Dnevni horoskop za četrtek 28. decembra 2023

Horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 28. decembra 2023

Predviden čas branja 6 minut

Dnevni horoskop za četrtek 28. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V kolikor se sami ne boste sestavili, ne glede na to kako težke situacije so za vami, vam tudi drugi ne bodo mogli priskočiti na pomoč.

Horoskop nasvet za današnji dan: Svojih misli ne obremenjujte z napornimi stvarmi.

Horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Danes je najbolj primerno hujšanje s telesno aktivnostjo. Zamikalo vas bo okusno kosilo ali večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo.

Telo potrebuje dovolj zdrave hrane, odvečne količine pa lahko uspešno potrošite z aktivnim športom, zato se le podajte v telovadnico. Danes bosta kraljevali pri izbiri oblačil lila in zelena barva, ki vam prinašata svežino in iskrenost. Pri izbiri modnih dodatkov boste sledili načelu manj je več. Nikar se ne obdajte s črno barvo. Obraz bo hrepenel po negi, zato si doma pripravite kakšno masko z medom.

Danes praznuje Denzel Washington: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v prvi dekadi Kozoroga v 3. hiši, kar pomeni, da je zanesljiva, praktična in odgovorna oseba, ki spoštuje tradicijo in ustaljene navade, vendar pa ne mara vmešavanja in ni najbolj prilagodljiv, nagiba se tudi k črnogledosti, nezadovoljstvu in gospodovalnosti. Njegova luna se nahaja v prvi dekadi Vodnarja v 4. hiši, kar ga opisuje kot nenavadno in nepredvidljivo osebo, ki nadvse ceni neodvisnost in se hitro počuti utesnjeno, ni pa preveč romantična duša, vendar bolj strasten.

Ascendent ima v prvi dekadi Tehtnice, kar kaže na to, da je pravična, pomirjujoča in družabna oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov, da zelo skrbi za svoj videz, se pa tudi nagiba k oportunizmu, lenobi in užitkarstvu. Venera v Škorpijonu mu vliva strasten pristop do življenja.

Ne gre za to, kako močno znaš udariti. Bistvo je, kako močan udarec znaš prenesti in da greš naprej.

Rocky Balboa

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Thomas Woodrow Wilson, ameriški predsednik
  • Julij Nardin, slovenski fizik, izumitelj
  • John von Neumann, madžarsko-ameriški matematik
  • France Žajdela, slovenski zdravnik onkolog
  • Linus Torvalds, finski računalnikar

Na današnji dan v Ljubljani prvič uprizorjena Linhartova Županova Micka. Rodil se je Thomas James Henderson, škotski astronom in Carl-Gustav Arvid Rossby, švedsko-ameriški meteorolog. Umrl je Noni Žunec, slovenski tenorist, operni in koncertni pevec in Stevo Žigon, slovensko-srbski gledališki igralec, režiser.

Katera znamenja zodiaka boste danes na področju čustev najbolj zadržana?

V današnjem dnevu boste na področju čustev najbolj zadržani rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Kaj je tisto, kar vam bo danes šlo zelo dobro od rok?

Dnevni horoskop napoveduje, da vam bodo najboljše šla od rok dela, ki zahtevajo zbranost.

Preberite tudi: MOŠKI, KAKO OSVOJITI KOZOROGINJO? in KAKO PREMAGATI NARCIZEM?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Najbolj vam bo ugajalo, da vas nekdo ves čas ščiti, saj boste z energijo lune v znamenju raka bolj ranljivi in občutljivi kot ste običajno. Tokrat se ne boste želeli izpostavljati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dober nasvet in tudi podporo boste našli med prijatelji. Javil se vam bo nekdo, s katerim sta vedno imela izredno stabilen odnos. Prihaja priložnost za nepozabno doživetje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na poslovnem in finančnem področju, bo nekoliko težje biti tiho. Osebni napad nikakor ne bo najboljša obramba, saj bo zaradi energije lune v raku ves čas prisotna povečana občutljivost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Osredotočite se z energijo lune v svojem znamenju na načrte v povezavi z osebnim področjem. Prepustili se boste in uživali v drobnih trenutkih sreče, posebno v družinskem okolju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dan bo izredno zanimiv, zato boste imeli na vseh področjih malo časa za razmišljanje. Povežite se le s tistimi, ki so vam naklonjeni, saj bi vas lahko posamezniki, ki razmišljajo drugače razjezili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Naj vaša odločnost in toplota razveseljujeta ter navdihujeta bližnje, prav tako boste imeli možnost, da jih spodbudite na pravi način pri njihovih ambicijah in raznih osebnih pričakovanjih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Spomnite se, ko boste nekoga spoznali in želeli očarati, da je prvi vtis najpomembnejši. Vezani, v odnosu z ljubljeno osebo lahko doživita nekaj prijetnih in zasanjanih trenutkov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izredno dejavni boste, še bolj kot običajno, čeprav še niste prepričani, ali boste nekaj nad čimer ste tako zelo navdušeni v prihodnosti sploh potrebovali. Razmislite najprej o prednostih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub umirjeni energiji raka, lahko tekom dne spoznate ali srečate zanimive sogovornike in preživite nekaj nepozabnega. Tudi na področju ljubezni se bo vse zgladilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V določeni situaciji se ne boste prav dobro počutili in čas bo minil v napetem ozračju. K sreči pa se boste prav kmalu začeli zavedati, kaj potrebujete za dobro voljo in nasmešek na obrazu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

S sočutno energijo lune v raku boste čutili, da morate pomagati nekomu, ki je v hujši stiski. Na področju kariere bodite umirjeni in ne pospešujte zadev, saj bi utegnile biti reakcije negativne.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Znašli se boste na pravem mestu v pravem trenutku, zato boste z veseljem delili dobro voljo tudi z bližnjimi. Ne preskočite ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku ustavile.

Vas zanima: NE POZABITE NA ZDRAVJE IN VITALNOST in SE PREVEČ RAZDAJATE IN POZABLJATE NASE?