosti naproti in naj vam novo leto pričara veselje in izpolni vse skrite želje. Srečno!

Katera astro znamenja boste danes doživela lepo presenečenje?

Lepo presenečenje boste doživeli rojeni v znamenju raka, leva in vodnarja. 

Katera znamenja zodiaka boste zelo samozavestna?

Najbolj samozavestni boste danes rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: NAJBOLJŠI LJUBIMCI ZODIAKA SO MOŠKI, ROJENI V… ali SE PREVEČ RAZDAJATE IN POZABLJATE NASE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odločeni boste, da se boste imeli zvečer lepo, čeprav vas lahko popoldne energija lune v znamenju device usmeri v nekaj zaskrbljenosti. Želeli boste da je vse tako, kot ste si zamislili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V mislih se boste sprehajali po situacijah, ki bi jih naj končno pustili za sabo. Nekaj bo težko razvozlati, zato se preden se dokončno odločite skušajte z nekom posvetovati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pomembno bo, da kljub vsemu, kar se bo dogajalo v vaši bližini ostanete na realnih tleh in si začrtate čim bolj stabilno pot. Vse pomembne odločitve naj še počakajo na bolj ugoden čas.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V vas se lahko prebudijo nenavadne ideje, zaradi katerih vas lahko pritegnejo tudi kakšne skrajnosti. Prihaja novica, s pomočjo katere boste znali umiriti sprte strani v domačem krogu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Presenečeni nad nenadnim dogodkom ali informacijo se boste odločili prepustiti spontanosti. Pričakovali boste nekaj divjega, vendar se bo večer razvil v bolj umirjeni smeri.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z veseljem boste pogledali nazaj in naredili v mislih bilanco leta. Na trenutke si lahko obesite občutek krivde, vendar vas ne pelje v pravo smer, sicer pa ne skrbite, saj se bo kmalu vse rešilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub navdušenju, ki se prebuja zadnji dan leta, se bo potrebno ko luna preide v znamenje device nekoliko prilagoditi. Tisti, ki boste večer preživeli v samoti, vam bo čisto lepo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Končno si boste oddahnili, saj boste deležni prave in iskrene podpore. Časa bo dovolj za vse, kar bi radi naredili, zato se priprav in povezovanja lotite čisto umirjeno ter dosledno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Spoznali boste, da želite pustiti za sabo nekaj, kar vam v preteklem obdobju ni ustrezalo. Ne pozabite pa, da se oseba, ki jo imate v mislih, zagotovo ni spremenila.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko bo priložnosti za to, da se izpostavite. Pogumno, drzno boste delovali podnevi in ponoči, seveda veliko bolj sproščeno kot običajno. Najdaljša noč bo za vas čarobna.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pazite, da zvečer ne spijete preveč alkohola, saj bi lahko povedali vse kar spontano in brez dlake na jeziku. Izkazali se boste s kuharskimi sposobnostmi, zato bodo vsi prijetno presenečeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ugoden dan, ne glede na to, da boste na začetku nekoliko zmedeni, posebno če se boste ukvarjali s srečanjem, ob katerem ne boste prepričani v čustva. Dovolite si biti nasmejani.

Vas zanima: Mesečni horoskop JANUAR 2024 ali ZAČNITE ČIM PREJ URESNIČEVATI SVOJE ŽELJE