MOČ IN NAPOJ LJUBEZNI

Ljubezen je čarobni napoj, ki ima moč
Ljubezen je čarobni napoj, ki ima moč

Ljubezen je čarobni napoj, ki ima moč

Predviden čas branja: 4 minute

Ljubezen je neke vrste čudežni napoj ali afrodiziak, ki nas iz resničnosti zvabi v kraljestvo domišljije. Učinkuje kot mamilo, ki ustvarja spremenjeno stanje zavesti. K omami, ki je njena posledica, prispeva mnogo dejavnikov. Prvič, zazdi se vam, da ste se priljubili nekomu, ki je resnično izjemen. Vaša najosnovnejša želja, da bi bili ljubljeni, cenjeni in občudovani, se izpolni, in to lahko začasno zakrpa nekaj lukenj v vaši duši. Drugič, ta isti človek vam posveča večino svoje pozornosti, če ne kar vso, zaradi česar se lahko počutite vzneseni.

Tretjič, videti je, da so se vam sanje navsezadnje mogoče le izpolnile, morda boste lahko živeli srečno do konca svojih dni kot v pravljici.

Upanje, ki se poraja iz tega prepričanja, je lahko tako močno, da vas oslepi za vsakršno temu nasprotujočo stvarnost. Četrti je mogoče najmočnejši dejavnik je, da vaši hormoni dobijo signal in da v vašem telesu steče kemijska reakcija. Ko se zaljubite, se sprošča snov, ki izzove občutja vznesenosti, mirnosti in ugodja. To snov vsebuje tudi čokolada, kar je tudi vzrok, da za mnoge ljudi deluje kot zdravilo za vse bolezni. Ko vam kroži po telesu, vam lahko zamegli občutek za resničnost, ker  se zaradi nje počutite nadvse odlično. 

Intimna energija je ena najučinkovitejši sil v življenju, in ko ji podležete, se vam včasih zazdi, da ni pomembno nič drugega razen ljubljenega telesa, ki se prižema ob vaše.

Ljubezen je čarobni napoj, ki ima moč

Začasna izguba spomina, ki jo doživljate, lahko povzroči, da prezrete, če ne že pozabite razumske, trezne in razumne podatke o usmerjanju svojih ljubezenskih občutij v pristnem odnosu. V meglici slepe zaljubljenosti in spolne privlačnosti lahko podležete določenim napačnim zaznavam. Morda ovržete celo vedenje, da se morate najprej ljubiti sami, in namesto tega razmišljate ; Moja ljubezen mi daje vse, kar bom kdaj potreboval; Zelo verjetno je, da boste začeli verjeti, da ste s partnerjem posebni in drugačni ter da lahko zaobidete korake raziskovanja, vrednotenja in ustvarjanja intimnosti.

Moč vaše zveze se vam bo morda zazdela tako silovita in trdna, da boste verjeli, da je vaš naslednji korak lahko že kar zavezanost partnerju.

Ljubezen je čarobni napoj, ki ima moč

Mogoče boste spregledali pomembnost sporazumevanja in verjeli, da ste s partnerjem notranje tako povezani, da boste vedno preprosto vedeli, kaj kateri do vas čuti in misli. Morda boste verjeli, da za vas s partnerjem pogajanje ni potrebno, ker sta že po naravi enakega mnenja. Vsa ta prepričanja se zdijo resnična v trenutku, ko ste v objemu zaljubljenosti in strasti. Kopa . Cenite in uživajte vsak prijeten občutek. se lesk popolnosti obrabi, je pomembno, da se spolnite vseh pravil za ustvarjanje pristnih odnosov.

Edino skozi čas in izkušnje boste dojeli, da so ta prepričanja začasna zanikanja resničnosti, in zmogli najti ravnotežje med zamaknjenostjo ter razumskim razmišljanjem.

Naj vam bodo občutki, ki vam jih prinaša nova ljubezen, v užitek, saj spadajo med najčudovitejše radosti življenja. Uživajte začetke svoje ljubezni, kajti posebna občutja in dragoceni spomini, ustvarjeni v tem času, bodo zgradili temelj za tisto, kar bo kasneje morebiti dozorelo v trajno zvezo. Cenite in uživajte vsak prijeten trenutek. Uživajte v doživljanju, a obenem, če zmorete, ohranite ta pravila v mislih, tako da boste pokukali skozi tančico začasne izgube spomina, preden zamenjate začetno vrvenje zaradi kemije in slepe zaljubljenosti za resnično ljubezni. Pot iz začasne pozabe boste našli tako, da se boste spomnili vsega, kar že veste. Preprosto zato, ker se v tem trenutku ne zdi uporabno ali potrebno, še ne pomeni, da je manj resnično.