Dnevni horoskop za četrtek 17. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 17. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 17. marca 2022

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za četrtek 17. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prevzemite odgovornosti za svoja dejanja in se danes ne zavijajte v tančico slabe volje. Otresite se žalostnih misli in neupravičenih bremen, ki vas utesnjujejo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Morda se vam bodo zadeve začele odvijati v pravo smer, če boste bolj optimistični in če se boste tako odločili.

horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim.

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

Danes praznuje Rob Lowe: Astro profil

Ob rojstvu se je njegovo Sonce nahajalo v znamenju Rib, kar nakazuje, da je nežen, labilen in malce neprilagodljiv, kar mu v karieri povzroča nekaj težav, saj se ne zna na pravi način postaviti zase. V odnosih je z luno v znamenju Bika zelo zvest in pripaden, ko pa neha ljubiti, hitro pripravljen obrniti list in zaključiti.

Venera v znamenju bika nakazuje, da išče partnerico, s katero si bo lahko ustvaril toplo domače zavetje, k avanturam ni nagnjen, če pa se mu zgodi, jo globoko obžaluje in jo je pripravljen tudi priznati. Mars v znamenju Rib nakazuje na močno željo po prepoznavnosti in visokih zaslužkih. V poslovnem svetu se dobro znajde, vendar le če je dovolj motiviran.

Ko govorimo resnico, delimo z drugimi občutek ljubezni. Počastimo jih. Verjamemo, da si želijo skupaj z nami ostati v navzočnosti resnice.

Daphne Rose Kingma

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Marija Breznik, zastopnica slepih in slabovidnih
  • Nathaniel Adams Coles – Nat King Cole, ameriški jazzovski glasbenik
  • James Benson Irwin, ameriški astronavt
  • Rudolf Hametovič Nurejev, ruski plesalec
  • Kurt Vogel Russell, ameriški filmski igralec

Na današnji dan je bila vzpostavljena telefonska zveza med Parizom in Londonom. V Washingtonu ameriški predsednik Franklin D. Roosevelt uradno odprl Narodno galerijo umetnosti. Rodila se je Jean Ingelow, angleška pisateljica, pesnica in Jožef Straub, slovenski kipar. Rodil se je tudi ameriški igralec Patrick Duffy in Kurt Vogel Russell. Umrl je Mark Avrelij, rimski cesar in Luchino Visconti, italijanski filmski režiser.

Za katera opravila je dan zelo primeren?

Dnevni horoskop napoveduje, da je dan primeren za pospravljanje, čiščenje in prebiranje literature o zdravju in prehrani.

Katera znamenja zodiaka boste danes razmišljala bolj o negativnih posledicah svojega delovanja?

O negativnih posledicah svojega delovanja boste razmišljali rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: ŽENSKE, KI JIH JE TEŽJE RAZUMETI SO ROJENE V ZNAMENJU…

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Naučiti se boste morali ločevati med zasebnim in poslovnim življenjem. Luna v znamenju device vas bo zopet vodila k temu, da ste bolj motivirani in vztrajni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pazite, da ne boste obtožili napačne osebe za različne zaplete, ki vam preprečujejo, da bi prišli do vrhunskega rezultata. Izrazito si boste prizadevali za spremembe.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes vam ni usojeno, da bi se premaknili naprej. Previdno s financami, ne porabite vse zaloge. V nasprotnem primeru se boste sčasoma znašli v hudih škripcih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Oseba, ki ji zaupate, bo vzpodbudila dober občutek, ki vas bo vodil k napredku, zato boste uspešni prav tisti, ki pri svojem delu potrebujete umetniško izražanje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Energija lune v devici bo bolj hladna in zadržana, še posebej za tiste, ki že nekaj časa razmišljate o kakšnem premiku na čustvenem področju. Poskušajte se sestaviti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Tolažite se, da vedno ne morete pričakovati pozitivnega razpleta, vendar niste naredili nobenega ključnega koraka. Pri delu preveč tvegate, zato se pripravite na posledice.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Več kot veste, bolj vam bodo očitali. Mnenja bodo različna, vendar nikakor ne boste popustili. Razmislite, morda bo najbolje, da zadevo malce prespite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Analizirali boste odzive na nekaj, kar ste naredili. Predvsem vas bo zanimalo, kateri ljudje so iskreni in kaj se utegne skrivati za tistimi, ki morda niso pristne.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z energijo lune v devici boste sestavljali zadeve v celoto, pri tem vas bo nekoliko ovirala oseba, ki se ves čas vtika v vas. Vaša odločnost bo malce v zatonu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čas je, da od idej preidete k dejanjem. To pa zagotovo ne bo pretežko, saj ste v resnici komaj čakali, da se nekaj končno premakne. V pomoč vam bo energija lune v devici.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Osredotočite se le na informacije, ki vam lahko dejansko koristijo, in odmislite vse, kar je nerealno. Na področju dela se morate bolj potruditi, da bi ohranili mir.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

S pomočjo lune v devici se boste z veseljem lotili tudi najtežjih nalog. Misli bodo usmerjene v napredek, na čustvenem področju pa bo prisotne nekaj tišine ter hladnosti.

Vas zanima: BERNARDINE PRIJATELJICE SO JO IZLOČILE ZARADI NJENIH TEŽAV