Dnevni horoskop za nedeljo 17. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 17. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 17. decembra 2023

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 17. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pripravljeni boste tvegati ali igrati na srečo, z upanjem, da vam bo naklonjena. Spodbujeni bosta življenjska moč in vitalnost, misli bodo polne pozitivnih prebliskov, ki jih boste z veseljem delili tudi z okolico.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bodite drzni in skušajte spoznati vse, kar vas zanima in privlači. Prišli boste do spoznanja da dovoliti, da delate napake, zagotavlja svobodo, ki je potrebna za odkrivanje novih stvari.

Horoskop
Luna preide v znamenje Rib

Danes ob 20:58 uri Luna preide v znamenje Rib

Skozi dan še pod vplivom Lune v znamenju Vodnarja se boste težko osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika.

Hrepeneli boste po novih modnih smernicah in z veseljem boste zavili v trgovino z oblačili in si privoščili kakšen odštekan kos. Prihaja umirjenost povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi.

Večer v znamenju Lune v Ribah pa boste posvetili čas skrbi za zdravje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Ugodno za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo. Vse, kar boste zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni

Rojeni v znamenju strelca in dogodki na današnji dan:

  • Frančišek – Jorge Mario Bergoglio, papež
  • Bernard Hill, angleški filmski, televizijski in gledališki igralec
  • Paul Rodgers, angleški rock glasbenik
  • Tomaž Lajevec, novinar
  • Igor Stefan Kokoškov, srbski košarkarski trener
  • Milla Jovovich, ameriška filmska igralka, manekenka

Na današnji dan je bilo prvo predvajanje Simpsonovih. Začetek stavke rudarjev Trboveljske premogokopne družbe. Rodil se je Lucijan Marija Škerjanc, slovenski skladatelj in Ivan Krizostom Švegel, slovenski diplomat in politik. Umrl je Kim Džong Il, severno-korejski diktator in Fran Petre, slovenski književni zgodovinar.

Človeka osrečijo njegovi lastni napori, brž ko spozna potrebne prvine za srečo: preproste užitke, pogum, nesebičnost, ljubezen do dela predvsem pa čisto vest.

George Sand
Katera znamenja zodiaka boste imela manj razumevanja za potrebe in želje drugih?

Najmanj razumevanja za potrebe in želje drugih boste imeli rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Kaj je tisto kar vas bo danes najbolj razveseljevalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste najbolj znašli tam, kjer ne bo postavljenih nobenih meja.

Preberite tudi: SEVERNI VOZEL IN VAŠE POSLANSTVO ali SE DRŽITE DOGOVOROV V PARTNERSKIH ODNOSIH?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zlahka boste odmislili nekaj, kar je drugim pomembno, vam pa je že večkrat povzročilo preglavice. Prihaja novica, ki vas ne bo presenetila, saj ste nekako predvidevali kaj bo nekdo odgovoril.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V družinskem krogu boste čutili več podpore ter nežnosti in morda se boste celo vprašali, če je vse skupaj sploh resnično. Prav tako bo v odnosih prisotna sproščena energija.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dan boste preživeli v čudovitem vzdušju in na prvem mestu bo zagotovo misel, da se želite z bližnjimi čim bolj povezati. Sprostili boste določene blokade, ki vas omejujejo že dlje časa.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj, kar vas bodo prosili vam bo vzelo precej energije zato boste čez dan utrujeni. Mislite predvsem nase, saj ste zadnje čase zelo ustrežljivi, premalo pa se postavljate zase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Naj se vam ne mudi, prepustite se lenobnemu dogajanju in uživajte. V čustvih se bo konkretno zaiskrilo, ko boste najmanj pričakovali, kar vas bo presenetilo in navdihnilo hkrati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pozabite z energijo lune v vodnarju na zadržanost in stroga pravila. Poiščite v živo ali na spletu novo priložnost, nekaj vam je očitno usojeno, zato se odločite brez pomislekov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi energije vodnarja si boste želeli čim več družbe. V kolikor ste videli prejšnje dni veliko priložnosti, ste zdaj na vrsti za izpolnjevanje želja. Ne pozabite vključiti tudi starejših.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pot do bistva bo vodila po številnih ovinkih. Kar se bo prepletalo v vas, boste oddajali tudi navzven in če vas bo kdo zaradi tega želel popravljati ali spremeniti, se nikar ne pustite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pred vprašanji, ki jih bo pred vas postavil družinski član ne boste mogli pobegniti. Namesto da tarnate nad svojo usodo, raje premislite, o čem se morate čim prej pogovoriti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če nekdo, ki je za vas pomemben ne bo opazil truda, s katerim si želite pokazati, da si želite bližine, boste užaljeni. Zvečer, ko luna prehaja v znamenje rib se bo prebudila iskrena ljubezen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vzbudili boste zanimanje nasprotnega spola in si odprli možnost pogovora. Prav tako boste v domačem okolju začutili, da je čas za akcijo in napredek, kar bo prebudilo samozavest.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ker ste se naučili kar nekaj pomembnih življenjskih lekcij, zaradi katerih gledate na življenje v drugačni luči vam bo tokrat, tudi če se boste znašli v kakšni zoprni situaciji veliko lažje.

Vas zanima: HOROSKOP: MAJHNE SPREMEMBE NAVAD, KI LAHKO NAREDIJO ČUDEŽE ali ASTRO PROFIL ZNANIH: KARIN KOMLJANEC