Dnevni horoskop za nedeljo 12. maja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 12. maja 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 12. maja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 12. maja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zanimalo vas bo, kako se trenutna življenjska pot ujema z globljo vizijo namena, ki ga želite manifestirati. Prisluhnite sebi in številnim notranjim namigom, ki vas usmerjajo. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Priporočljivo je, da ravnate po instinktu. Če boste razdražljivi, se morate umakniti in se poskušati sprostiti. 

Horoskop
Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Danes bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri. Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti.

Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov. Sedaj je pravi čas za meditacijo, ki bo osredotočena, poglobite se tudi v svoje misli in skušajte poiskati odgovore na skrita vprašanja. Če se srečate z nepredvidenimi težavami, se jim raje umaknite, prav tako se umaknite zabavam in športnim aktivnostim.

Nikoli ne izgubite priložnosti za nov začetek pa naj bo še tako majhen.

FLORENCE NIGHTINGALE

Vi in vaš partner

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Katharine Hepburn, ameriška filmska igralka
  • George Carlin, ameriški komik
  • Stefano Modena, italijanski avtomobilski dirkač
  • Jason Biggs, ameriški filmski igralec
  • Tony Hawk, ameriški rolkar

Na današnji dan je bila Slovenija sprejeta v Svet Evrope skupaj z Estonijo, Litvo, Češko, Slovaško in Romunijo. V Ljubljani je bilo ustanovljeno Društvo za raziskovanje jam Ljubljana. Ustanovljena je Slovenska kmečka zveza, prva slovenska demokratična politična stranka. Rusko vesoljsko plovilo Luna 5 je strmoglavilo na Luno. Rokometašice Krima so osvojile naslov evropskih klubskih prvakinj. Rodil se je Dante Gabriel Rossetti, angleški slikar, pesnik in Anton Korošec, slovenski politik. Rodila se je tudi prva medicinska sestra na svetu, Florence Nightingale. Umrl je sir William Huggins, angleški učenjak, astronom in Jacques Philippe Marie Binet, francoski matematik, astronom.

Čemu se je danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smotrno izogniti napornemu delu in vsem opravkom, ki zahtevajo natančnost.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj spogledljiva?

Danes boste najbolj spogledljivi rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: HOROSKOP: KAKŠNA ŽENSKA STE V MOŠKIH OČEH? in POSVEČATE SVOJEMU ZDRAVJU DOVOLJ POZORNOSTI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V družbi prijateljev se potrudite prisluhniti, saj vas bodo sprejeli na popolnoma drugačen način. Samski, nikar ne odvrzite puške v koruzo, če boste slučajno zavrnjeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse se bo začelo odvijati bolj lahkotno, ko boste sprejeli, da nekaterim stvarem že nekaj časa pripisujete prevelik pomen. Ne oklevajte z odločitvami, ki vam lahko dvignejo samozavest.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj, kar čakate že nekaj časa, boste končno dobili, zato vam bo odleglo, saj ste že utrujeni od čakanja in spraševanja. Družinsko srečanje boste morda tokrat raje preložili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Umirite se in z luno v svojem znamenju skušajte delovati v duhu harmonije. Vzemite si čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli in so povezane predvsem z nego ter razvajanjem telesa.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Odločiti se morate glede čustvene situacije, ki ni v najboljšem stanju, čeprav vas luna v znamenju raka ustavlja in vam povzroča zmedo. Zvečer bo vse skupaj nekoliko lažje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na področju družinskih odnosov prihaja manjši napredek, do katerega se lahko povzpnete počasi, vendar zelo vztrajno. Prišli boste tudi do žgečkljivih spoznanj, ki vas bodo navdihnila.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Imeli boste več možnosti za izbiro, čeprav boste še vedno nedoločni in z luno v raku trmasti. Napak nočete ponavljati, vendar vas bo situacija prisilila da se boste morali odločiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj boste naredili na podlagi trenutnega občutka, zato poskrbite, da bo vaš trud opažen ter da vas bodo sprejeli. Pretirana odgovornost vam ne bo všeč, zato se ji izognite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne dovolite si, da bi nekdo manipuliral z vami in bodite previdni, preden se spustite v utrudljive konflikte, saj luna v raku prebuja občutljivost. Previdnost velja tudi na ljubezenskem področju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prijetne vibracije bodo povezane z družinskim življenjem. Možni so tudi globoki ljubezenski pogovori, ki pa vas zaradi energije lune v raku ne bodo premaknili iz mrtve točke.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekomu še ne zaupate popolnoma, zato boste morali povabilo zavrniti, čeprav gre le za začasne ovire. Pozitivna naravnanost vas bo vodila v prave odločitve, o katerih boste razmišljali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V domačem okolju se bo zaradi pesimizma, ki ga prebuja luna v raku dvignilo precej prahu. Še težje bo, če bo vmešan nekdo, s katerim nikakor ne moreta vzpostaviti iskrene komunikacije.

Vas zanima: KAJ ČAS, V KATEREM STA SE POROČILA ALI ZAČELA RAZMERJE GOVORI O VAJINI PRIHODNOSTI? in KATERE ŽENSKE ZODIAKA TEŽKO NADZIRAJO SVOJO JEZO?