Dnevni horoskop za nedeljo 14. aprila 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 14. aprila 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 14. aprila 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 14. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Svetovni dan zdravja. Skušajte odmislite vse kar je neuporabno ter poudariti vse, kar bi lahko v bližnji prihodnosti z vašo pomočjo zableščalo. Ljubezen boste z veseljem negovali.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prisluhnite tišini in tistim željam, ki vam že dlje časa švigajo po mislih, pa do sedaj niso prodrle.

Horoskop
Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri. Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko.

Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov. Sedaj je pravi čas za meditacijo, ki bo osredotočena, poglobite se tudi v svoje misli in skušajte poiskati odgovore na skrita vprašanja. Če se srečate z nepredvidenimi težavami, se jim raje umaknite, prav tako se umaknite zabavam in športnim aktivnostim.

Njeno Sonce se nahaja v 8. Hiši Ovna, kar nakazuje da je oseba, ki je sama sebi zadostna. Ima občutek, da zmore vse, kar si zastavi, le voljo mora imeti. Veseli jo vse kar je nenavadno in drugačno. Luna v znamenju Rib v 12. Hiši nakazuje na močno čustvenost in željo po nenehnih spremembah. Je tudi malce občutljiva in nesigrna vase, zato potrebuje v življenju veliko podpre ljudi, ki ji veliko pomenijo.

Venera v znamenju Ovna ji daje notranjo moč in stabilnost, tao da nihče ne more manipulirati z njo. Za prijatelje je tista, ki je vedno pripravljena pomagati in se v dobro odnosov tudi žrtvovati in seveda nesebično. Mars v znamenju Rib jo rešuje takrat, ko se težave in problemi zgrnejo nanjo in je nemočna.

SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI USPEŠNO USKLAJUJEJO KARIERO IN LJUBEZEN?

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Vladimir Pavšič – Matej Bor, slovenski pesnik
  • Julie Christie, britanska filmska igralka
  • Jan Boklöv, švedski smučarski skakalec
  • Roberto Ayala, argentinski nogometaš
  • Abigail Breslin, ameriška igralka

Na današnji dan je bil rušilni potres v Ljubljani. V Atlantskem oceanu Titanic pozno zvečer zadene ob ledeno goro. Znanstveniki so določili sestavo 99 odstotkov celotnega človeškega genoma, ki so jo določili kar 99,99 odstotka natančno. Leta 1836 je prvič izšla Prešernova pesnitev Krst pri Savici s posvetilnim sonetom prijatelju Matiji Čopu. Rodil se je Robert Doisneau, francoski fotograf in Ritchie Blackmore, angleški rock glasbenik. Umrla je Iva Zupančič, slovenska gledališka, filmska igralka in Davorin Savnik, slovenski oblikovalec, arhitekt.

V POLITIKI JE SKUPNO SOVRAŠTVO SKORAJ VEDNO TEMELJ PRIJATELJSTVA.

Alexis de Tocqueville
Katera astro znamenja boste danes težko prenašala preveč glasne in samozavestne ljudi?

Danes boste najtežje prenašali preveč glasne in samozavestne posameznike rojeni v vodnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj nepotrpežljiva?

Danes boste najbolj nepotrpežljivi rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEHNIKA VPOGLEDA V PRIHODNOST ZA VAŠE ZNAMENJE ali KO SE PARTNER RAZIDE Z VAMI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne sprašujte nekoga, ki od vas pričakuje delovanje, kaj bi sploh morali storiti. Vse tisto, kar je strogo določeno in obdano s previdnostjo, vas bo tokrat močno odbijalo, želeli boste biti sproščeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Resnico glede čustvenih pripetljajev v preteklosti poznate sami, tudi tiste plati, ki vam niso všeč, zato se raje brzdajte ko bo nekdo ponovno drezal v vas in na plano vlekel razne laži.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V ljubezni vas spremlja zoprn občutek nezadovoljstva, ki ga prebuja energija lune v raku. Težko se boste z energijami, ki vlečejo v preteklost, sedaj podali v prihodnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub temu, da se bo luna nahajala v vašem znamenju, vas lahko močno obremeni navzočnost nekaterih oseb, s katerimi vas povezuje nekaj starih, ter nerazčiščenih računov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sprostite se ob prijetnem pogovoru, ki bo razkril sogovornikova stališča in prebudil občutek, da ste na pravi poti. Z veseljem si boste končno privoščili zaslužen prosti čas.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vzemite si, če vas v prihodnjih dneh čaka zahteven opravek čas, zbirajte informacije in izkušnje drugih, predvsem pa ne bodite tako zelo analitični ter notranje nemirni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zmotilo vas bo, da morate ves čas, ko nekaj razlagate paziti tudi na odzive drugih. Začnite vse reševati umirjeno, da ne bo vse skupaj napačno razumljeno le zaradi naglice.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Brezglavo boste tavali sem ter tja, ter intenzivno razmišljali, kaj bi lahko v svojem življenju spremenili. Po tihem boste na vsakem koraku iskali možnost, da bi občutili zadovoljstvo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dan boste kljub temu, da energija lune v raku kliče v osamo, preživeli v dobri družbi, kjer ne bo manjkalo humorja. Izvedeli boste novosti, ki vas bodo popeljale v drugačne zaključke.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Uspelo vam bo dokončati nekaj, kar je bilo resnično velik zalogaj, vendar kljub temu še vedno ne boste povsem prepričani, da je zadeva končana, saj luna v raku prebuja dvome.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Uživali boste v družbi znancev in prijateljev, še posebej tisti vodnarji in vodnarke, ki znate odmisliti obveznosti in jih vreči čez ramo. Na čustvenem področju boste sklepali v pravi smeri.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odlično se boste počutili z mlajšimi, predvsem zato, ker vas razumejo in navdihujejo s prisrčnostjo. Vsem težkim posameznikom pa se boste z veseljem in dobrim izgovorom izognili.

Vas zanima: SI PRIPRAVLJENA OPROSTITI, KO TE NEKDO UŽALI? ali NEGATIVNI UČINKI ČASA PREŽIVETEGA PRED ZASLONI