ME ZARES ŽELI ZAPUSTITI ALI JE TO LE PREHODNO OBDOBJE?

Ima moj moški le krizo ali me ne ljubi več?
Ima moj moški le krizo ali me ne ljubi več?

Ima moj moški le krizo ali me ne ljubi več?

Predviden čas branja 4 minute

Kot ženska imate prirojen čut za to, kaj je ljubezen. Občutite ogromno zalogo ljubezni, kar ste vi sami. Čutite jo v sebi in iščete način, kako bi jo s kom delili. Vaša ljubezen lahko seveda trči ob prepreke. Nekaj časa jo izražate le deloma, ker so v vas mogoče zadržki, ki izvirajo še iz otroštva. Zavirajo jo lahko vse mogoče stvari, a kot ženska imate prirojen občutek zanjo in sposobnost dajati ter prejemati jo. Večina moških tega nima. Vašemu moškemu verjetno ni prirojeno spoznanje o ljubezni, marveč o njegovi usodi in cilju.

Ta njegov čut za resnični cilj seveda lahko zamegljuje veliko stvari, med katerimi je največkrat tudi strah.

Pot k odkritju cilja od njega pogosto zahteva, da opravi natanko tisto, česar se boji. Zato dandanes naletite za mnoge moške, ki se, da bi našli svoj resnični cilj, lotevajo dejavnosti kot so borilne veščine in podobno. Večina jih izpostavlja stik s svojim ciljem tako, da se neposredno sooči s strahom. Moški odkrije svojo vizijo s tem, da stori, kar njegovo srce začuti kot tisto pravo, čeprav se tega najbolj boji, in s tem nadaljuje od konca.

Ima moj moški le krizo ali me ne ljubi več?

Če se boji služiti denar, uspeti ali pasti, mora storiti prav to, torej odide na plano, se sooči s svojimi strahovi in gre skozi tisto, česar se boji.

Njegov vizionaren izziv ima zelo malo opraviti s sproščanjem v tem, kdo je, kakor sicer ravna ženska. Naposled se le mora sprostiti v tem, kar je, a najprej mora najti svojo vizijo.  Od moških rast navadno zahteva sveto vojno z vsem, kar jim preprečuje, da bi bili svobodni. Ta boj navadno izbojujejo sami ali v družbi drugih moških. Ko svojo vizijo najdejo in jo začnejo uresničevati, lahko sprejemajo tudi življenje z žensko in dajejo ter prejemajo intimno ljubezen.

Nato se lahko globoko sprostijo v tem, kar so, ker so se izognili temu, da bi zašli v zmedenost.

Zato se med tako imenovano krizo srednjih let moški pogosto ločijo, zapustijo svoje družine in začnejo nekaj novega. Dokler moški ne izkusijo svoje vizije in ne razumejo strahov, ki jih mučijo, se jim zdi, da mučijo sami sebe, da so nekje obtičali. Življenje se jim zdi pekel, ker ne morejo početi tega, kar bi zares radi. Do popolnosti pa se lahko udejanjijo potem, ko se prebijejo čez ovire lastnega strahu. Nič več jih ni strah. Končno so zmožni brez zadržkov deliti ljubezen.

Ima moj moški le krizo ali me ne ljubi več?
Foto Freepik

KADAR MU ŽELIM POMAGATI, JE VSE ŠE SLABŠE

Kadar vaš moški ne živi v skladu s svojo vizijo, če je v življenju negotov, mu ne morete zaupati. In ker mu ne zaupate, se prebudi vaša moška energija, da bi rešila položaj. Če ne živi v skladu s svojo vizijo, lahko glede tega storite le to, da mu pomagate. Lahko ga podpirate. V bistvu pa je vse odvisno od njega. In če tega ne živi, mu ne morete zaupati. Ne boste mu zaupali. Kadar boste v stiku z njim, bo prišla na dan vaša moškost, da bi poskrbela za vse, kar mora biti narejeno, in se zavarovala.

Sposobni morate biti vzpostaviti lastno celostnost, toda del tega je sodelovanje v izmenjavi ljubezni v razmerju. Če ne živi v skladu s svojo ljubeznijo, si z njim ne morete izmenjavati ljubezni. Če ne živi v skladu s svojo vizijo, da le postopa naokoli in se ne vzame v roke vas morda ima, da bi mu zabrusili, naj se že enkrat premakne in kaj naredi.

Preberite tudi ZAKAJ SE MOŠKI BOJIJO ŽENSK? in ŽENSKE ČE RAZMERJE NI USPEŠNO, NE KRIVITE SAMO SEBE