Dnevni horoskop za četrtek 6. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 6. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 6. julija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za četrtek 6. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Svobodna volja vas danes lahko popelje do pomembnih spoznanj, vendar kljub temu ne omahujte, ko naletite na meje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Da bi dosegli kar ste si zastavili, morate najprej na široko odpreti oči in spregledati, kaj se dogaja v vaši bližini.

Horoskop
Luna preide v znamenje Ribi

Danes ob 19:32 uri Luna preide v znamenje Ribi

Skozi dan v obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli.

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Zvečer, ko Luna preide v znamenje Ribi pa boste na trenutke obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Nikoli ne dovoli, da bi majhen prepir uničil veliko prijateljstvo.

Dalai Lama

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2023

Danes praznuje Mirjam Korbar Žlajpah: Astro profil

Sonce ima v znamenju raka. Osredotočena je na vsakodnevno delovanje. V okoliščinah nereda poskuša ustvarjati red in držati kontrolo nad ljudmi v svoji bližini. Ima naraven dar za delovanje na področju zdravljenja ter močno intuicijo. Mars se nahaja v znamenju dvojčkov zato so njene lastnosti odgovornost, radovednost in razigranost. Rada je seznanjena z novostmi, uspešna je na področjih umetnosti, literature in ekonomije.

Njena naloga je, da razširi svoje meje tako, da si ustvari svojo življenjsko filozofijo, ki ji bo dala občutek globljega namena in utrdila pot do življenjske modrosti, katere ni možno spoznati samo z razumom. Jupiter se nahaja v znamenju bika, zato je premišljena, vztrajna in delovna in ima dobro koncentracijsko sposobnost. Rada bi odkrila smisel življenja in vse velike stvari.

Žlica ne more okusiti hrane, ki jo nosi. Podobno, neumen človek ne more razumeti modrosti pametnega človeka, tudi če se druži z njim.

Dalai Lama

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Sylvester Stallone, ameriški filmski igralec
  • George Walker Bush, ameriški predsednik
  • Curtis James Jackson III. – 50 Cent, ameriški reper
  • Luigi Di Maio, italijanski politik
  • Milly in Becky Rosso, ameriški filmski in televizijski igralki

Na današnji dan Evropski parlament z veliko večino zavrne predlog direktive o patentiranju računalniško izvedenih izumov. John Lennon in Paul McCartney se prvič srečata. Družina Anne Frank se preseli v skrivališče v amsterdamski hiši. Dolar je bil izbran za ime valute v ZDA. Rodil se je Tenzin Gyatso, tibetanski dalajlama in Edvard Rusjan, slovenski letalec. Rodil se je tudi Jakob Aljaž, slovenski duhovnik, glasbenik, planinec. Umrl je Ludovico Ariosto, italijanski pesnik in Matija Čop, slovenski jezikoslovec, književni zgodovinar, kritik.

Katera astro znamenja morate biti danes v prometu še posebej previdna?

V prometu bi morali biti danes še posebej previdni raki, levi in device.

Katera astro znamenja se boste danes počutila utesnjeno, obremenjeno in nesproščeno?

V današnjem dnevu se boste počutili utesnjeno in nesproščeno rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: HOROSKOP: KAKŠNEMU TIPU OSEBNOSTI BI SE MORALI IZOGNITI? ali VANJA IMA TEŽAVE Z OBLASTNO NEČAKINJO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Okuženi s čustvenim nemirom zadnjih boste težko kjerkoli delovali zbrano, zato si vzemite trenutek zase, preden sprejmete nove odločitve. Naj vas čustva ne zavedejo v napačno smer.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Radi bi naredili kakšen drugačen korak, a vedno znova pozabljate, da tveganim situacijam niste kos, zato se raje odločite za preverjeno pot. Nagajalo vam bo tudi mnenje nekoga, ki vpliva na vas.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Razum, ki je bo razsoden prinaša drugačno sliko. Če je potrebno, se pogovorite z nekom, ki mu resnično zaupate in ki ve, kako vam najbolje svetovati, kočljive podrobnosti pa raje zadržite zase.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Občutek, da ne živite tako polno, kot bi morali, ne bo prešel sam od sebe, spremembe bodo skozi dan, ko se bo luna še nahajala v vodnarju neizbežne in dobrodošle, le teren bo potrebno pripraviti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pričakujte nekaj živčnosti in neprijetnih reakcij, saj boste želeli vse kar vas čaka opraviti naenkrat. Odločitve, ki so pomembne boste prestavili za kasnejše dni, kar nekomu ne bo všeč.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na ljubezenskem področju bo skozi dan, ko se bo luna še nahajala v vodnarju vse prepleteno s pozitivno energijo. Zaželeli si boste raziskati nove stvari in se dotakniti vala strasti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne bodite nestrpni, če vam nekaj ne bo odgovarjalo, saj srčna zgodba potrebuje še nekaj pravih epizod. Našli boste pot, kako združevati nasprotja in se soočiti z napetostmi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Usklajeni boste sami s sabo, ne pa tudi z okolico. Marsikdo bo imel veliko povedati, a vam bo to prav malo mar. Pomembno bo kaj si o določeni zadevi ali situaciji vi mislite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tokrat boste zaradi zamišljenosti, ki se vas bo lotila le poslušali in raztreseno prikimavali, čeprav se ne boste strinjali z vsem. Pazite, površnost se vam lahko kmalu maščuje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker bo na razpolago dovolj moči za nove izzive, se pogumno podajte v boj. Uspeh bo zagotovljen, sprememba na bolje pa se vam obeta tudi na področju financ, ki je za vas zelo pomembno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vsestranskost vas lahko v zoprni situaciji reši. Uporabljali boste vse razpoložljivo znanje in ga prepletali s spontanimi zamislimi, ki se bodo izkazale za ustrezno rešitev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj se bo odvijalo tako hitro, da sploh ne boste imeli dovolj časa, da bi vse v miru premislili in se odločili. V ljubezni se bo dogajalo nekaj, kar vam bo resnično pospešilo utrip.

Vas zanima: KATERE ŽENSKE ZODIAKA ŽIVITE PROBREMENJENO?