ZNAMENJA ZODIAKA, KI PO SLABI IZKUŠNJI NE ZAUPAJO VEČ

Spadate med astrološka znamenja, ki po slabi izkušnji ne zaupajo več?
Spadate med astrološka znamenja, ki po slabi izkušnji ne zaupajo več?

Spadate med astrološka znamenja, ki po slabi izkušnji ne zaupajo več?

Predviden čas branja 4 minute

Zaupanje je tisto, ki ga je težko pridobiti in ohraniti. Nekateri ljudje tudi po slabih izkušnjah in raznih situacijah, ki so jim okrnile zaupanje ponovno zaupajo ter nadaljujejo življenje obdani z optimizmom. Nekaj posameznikov pa ima velike težave v zvezi z zaupanjem, še posebej če jih je nekdo izdal, prevaral, ali pa jim nekaj zaradi krivice ni uspelo. Z raznimi zgodbami o nezvestobi, ter o krivicah ki se dogajajo v svetu ni nič nenavadnega, da marsikdo ne zaupa, ko je bil enkrat izigran. Čeprav smo vsi na začetku razmerja, sodelovanja ali prijateljskega odnosa nekoliko skeptični ali sumničavi, so naslednji posamezniki in posameznice preveč previdni in nezaupljivi, kar lahko povzroči, da so oropani za marsikatero dobro izkušnjo.

ŠKORPIJON

Škorpijoni so zagotovo najbolj sumničavo znamenje, ki skoraj nikoli popolnoma ne zaupa, kar izhaja predvsem iz močno prepletenih vzgibov, ki se dogajajo v njihovi notranjosti. Delujejo skrivnostno ter globoko, najraje v svojem svetu, saj so prepričani, da lahko v življenju popolnoma zaupajo le sebi. Previdno odločanje ter iskanje konkretnih dejstev včasih ni dovolj, da bi zaupali, da jih na področju kariere in denarja kdo ne bi vseeno prenesel naokoli. Večkrat podoživljajo pretekle izkušnje in se od njih nekako ne znajo na ustrezen način distancirati. Ranjen škorpijon v razmerju je lahko problematičen, saj nikakor ne zaupa, tudi če je vse tako kot mora biti.

Spadate med astrološka znamenja, ki po slabi izkušnji ne zaupajo več?

KOZOROG

Kozorogi so realisti, ki jim je jasno, da živimo v obdobju, ko je zaupanje nekaj zelo redkega. Delujejo z občutkom odgovornosti in osredotočenostjo, njihova previdna narava izhaja predvsem iz želje po izogibanju nepotrebnim tveganjem. Ko začno nekaj novega so zelo skeptični, namesto da bi zaupali v dobro. Kozorog in naivnost sta popolnoma nasprotna pojma, zato jih je težko kar tako prepričati, da bi v nekaj verjeli, ter da bi brezkompromisno zaupali. Če se je kozorog v preteklosti opekel, ker je skušal zaupati, naslednjič napake zagotovo ne bo ponovil, raje se bo prikrajšal za kakšno izkušnjo, ter se še naprej počutil varno. Na področju čustev so v bistvu raje osamljeni, kot da bi se počutili izdane.

RAK

Raki imajo težave z zaupanjem vedno ko jih doleti slaba izkušnja. Premalo so samozavestni, da bi ponovno zaupali in verjeli. Običajno se na začetku odnosov ali sodelovanja ne počutijo varno, spremljata jih strah pred povezovanjem in misel, da si ne zaslužijo nečesa boljšega. Njihova previdnost glede zaupanja izhaja iz podzavesti, ki je prepletena z zelo intenzivnimi zaznavami, včasih pravimi, včasih pa napačnimi. Znani so po tem, da dolgo opazujejo, analizirajo ter spoznavajo, prav tako so zelo občutljivi, kar jim preprečuje, da bi šli čez kakšno lekcijo neobremenjeno, ter skušali ponovno zaupati. Če so prevarani, se dolgo ne poberejo, prav tako zelo težko še sploh kdaj zaupajo.

Spadate med astrološka znamenja, ki po slabi izkušnji ne zaupajo več?
Foto cookie_studio on Freepik

BIK

V kolikor bika izda nekdo ki mu je popolnoma zaupal, bo težko še kdaj verjel in gojil zaupanje. Ne želijo se osmešiti ali opeči, zato so namesto da bi na prvi tren zaupali raje obdani z noto previdnosti, ki jih drži nazaj. Ko je bik na področju čustev zlomljen ali prevaran, si je sposoben trdno priseči, da si ne bo dovolil, da bi se mu to še kdaj ponovilo. Opravičila v tem primeru ne sprejmejo, vedo le, da bodo morali biti v prihodnosti glede medsebojnih odnosov, ki so njihova šibka točka bolj previdni.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ASTRO ZNAMENJA, KI SO SPOSOBNA ZNOVA ZAUPATI in ME ZARES ŽELI ZAPUSTITI ALI JE TO LE PREHODNO OBDOBJE?