Dnevni horoskop za četrtek 14. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 14. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 14. aprila 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 14. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Usmerili se boste v reševanje ter urejanje birokratskih zadev, zaradi česa si boste oddahnili. Hiter in bister um bo omogočil, da ničesar ne boste spregledali ali pozabili. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Ker si boste na področju kariere in denarja želeli čim več, boste težili k več ciljem naenkrat. Doseganje osebne neodvisnosti in širjenje idej stopa v ospredje.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 22:46 uri preide Luna v znamenje Tehtnice

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Posvečali boste pozornost malenkostim.

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno.

Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoj večer, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

Danes praznuje Sarah Michelle Gellar: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 8. Hiši Ovna, kar nakazuje da je oseba, ki je sama sebi zadostna. Ima občutek, da zmore vse, kar si zastavi, le voljo mora imeti. Veseli jo vse kar je nenavadno in drugačno. Luna v znamenju Rib v 12. Hiši nakazuje na močno čustvenost in željo po nenehnih spremembah. Je tudi malce občutljiva in nesigrna vase, zato potrebuje v življenju veliko podpre ljudi, ki ji veliko pomenijo.

Venera v znamenju Ovna ji daje notranjo moč in stabilnost, tao da nihče ne more manipulirati z njo. Za prijatelje je tista, ki je vedno pripravljena pomagati in se v dobro odnosov tudi žrtvovati in seveda nesebično. Mars v znamenju Rib jo rešuje takrat, ko se težave in problemi zgrnejo nanjo in je nemočna.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Vladimir Pavšič – Matej Bor, slovenski pesnik
  • Julie Christie, britanska filmska igralka
  • Jan Boklöv, švedski smučarski skakalec
  • Roberto Ayala, argentinski nogometaš
  • Abigail Breslin, ameriška igralka

Na današnji dan je bil rušilni potres v Ljubljani. V Atlantskem oceanu Titanic pozno zvečer zadene ob ledeno goro. Znanstveniki so določili sestavo 99 odstotkov celotnega človeškega genoma, ki so jo določili kar 99,99 odstotka natančno. Leta 1836 je prvič izšla Prešernova pesnitev Krst pri Savici s posvetilnim sonetom prijatelju Matiji Čopu. Rodil se je Robert Doisneau, francoski fotograf in Ritchie Blackmore, angleški rock glasbenik. Umrla je Iva Zupančič, slovenska gledališka, filmska igralka in Davorin Savnik, slovenski oblikovalec, arhitekt.

V politiki je skupno sovraštvo skoraj vedno temelj prijateljstva.

Alexis de Tocqueville
Čemu bi se bilo danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se bilo smotrno izogniti globokim pogovorom.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj pridna in vztrajna?

Danes boste najbolj pridni in vztrajni rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop APRIL 2022 ali TISTO, KAR VESTE, VAS NE MORE PUSTITI NA CEDILU

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Težko boste popuščali pri svojih načelih, ki vam zagotavljajo navidezno čustveno varnost, prihaja tudi notranji nemir. Tvegati in stopiti izven okvirjev tokrat ne bo najboljša izbira.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poslušajte svoj notranji glas in ne nasedajte tistim posameznikom, ki bi vas lahko popeljali na napačno pot. Glede načrtov bodite skrivnostni, da vam slučajno kdo ne ukrade zamisli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preteklost boste z veseljem postavili na stranski tir. Spomnite se na nekoga, ki vam je pri srcu in ga presenetite s kakšno manjšo gesto, ki bo obema ostala v dobrem spominu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dobro razpoloženi boste ob stikih s prijatelji, ki vas bodo razveselili. Pri poslu bodite bolj resni in naloge rešujte sproti, brez kompliciranja, ki bi vas lahko popeljalo v težave.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Viharji minulih dni so za vami, čeprav se boste še vedno počutili nekoliko zmedeno. Ne zapirajte se vase, ker vam to ne bo prineslo nobenih koristi. Raje spregovorite o težavah.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Počutje bo zaradi lune v vašem znamenju zadržano. Na področju čustev boste malce zmedeni, saj v svoja čustva ne boste popolnoma prepričani. Zmoti vas lahko tudi nekdo, ki je drugačen od vas.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Počutje bo zaradi lune v devici zadržano. Na področju čustev boste malce zmedeni, saj v svoja čustva ne boste popolnoma prepričani. Zmoti vas lahko tudi nekdo, ki je drugačen od vas.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tudi če bo teren zelo spolzek, bodite skrajno previdni in uporabljajte počasne korake. Nepremišljenost se vam lahko še kako maščuje, zato bodite na vsakem koraku premišljeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju dela boste odlično motivirani, saj vas bo energija lune v devici vodila k pravim odločitvam, tistim, ki bodo svojo donosnost pokazale že kmalu. Ne ustrašite se bremen.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ponovno boste pridobili samozavest in z vašo vztrajnostjo se bo vse kar se je v zadnjem času kompliciralo obrnilo na bolje. Zadovoljni boste tudi z medsebojnimi odnosi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sproščeno domače vzdušje vas bo pomirilo ter napolnilo z energijo sočutja. Zelo boste radodarni in s partnerjem bosta zelo ljubeča drug do drugega. Energije bodo navihane.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z nekom se ne boste razumeli najbolje, zato se boste še bolj zapirali vase in se zavijali v vam tako znano in domačo skrivnost. Finance vas bodo prebudile, saj ste si želeli izboljšanja.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2022 ali SKRITA MOČ ŽENSKE, ROJENE V ZNAMENJU OVNA