Dnevni horoskop za nedeljo 11. septembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 11. septembra 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 11. septembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 11. septembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Brez zadržkov lahko prevzamete pobudo in delujete strastno, zato dovolite, da se vaša čustva prebudijo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Klepetavost in radovednost bosta ustvarili prijetno vzdušje. Težko se boste zadrževali s samoti, zato se neobremenjeno povezujte.

horoskop
Luna v znamenju Ovna

Danes ob 08:47 uri Luna preide v znamenje Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Kdor vsak dan ne posveti nekaj časa svojemu zdravju, mora vsak dan žrtvovati veliko časa za bolezen.

Sebastian Kneipp

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Franc Mihael Strauss, slovenski slikar
  • German Stepanovič Titov, ruski kozmonavt
  • Brian De Palma, ameriški filmski režiser
  • Franz Beckenbauer, nemški nogometaš
  • Bašar al Asad, sirski predsednik

Na današnji dan je bila premiera filma Kratki stiki. Teroristični napadi 11. septembra na več tarč v ZDA. Ringo Starr se pridruži skupini The Beatles. Augusto Pinochet izvede državni udar v Čilu. V Hamburgu izide prvi zvezek Marxovega Kapitala. Rodil se je tudi Carl Zeiß, nemški optik in sir James Hopwood Jeans, angleški matematik, fizik, astronom. Umrl je Niko Županič, slovenski politik, etnolog in Nikita Sergejevič Hruščov, ruski politik.

Kako boste delovali na področju odnosov?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju odnosov direktni in iskreni.

Katera znamenja zodiaka boste danes zaletava?

Zaletavi boste danes rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2022 ali IZOGNITE SE ZAVISTI, STANJU NENEHNEGA NEZADOVOLJSTVA IN PRITOŽEVANJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub temu, da boste z luno v svojem znamenju zelo razigrani prisluhnite, ne da bi nekoga nenehno prekinjali. Krepite sočutje, saj ste v zadnjem času premalo prilagodljivi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V dejanjih boste z lahkoto sledili svojim mislim, želeli si boste spremeniti delček svojega življenja. Sanjarili boste o čustvenih spremembah, o katerih pa bo najprej potrebno razmisliti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Objele vas bodo številne misli, ki bi jih z veseljem radi popeljali v realnost. Energija lune v ovnu bo tista, ki vas bo dobesedno brcnila v akcijo, zato vam bo dan zelo hitro minil.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Komunikacija bo potekala nemoteno, kar vas bo obkrožilo z novo energijo, tudi za zahtevnejše opravke v domačem okolju, s katerimi že nekaj časa spretno odlašate.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Naložili ste si preveč, nikar se ne spravite v slabo voljo zaradi nestrpnosti. V ljubezni imate še vedno priložnost nekaj popraviti, čeprav vam to prav kmalu ne bo več zadostovalo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če boste preveč zbadljivi, se vam lahko to kasneje maščuje. Zato raje vdihnite, trikrat premislite in šele potem povejte, pa bo rezultat dosti boljši in nasprotna stran pomirjena.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Strogost se vam ne poda, zato v pomembnem pogovoru poskusite še enkrat, morda nekoliko bolj taktno in diplomatsko. Premislite, komu boste namenili največ pozornosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi vpliva lune v znamenju ovna se vam bo v mislih ves čas nekam mudilo. Ko bodo karkoli zahtevali od vas, boste veliko bolj premišljeni, saj boste želeli ustreči.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Če si nečesa res tako zelo želite, se podajte odločno naprej in nikar ne iščite ves čas izgovorov. Spontano se usmerite tja, kjer imate dober občutek. Vse bo sprejeto v pravi smeri.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Luna v ovnu prinaša optimistično naravnano energijo. Zdravje in počutje bo na višji ravni, saj se z morebitnimi težavami in zapleti tokrat ne boste želeli obremenjevati.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Živahni boste, hitri in radovedni. Ljubezenske zvezde ščitijo vse, ki ste iskreni, zato se prej kot boste povedali nekaj kar morda ni iskreno vprašajte če je resnično vredno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekomu boste zaradi želje po umirjenem vzdušju dovolili, da vas dobesedno vleče za nos. Zgodba se bo kmalu spremenila, ker se boste sposobni postaviti zase na odločen način.

Vas zanima: Mesečni horoskop SEPTEMBER 2022 ali NAJ BO OBDOBJE RETROGRADNEGA MERKURJA PRAVA LEKCIJA