ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA NAUČITE OD BIKA?

Namesto da vas BIKI nervirajo, preverite, česa se lahko od njih naučite!

Namesto da vas BIKI nervirajo, preverite, česa se lahko od njih naučite!

Predviden čas branja: 5 minut

Iskreni, pošteni in pristni imajo biki prizemljen in realističen pogled. Venera, njihov planetarni vladar jim podarja spoštovanje lepih stvari. Čeprav jih označujejo za materialiste, imajo le izbran okus in se zavedajo, da si v življenju zaslužijo najboljše. Dosledni so tako pri delu, kot tudi v ljubezenskih odnosih. Trmasti pa so običajno z razlogom. Naj vas stik z bikom ne izčrpa, raje se od njega nekaj naučite!

OVEN

Ovni, od bikov se lahko naučite, da hitenje skozi življenje ni način, da doživite vse kar si želite. Včasih bi se morali kot to počne bik ustaviti ali upočasniti, saj lahko s svojim hitrim tempom marsikaj pomembnega spregledate.  Počasni in z vztrajnostjo obarvani koraki so zagotovo boljša izbira.

BIK

Biki, od svoje zrcalne podobe se lahko naučite, da imeti prav ne bi smelo biti pomembnejše od odnosov s tistimi ki so vam blizu. Trma je vaša stalnica, vendar bi jo lahko kdaj tudi izpustili ter se naučili kako se prilagoditi in kljub temu doseči svoj cilj. Naučite se lahko tudi kako delovati s pomočjo kompromisov.

DVOJČKA

Dvojčki, čeprav imate občutek da vedno veste vse, bi se lahko od bika naučili, da je pomembno imeti dokaze v zvezi z raznimi vašimi teorijami, preden jih predstavite kot dejstva. Preveč besed in premalo dejanj je nekaj kar bika spravlja v slabo voljo in ravno to je tisto, kar bi lahko dvojčki povzeli od njega.

Namesto da vas BIKI nervirajo, preverite, česa se lahko od njih naučite!

RAK

Raki, stabilnost je tista, ki bi se je lahko naučili od bikov. Opazujte jih ko se znajdejo v težavah, kako odreagirajo in skušajte tudi vi kot biki stati pokončno v težkih časih. Prav tako vas lahko biki naučijo kako prebroditi žalost in slabe situacije, brez da bi se pri tem podrl ves vaš čudoviti svet.

LEV

Levi, od bikov bi se lahko naučili, kako dojemati in sprejemati stvari korak za korakom, namesto da ves čas na vseh področjih prehitevate sebe. Premišljen ter zbran korak je tisti, ki bi ga lahko na vseh področjih večkrat uporabili, kot to počne bik. Posluževanje počasnih korakov ni enostavno, vendar vam lahko marsikaj olajša.

DEVICA

Device, od bikov bi se lahko naučile, da ni narobe razmišljati materialistično, vendar je potrebno upoštevati zdravo mero. Od njih se lahko naučite tudi kako si večkrat vzeti počitek in več energije ter časa nameniti namesto dela in denarja tudi prijetnim rečem. Bik je tisti, ki ne zna delovati brez sprostitve, učite se od njega.

Namesto da vas BIKI nervirajo, preverite, česa se lahko od njih naučite!

TEHTNICA

Tehtnice, od bikov, ki so prav tako diplomatski kot vi, se lahko naučite, kako se soočiti s kritiko in konfliktom. Prav je da ste prilagodljivi, ni pa prav da pred vsako kritiko in sporom enostavno zamrznete. Učite se na tem področju od bika, ki se zna z vsem tem soočiti na zelo enostaven način.

ŠKORPIJON

Škorpijoni, od bikov bi se lahko naučili, kako se osvoboditi manipulativne težnje, ki vam ves čas nagaja, še posebej takrat ko ne dobite kar si zamislite. Bik vas lahko nauči tudi tega, da ko je določen odnos zaključen, gre življenje naprej, pa čeprav po čisto drugi in drugačni poti.

STRELEC

Strelci, od bikov bi se lahko naučili globine oziroma tega, da so sposobni spregovoriti o svojih občutkih, kar za vas strelce predstavlja veliko težavo. Če ste pripravljeni vsem povedati resnico, bi morali biti pripravljeni tudi poslušati resnico o sebi. To za bika ne predstavlja nobene težave, saj zna priznati svoje napake.

Namesto da vas BIKI nervirajo, preverite, česa se lahko od njih naučite!

KOZOROG

Kozorogi, biki vas lahko naučijo, da čeprav je praktičnost odlična izbira, je prav, da preprosto uživate v materialnih dobrinah zaradi njihovih razkošnih lastnosti. Bodite kot bik ponosni na svoje dosežke in imetje, naj bo to vodilo za vaš napredek in občutek, da ste sposobni narediti še več.

VODNAR

Vodnarji ste vedno usmerjeni naprej, kar ne pomeni, da je treba preteklost pozabiti ali popolnoma zavreči. Bik vas lahko nauči, da so določene teme iz preteklosti lahko koristno pomagalo tudi v prihodnosti. Prav tako vas lahko biki naučijo, kako pomembna je v resnici tradicija.

RIBI

Biki vas lahko naučijo, da ko ste v nekaj prepričani vztrajate do konca in si ne dovolite, da vas notranji občutki zavedejo. Naučijo vas lahko tudi tega, da ni pomembno kaj si o vaših dejanjih in dosežkih mislijo drugi, pomembno je, kako se ob vsem kar se vam dogaja vi počutite.

Pripravljeno za Sensa.si