Dnevni horoskop za četrtek 26. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 26. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 26. januarja 2023

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 26. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Tako doma kot v odnosih je pravi trenutek, da s konjunkcijo med Luno in Jupitrom pokažete moč. Reši vas lahko iznajdljivost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zavedati se boste začeli, da je potrebno delovati bolj sproščeno in vse skupaj se bo odvilo v bolj optimistični smeri.

horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Tudi potovanje, dolgo tisoče kilometrov, se začne z enim korakom.

Lao Tze

Kaj pravi horoskop za četrtek 26. januarja 2023?

Rojeni v znamenju Vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Matija Čop, slovenski jezikoslovec
  • Ellen DeGeneres, ameriška filmska igralka
  • José Mourinho, portugalski nogometni trener
  • Nastja Čeh, slovenski nogometaš
  • Gustavo Dudamel, venezuelski dirigent in violinist

Na današnji dan je na Dunaju premiera Mozartove opere Così fan tutte. V Ljubljani se prične kongres Svete alianse. Rodil se je Paul Newman, ameriški filmski igralec, režiser in Marijan Lipovšek, slovenski skladatelj, pianist in pedagog. Prav tako se je rodil Maksim Gaspari, slovenski slikar in hokejist Wayne Gretzky. Umrl je Kobe Bryant, ameriški košarkar in Milan Žumer, slovenski nevrokirurg.

KITAJSKA LETNA NAPOVED 2023: POTOVANJE Z ENERGIJO ČRNEGA VODNEGA ZAJCA

Katera znamenja zodiaka boste danes malce neprilagodljiva na področju čustev?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes na področju čustev neprilagodljivi rojeni v znamenju bika, dvojčka in rib.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težko zadržala, če boste prejela kritiko?

V današnjem dnevu se boste težje zadrževali in nadzirali rojeni v znamenju bika, dvojčkov in vodnarja.

Preberite več: HOROSKOP: BOSTE IMELI V 2023 PODREJENO ALI NADREJENO VLOGO? ali POGOVOR, RAZPRAVLJANJE IN RAZJASNITEV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z luno v vašem znamenju boste širšemu krogu ponovno elegantno dokazali, da znate vedno sami poskrbeti za vse. Ko boste zaključili, boste čakali da vas opazijo ter pohvalijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Spoznali ste, da vam veliko denarja ne bo prineslo sreče. Želeli si boste le notranjega miru ter tega, da se vse morebitne zadeve povezane z zdravjem in počutjem ugodno razrešijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaigrali boste da vam je glede nekoga popolnoma vseeno, čeprav se boste v notranjostjo borili ter soočali z užaljenostjo. Poskusite se bolj spontano prilagoditi na trenutno situacijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati, zato boste kljub luni v znamenju ovna zelo zamišljeni in na trenutke tudi malce otožni. Prav je da dvignete glavo in si dovolite kakšno drugo smer.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sposobni boste sprejemati resne odločitve, kar bo kasneje obrodilo sadove. Ko boste o situaciji na področju čustev znova premislili, boste s pomočjo lune v ovnu spoznali, kaj delate narobe.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekaj o čemer govorijo drugi vam zaenkrat še ni jasno, zato začnite spraševati, naj vam ne bo nerodno. Razčistili boste s slabimi energijami in se podali novim dogodivščinam naproti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Bodite pozorni na nekaj pomembnih službenih izjav, ker si ne želite nakopati še več nevšečnosti. Vse poti vas bodo vodile k meditaciji, ki bo tokrat vaš tempelj dobre energije.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z energijo lune v ovnu boste končno sposobni sprejeti večje odločitve, kar bo tiste, ki vas obkrožajo nekoliko presenetilo. Podali se boste v raziskovanje, ki vam bo podarilo občutek da živite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dobra volja se bo z luno v znamenju ovna nadaljevala. Razmišljali boste o lepšem življenju, počitku in strastnih podvigih povezanih z osebo, o kateri že nekaj časa sanjarite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na področju dela vam bo uspelo tam, kjer nikakor niste pričakovali da bo nekdo končno popustil in se prilagodil vašim odličnim predlogom. Sodelavec, ki je trmast bo nadaljeval po svoji poti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dan prinaša kljub energiji ovna, ki se dotika bolj površinskih zaznav poglobitev v odnosu. Povezali se boste tako, da se bo vse skupaj razvilo v zanimivo zgodbo, za katero prej niste našli časa.

ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD VODNARJEV?
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Razmišljate o nečem, kar se bo začelo komplicirati, ko boste najmanj pričakovali. Zato poskusite delovati večplastno ter predvidljivo in se nikar ne zanašajte na pretekle lekcije.

Vas zanima: KITAJSKI HOROSKOP 2023: PREVERITE, KAJ ČAKA VAŠE ZNAMENJE ali SKRITA MOČ ŽENSKE, ROJENE V ZNAMENJU VODNARJA