Dnevni horoskop za nedeljo 21. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 21. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 21. januarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 21. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Smešne in spontane situacije vas bodo navdihovale. Ne boste se želeli preveč obremenjevati z detajli, malenkostmi in številkami.

Horoskop nasvet za današnji dan: Izogibajte se situacijam, ki od vas zahtevajo direktna soočenja, saj se boste težko odločili v pravi smeri. Ne iščite novih priložnosti, raje obnovite kakšno staro, ne bo vam žal.

Horoskop
Luna je v znamenju Dvojčkov

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev. Prihajajo tudi zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali.

Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

  • Christian Dior, francoski modni oblikovalec
  • Anton Strle, slovenski duhovnik, teolog, prevajalec
  • Radoslav Žargi, slovenski zdravnik infektolog
  • Plácido Domingo, španski tenorist
  • Princesa Ingrid Aleksandra Norveška

Na današnji dan je bila ustanovljena Slovenska kmečka zveza. Narodni odbor za Slovenijo izda odredbo o ustanovitvi Slovenske narodne vojske. Rodil se je Umberto Nobile, italijanski letalec, polarni raziskovalec in Anton Lavrin, slovenski diplomat in egiptolog. Rodila se je angleška pevka, članica dekliške najstniške skupine The Spice Girls, Emma Bunton. Umrl je Ivan Pregelj, slovenski pisatelj in Ibrahim Rugova, kosovski albanski politik. Umrl je tudi Vladimir Lenin, glavni vodja oktobrske revolucije in prvi voditelj Sovjetske zveze.

V življenju je vedno tako, da ko se ena vrata zaprejo, se odprejo druga. Toda ljudje pogosto z obžalovanjem strmimo v zaprta vrata tako dolgo, da novih odprtih vrat ne opazimo.

Graham Bell
Čemu bi se morali danes izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje da se je smiselno izogniti raznim konfliktom.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težko zadrževala v komunikaciji?

Danes se boste težko zadržali v komunikaciji rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: ASTRO ZNAMENJA, KI SO ROJENA ZA DOLGA RAZMERJA ali NE POZABITE NA ZDRAVJE IN VITALNOST

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V domačem okolju se bo prebujalo veliko radovednih vprašanj, najbolj pomembno vam bo, da vas objemata mir in sreča. Medsebojni odnosi bodo topli, izredno dobro se boste počutili tudi med prijatelji.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tokat se pripravite na razne spremembe, ki se lahko z energijo lune v dvojčkih nenadoma pojavijo ter postavijo vse kar je bilo skrbno začrtano popolnoma na glavo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj skrivnostnega vas bo pripeljalo do tega, da odgovore, po katerih hrepenite poiščete drugje. Sestavite celotno sliko, šele nato boste sposobni o njej tudi odkrito spregovoriti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bodite previdni ko razlagate nekaj kočljivega, ker vas lahko nekdo zaradi raztresene energije lune v dvojčkih napačno razume. Malce vam lahko ponagaja tudi sarkazem.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nič zato, če se ne v domačem okolju ne boste sposobni skoncentrirati na težje delo, saj bo področje ljubezni tisto, ki vas navdihuje in vam omogoča, da razmišljate navihano ter optimistično.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zamikalo vas bo opravljanje, želeli boste izvedeti več kot običajno. Bolje bi bilo, da bi se bolj intenzivno usmerili vase ter v svoje težave, saj vas lahko danes marsikaj zavede.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V zadnjem trenutku si boste premislili in brez jasnega razloga odpovedali družinski dogovor. Če le lahko, prepustite zaradi svoje zmedenosti večjo pomembno odločitev komu drugemu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne boste se mogli odločiti, čeprav zadeva ni zares pomembna in tega se boste zavedali tudi sami. Glejte na vse kar vas obdaja z optimizmom ter sledite svetli prihodnosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

S svojo energijo se boste zavedali vseh prednosti in se lažje soočili tudi s tisto osebo, ki na vse vedno gleda v temačni smeri. Napolnite svoje baterije z gibanjem in s športom.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaupajte vase, boste videli, da vas bo slaba volja, povezana s področjem čustev hitro minila. Uporabite umirjenost, da se sestavite ter da se v prihodnje bolj umirjeno ter osredotočeno podate novim zmagam naproti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne delajte ničesar pod pritiskom, prav tako nikar ne pretiravajte. Priznajte si, da ste preveč utrujeni ali zamorjeni, da bi urejali nekaj, kar vas podzavestno še vedno vznemirja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju čustev boste prijetno presenečeni, toda vseeno pazite, kako se boste odzvali, ker vas nekdo očitno še ne prepriča dovolj. Potrebujete več, saj vas spremlja občutek da ste prazni.

Vas zanima: INTUITIVNA INOVACIJA ali STE ŽE KDAJ OBUPALI NAD ŽIVLJENJEM?