LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2022

Ljubezenski horoskop za mesec SEPTEMBER za vsa astrološka znamenja
Ljubezenski horoskop za mesec SEPTEMBER za vsa astrološka znamenja

Ljubezenski horoskop za mesec SEPTEMBER za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja: 8 minutes

V september boste stopili z energijo Venero v levu, zato bodo prvi dnevi zelo strastni in nabiti z močno energijo, ki pa se lahko po 5. septembru ko Venera prehaja v devico malce ohladi. Zaznavati boste začeli bolj realno sliko, v ospredje stopa razum. Da pa ne bo vse skupaj preveč resno, bo poskrbel Mars v znamenju dvojčkov, ki poudarja igrivost. Z njegovo pomočjo se boste lažje prepustili in zaupali.

OVEN

Odločitve, ki jih boste v prvih dneh septembra, ko bo Venera v levu sprejeli, vam bodo odprle nove poti, ki bodo tokrat drugačne, bolj vznemirljive. Ljubezen bo področje sreče in z lahkoto se boste na nežen način predali ljubljeni osebi. Samskim in vezanim ovnom bo naključno spogledovanje na delovnem mestu prineslo več kot prijetno družbo in smeh. Čim prej podajte svoj odgovor na vsa sporočila, čeprav z zamudo. V zadnjih dneh septembra, ko se bo Sonce nahajalo v tehtnici prihaja nekaj ljubezenskih novosti, ki vas bodo prebudile in vam podarile čudovit občutek. Čustveno obarvan cilj, boste lahko dosegli brez prevelikega naprezanja. Naj vas ne skrbi, če se nekdo ne odziva tako kot pričakujete.

BIK

Bodite v začetku septembra bolj izvirni, posebno če ste od nekoga prehitro zbežali in ste potem odločitev obžalovali. Zdaj prihaja prava priložnost, da začnete znova in dobite kar po tihem želite. Uporabite komunikacijske sposobnosti tudi v zasebnem življenju in uredite ljubezensko situacijo na iskren način. Zaljubljeni biki boste v drugi polovici septembra navdušeni odštevali dneve do zmenka in se prisrčno veselili novih dogodivščin. Vse kar se bo odvijalo, bodo vodila intenzivna čustva. Čeprav boste imeli v ljubezenskem odnosu konec septembra večkrat občutek da vas ne jemljejo resno, vas to niti ne bo motilo.

DVOJČKA

V dobro voljo vas bo v začetku septembra spravljalo vse, kar se bo dogajalo na ljubezenskem področju. Zavedali se boste prijetnosti in znali boste s polno paro uživati v drobnih trenutkih. Sredina septembra bo na ljubezenskem področju postregla z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali bolj stabilne odločitve. Zanašajte se bolj na to, kar vam veli srce, saj bo razum preveč kritično obarvan. Na področju čustev boste v zadnjem delu septembra samski in vezani dvojčki bolj pogumni kot običajno. Sorodno dušo lahko srečate tudi preko prijateljev. Končno boste lahko povsem sproščeni ter kar se da razigrani.

Ljubezenski horoskop za mesec SEPTEMBER za vsa astrološka znamenja

RAK

V prvih dneh septembra vam bo na področju čustev nekaj slabe volje povzročil zaplet, ki ga niste predvidevali. Več miru in stabilnosti prihaja v sredini meseca, ko lahko opravite pomemben pogovor in se dogovorite za pravila. Presenečeni boste, saj bo ljubljena oseba popolnoma razumela vaša stališča in vas vzpodbujala pri odločitvah. Konec septembra boste v očeh nasprotnega spola samovšečni in egoistični. Razmislite, če je to podoba, ki jo želite deliti. V zadnjih dneh meseca se vam obeta nekaj težavic, povezanih s počutjem, ki bo nihalo sorazmerno z vašim razpoloženjem in dogodki na ljubezenske področju. Nekdo vas ne bo razumel na pravi način.

LEV

Običajno pogumno poiščete trezno rešitev, ampak v začetku meseca, ko se bo Venera nahajala v vašem znamenju vas lahko presenetijo čustva, s katerimi bo treba razčistiti. Prepričljiv nastop vam bo odprl vrata v optimizem. V sredini meseca vas bosta ščitila ponos in sočutje, zato boste zadovoljni in zaljubljeni. V zadnjih dneh meseca, ko boste zaradi komplimentov osebe nasprotnega spola bolj zadovoljni, se bo z vami težko pogajati. Prijeten čas za vezane leve prihaja konec meseca, ko se boste tudi pogovorili o vsem kar vas je bremenilo.

DEVICA

Vezane device, nikar se v začetku septembra ne obremenjujte preveč s partnerjevim razpoloženjem, saj bo prisotne nekaj nervoze. Boljše razumevanje se vama nakazuje, ko bosta oba bolj spočita ter pripravljena na soočenje. Samskim se nekaj sreče nakazuje v sredini meseca, ko se bo v vaše misli prikradla romantična nostalgija povezana s čustvenimi zadevami. Če boste v dvomih, kako naprej, najprej poskrbite za tisto, kar že imate. Bodite hvaležni, namesto da se obremenjujete z neizpolnjenimi željami. V zadnjih dneh meseca se boste usmerili v veselje in sproščenost.

Ljubezenski horoskop za mesec SEPTEMBER za vsa astrološka znamenja

TEHTNICA

Vezane tehtnice boste september začele zelo strastno, z željo da bi vse skupaj še dolgo trajalo. Bolj poglobljeno boste začeli razmišljati v sredini meseca, ko vas bo v odnosu nekaj zmotilo ali presenetilo. Preveč časa boste v drugi polovici meseca porabili z ugibanji, kaj si misli draga oseba, ki vam je všeč že nekaj časa. To je nesmiselno, zato se raje soočite in spregovorite o svojih čustvih. Ljubljena oseba vas bo konec septembra pohvalila, da se je vaš pogled na svet ter pomembne stvari spremenil v pozitivni smeri, kar vaju lahko dodatno poveže.

ŠKORPIJON

Spoznali boste, da ste dovolj močni, da se uprete določenim negativnim pripombam, ki se vrstijo na čustvenem področju. Sreča v ljubezni ni več tako daleč, čeprav boste še nekaj časa tavali naokoli nezadovoljni. Boljše energije prihajajo zadnjem delu septembra, ko boste doživeli nekaj neverjetnega, kar vam bo prebudilo vero vase. Mars bo na vsakem koraku poskrbel sproščenost ter besede, ki bodo prebudile igrivo plat. Prenehajte se boriti s svojimi skritimi čustvi.

STRELEC

Znali si boste vzeti čas zase, izpolnila se vam bo tudi pomembna želja, kar vas bo navdihnilo z zadovoljstvom. Energija Marsa v znamenju dvojčkov vas bo v sredini meseca, ko boste odprti za razne predloge radovedno vodila po razpotjih življenja. Aktivni boste tam, kjer se bo veliko dogajalo. Umirite se v zadnjih dneh meseca na področju čustev, saj se bo vse skupaj odvijalo v lepih energijah, ki vas bodo iz trenutka v trenutek spravljale v dobro voljo. Prihajajo komplimenti, s katerimi se boste počutili še bolj zaželeni.

Ljubezenski horoskop za mesec SEPTEMBER za vsa astrološka znamenja

KOZOROG

Ljubezen boste postavili v septembru na stran. Na področju dela pokažite več posluha za tiste zadeve, ki bo morale biti že rešene. Poskusite se usmeriti v postopno reševanje nalog, ne pozabite tudi na počitek. Zamisli, ki se vam že nekaj časa podijo po glavi, boste uspešno preusmerili v nekaj konkretnega. V ljubezni boste v zadnjih dneh meseca hrepeneli po zaščiti in stabilnosti. Ogromno časa boste porabili za druge, ki bodo želeli da določene stvari naredite skupaj.

VODNAR

Ne bojte se v situaciji, ki se že nekaj časa odvija pokazati čustev. Če vam nekaj resnično ne ustreza, začnite znova in ne bodite arogantni. Glede reševanja ljubezenske situacije ste prehodili že večino poti, v sredini meseca pa vas čaka še zaključek, ki vas ne bo takoj prepričal. Končno boste konec meseca spoznali, da lahko nekomu resnično brez vseh pomislekov zaupate vse kar se vam trenutno dogaja. Samski se skušajte odpreti, saj vas čakajo spletne priložnosti.

RIBI

V začetku septembra si ne boste dovolili, da tisti, ki so bolj iznajdljivi manipulirajo z vami. Na zasebnem področju boste po tehtnem razmisleku spoznali, da vam lahko lekcije iz preteklosti dolgoročno prinesejo koristi. Razveselili se boste prijetnih komplimentov, ki bodo stopnjevali samozavest. Varno okolje vam tokrat ne bo ustrezalo, bolj vas bodo razveselili nepredvidljivi dogodki, ki na začetku ne bodo kazali kakšen bo zaključek. Skrivni namigi v zadnjem delu septembra ne bodo obrodili sadov.

Kaj vam bo v septembru na področju ljubezni najbolj pomembno?

Ljubezenski horoskop napoveduje, da vam bo najbolj pomembno graditi iskrene odnose in zaupati.