Dnevni horoskop za četrtek 11. julija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 11. julija 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 11. julija 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za četrtek 11. julija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Znali se boste odločiti in poskrbeti zase, tudi če vas bodo situacije, v katerih se boste nahajali jezile ter vznemirjale.

Horoskop nasvet za današnji dan: Znali boste poiskati prave odgovore, ki jim vsekakor sledijo dejanja.

Horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete.

Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več.

Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni. Siva in rjava barva vas bosta zaščitili pred negativnimi vplivi. Poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, oblogo za lase, saj boste potrebovali kakšen lepotni ritual, da se notranje sprostite od analitičnih in kritičnih energij. Izognite se frizerju, saj vas lahko popelje v nezadovoljstvo ali jezo.

Danes praznuje Giorgio Armani: Astro profil

Njegovo Sonce v drugi dekadi Raka ga usmerja v romantično razmišljanje in nežne podvige. Pri pripadnicah ženskega spola je zelo zaželen, saj izžareva karizmatično privlačnost. Luna v znamenju Raka ga označuje kot osebo, ki je zelo občutljiva na vplive iz okolja, zato hitro menja razpoloženje in lahko deluje muhavo, tako da se verjetno najbolje počuti v varnem zavetju svojega doma.

Ascendent ima v drugi dekadi Tehtnice, kar kaže na to, da je pravična, pomirjujoča in družabna oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov, da zelo skrbi za svoj videz, se pa tudi nagiba k oportunizmu, lenobi in užitkarstvu. Jupiter v znamenju Tehtnice mu daje moč, da je v poslovnih podvigih izredno uspešen in prodoren. Ima srečno roko v zvezi z denarjem.

Pride trenutek, ko je molk izdaja!

Martin Luther King

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ignacij Borštnik, slovenski gledališki igralec
  • Risto Savin, slovenski skladatelj
  • Frederick Buechner, ameriški pisatelj
  • Mojmir Sepe, slovenski skladatelj
  • Gorazd Škof, slovenski rokometaš

Na današnji dan na Havajih opazujejo popolni Sončev mrk. Leta 1810 je bil ustanovljen botanični vrt v Ljubljani. Po ocenah OZN število prebivalcev Zemlje preseže 5 milijard. Martin Luther King mlajši posmrtno prejme medaljo svobode. Kitajski arheologi odkrijejo grobnico s 6.000 glinenimi kipi bojevnikov iz leta 221 pr. n. št. Prvi televizijski prenos čez Atlantik. Leta 1982 je Italija tretjič postala svetovni prvak v nogometu. Rodil se je Stjepan Radić, hrvaški politik in John Quincy Adams, ameriški predsednik. Umrl je Fran Detela, slovenski pisatelj in Simon Newcomb, kanadsko ameriški astronom.

Katera znamenja zodiaka boste danes navdušena in polna energije?

Danes boste navdušeni in polni energije rojeni v zračnih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka boste danes zbadljiva, vendar navihana?

Danes boste zbadljivi, vendar navihani rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: SPREMENLJIVA ZNAMENJA, KATERE SO VAŠE PREDNOSTI? in VEDEŽEVANJE Z NIHALOM: SPOZNAJTE TEHNIKO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zadovoljni in notranje umirjeni boste šele, ko boste razčistili s pomembno odločitvijo v zvezi z materialnim področjem. Tisto, kar je bilo še pred kratkim kamen spotike, vas bo sedaj nasmejalo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaželeli si boste izboljšanja, povezanega s čustvenim delovanjem. Nikar z luno v devici preveč ne komplicirajte, saj se vam lahko celotna situacija nepredvidljivo obrne na glavo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi kritične naravnanosti, ki jo prebuja luna v devici, se na področju kariere in denarja raje preveč ne izpostavljajte, saj bi vas lahko določeni ljudje čisto napačno ocenili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Naredite v službi, kjer se bo vse začelo stopnjevati pomemben korak, da vas slučajno kdo ne prehiti. Zadeve, s katerimi ste obremenjeni že nekaj časa, lahko pridejo na dan.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo, ki rad opravlja, vas lahko zavede, da nekoga obdolžite po krivem, zato vse najprej preverite, preden napadete. Pričakovali boste čustveno inspiracijo, ki se bo razprostrla šele zvečer.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Novi izzivi v vas prebujajo skrivne želje in vas približujejo tistemu, o čemer sanjate. Z energijo lune v svojem znamenju, se boste sposobni prilagoditi, spraševati in se usmeriti v bistvo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Izrazito boste čutili nekaj, kar ne bo najbolj realno. Pomembno je, da sprejmete poučno izkušnjo, ter se čimprej zavihtite na realna tla. Iskrenost lahko izgubi svojo pravo moč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar se ne trudite v službi prehitevati, ne bo vam uspelo, saj bodo zaradi lune v znamenju device učinkoviti le počasni ter premišljeni koraki. Zaupanje bo ključ do zadovoljstva.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Začnite zaupati vase in v svoje sposobnosti, saj vas bo to popeljalo k bolj trdnim temeljem za prihodnje odločitve v zvezi z delom. Prihaja več dobrih novic in prijetnih komplimentov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Priznali si boste, da so pogumni koraki tisti, ki bi jim morali slediti. Pozitiven razplet okoliščin lahko pričakujete, ko boste bolj prepričani v svoja čustva in pripravljeni na kompromis.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V krogu, ki ni najbolj stabilen, se bo vse skupaj vedno bolj zapletalo. Popolnoma nič ni narobe z idejo, da bi namesto konflikta vse skupaj popestrili s kakšno hudomušno vragolijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z luno v znamenju device se boste zadrževali bolj v ozadju in le opazovali kaj počnejo ter govorijo drugi. Koraka tokrat ne boste naredili, ampak ga boste pričakovali od ostalih.

Vas zanima: NAMESTO DA SE UPIRATE, BODITE DOJEMLJIVI in KAKO UKROTITI MOŠKEGA, KI JE MAGNET ZA ŽENSKE?