ŽENSKE, KI OBOŽUJEJO POLETJE, SO ROJENE V ZNAMENJU…

V katerem znamenju ste rojene ženske, ki obožujete poletje?
Obožujete poletje?

V katerem znamenju ste rojene ženske, ki obožujete poletje?

Ženske, ki komaj čakajo, da nastopi poletje, se ne bojijo vročine in neverjetno uživajo v dolgih toplih dneh in nočeh, ki jih zanjo odlično izkoristiti v smeri boljšega počutja. Katere pripadnice zodiaka pa poletne dni enostavno obožujete?

STRELKA

Strelka, ki je navdušena nad širino in svobodo, si že v hladnih dnevih planira svoje nenavadne dogodivščine in shranjuje ter označuje vsa možna potovanja, s katerimi bi lahko popestrila svoje poletje. Ona sonce, vročino in morje enostavno obožuje in zanjo je največja sprostitev skok v valove, seveda v globoke, saj je pogumna in se ne boji ničesar.

Odloča se za bolj nenavadne oblike dopustovanja, morda celo za robinzonski način kampiranja, saj obožuje življenje brez meja in poletje z veliko sonca ter možnosti preživljanja časa na prostem. Z veseljem se strelka znebi vseh odvečnih modnih kosov in si v vročih dneh nadane ohlapno, udobno obleko, ter svoje najljubše sandale.

V katerem znamenju ste rojene ženske, ki obožujete poletje?

RIBICA

Ribica je že v duši povezana z vodo, vendar obožuje bolj njeno bližino, ki jo hladi in ji dovoli sproščeno posedanje, ter nabiranje energije za nove podvige. V prijetnem poletnem vzdušju rada prebere kakšen ljubezenski roman, medtem, ko jo nežno boža vetrič. Njene vibracije se odlično ujemajo s poletnimi energijami. Ker obožuje belo barvo, je to odličen čas za zasije v belih oblekicah in se prepusti lahkotnemu vetriču.

Zna uživati v romantičnih sprehodih in sladolednih dobrotah, poletja pa se veseli tudi zato, ker bo sedaj lahko skoraj vsak dan na njenem jedilniku kakšna zdrava solata. Ko vsi ostali jamrajo, kako jim je vroče, ribica resnično uživa v toplem objemu sončnih žarkov.

TEHTNICA

Tehtnica, ki je modna navdušenka komaj čaka na vročino in poletne dni, da bo lahko eksperimentirala z različnimi novimi trendi in oblekla vse oblekice, ki si jih je kupila. Rada se v večernih urah, ob topli sapici sprehaja po mestu in odkriva razne znamenitosti, kar je zanjo v hladnejšem obdobju nesprejemljivo.

Tehtnica, ki je ljubitelj kulture, komaj čaka na številne poletne dogodke, ki ji podarjajo širino. Zanjo ni bolj romantične situacije, kot je ogled filma pod sojem zvezd, kjer se njene misli popolnoma sprostijo in se zavijejo v prijetno tančico.

V katerem znamenju ste rojene ženske, ki obožujete poletje?

RAKICA

Rakica, najbolj nežna ženska, je velika ljubiteljica poletnih dni, saj lahko takrat plava do onemoglosti in se neobremenjeno nastavlja sončnim žarkom, brez da bi imela pri tem kanček slabe vesti. Rada ima gibanje, še bolj na kožo pa ji je pisano kampiranje v naravi, seveda ob večjem jezeru, ali morju, saj si brez vode poletja enostavno ne predstavlja.

Rafting, kanjuning in podobni vodni športi so za rakico odlična izbira, saj s tem povečuje svojo samozavest, poleg tega je lahko povezana z vodo, na zanimiv način. Ker je zelo romantična, ji ustrezajo večerje na prostem, seveda v dvoje, ki so zanjo v toplem večeru neprimerljive z večerjo v restavraciji.

Pripravljeno za Elle.si