POLETNA ASTROLOŠKA ZNAMENJA: RAK, LEV IN DEVICA

Poletna astrološka znamenja: rak, lev, devica
Poletna astrološka znamenja: rak, lev, devica

Poletna astrološka znamenja: rak, lev, devica

RAK

Rak, nežno znamenje je oseba, ki ima povečano potrebo po toplini in varnosti. Slovijo tudi po neverjetni vztrajnosti, še posebej takrat, ko vsi ostali obupajo. V določenih situacijah zaradi občutljivih energij rak večkrat postane nekoliko osamljen, še posebej, če je čustveno razočaran, osamljen ali preobremenjen. Rak življenje doživlja kot valove čustev in vtisov, ter ustvarja prijetno bližino in močno čustveno vez. Zna izkoristiti simbole svojih sanj in z umetniško noto si ustvarja topel dom. Če se znajde v težavah ali konfliktih valovi postanejo nočna mora, ki raka popeljejo v ogromen ocean občutkov, kjer se lahko celo izgubi, če nima prave podpore.

  • Vladar: Luna
  • Element: voda
  • Modus: kardinalen
Poletna astrološka znamenja: rak, lev, devica

Astro namig za poletne dni

Delo bo kljub toplim dnem in močni želji po oddihu tisto področje, na katerem lahko pustite sedaj nekakšen pečat. Nekaj nepričakovanih novosti bo zmedlo stališča glede dolgo načrtovane zadeve. Pripravite se na številna pogajanja in nekoliko nerazumljive argumente. Naj vas ne zapušča občutek, da se bo kljub zapletom vse skupaj dobro končalo. Družinski član vas bo podprl, kar je lahko vaš vir dobrega počutja. Marsikaj lahko obrnete sebi v prid, tudi vprašanja v povezavi s finančnim področjem ali delom.

LEV

Lev, prodorno astrološko znamenje, je simbol poletja, vročine, sonca in svetlobe. Tako kot prasketajoči ogenj je tudi lev običajno topel, strasten in dinamičen. Vedno navdušen nad priložnostmi, ki omogočajo, da lahko karizmatična osebnost zasije. Tako kot žival lev, ki jo znamenje predstavlja, je tudi oseba rojena v tem znamenju močna, pogumna in pripravljena prevladati nad vsem, kar si je zadala. Lev premore zaupanje, o katerem lahko druga znamenja zodiaka samo sanjajo, kar mu daje možnost, da v celoti izrazi svoje ustvarjalne in družbene občutke. Ne glede na to, ali se bo znašel v pisarni ali v proizvodnji, ali drugje, lev bo imel vedno občinstvo, ki ga spoštuje.

  • Vladar: Sonce
  • Element: ogenj
  • Modus: stalni
Poletna astrološka znamenja: rak, lev, devica

Astro namig za poletne dni

Več se boste ukvarjali z družinskimi zadevami in seveda tudi zapleti, ki so lahko povezani tudi z vami. Nekdo bo jasno izrazil svoje mnenje, ne ugovarjajte mu, ker bi v nasprotnem primeru povzročili prepir ali celo daljši razdor. Nič kaj navdušeni ne boste nad predlogi drugih, vendar se boste kljub temu znali izmuzniti z nasmeškom na obrazu. Na področju dela ne bo dovolj časa, da bi se določeni zadevi natančno posvetili. Ne dovolite, da vas motijo in vznemirjajo, saj lahko to še dodatno stopnjuje vaš nemir.

DEVICA

Znamenje device je po simboliki povezano s sajenjem, gojenjem, nabiranjem hrane in zeliščnimi zdravili. Devica je najbolj marljivo in osredotočeno znamenje zodiaka. Glavne lastnosti so analiza, komunikacija, sposobnost prepoznavanja in razlikovanja ter izjemna ročna spretnost. Device imajo zelo dojemljiv um. Prav tako so device zelo dovzetne, obzirne in uglašene. Device so vedno pozorne na najmanjše podrobnosti in zaradi njihovega globokega smisla za človeštvo spadajo med najbolj skrbna znamenja zodiaka. Njihov metodičen pristop k življenju jim zagotavlja, da ničesar ne prepuščajo naključju, in čeprav so pogosto nežni, je njihovo srce morda zaprto za zunanji svet.

  • Vladar: Merkur
  • Element: zemlja
  • Modus: spremenljivi
Poletna astrološka znamenja: rak, lev, devica

Astro namig za poletne dni

Če boste ves čas samo razmišljali, kaj bi bilo za vas dobro, se boste v poletnih dneh težko pomaknili naprej. Na poslovno finančnem področju boste morali stisniti zobe in narediti korak naprej, saj se boste v nasprotnem primeru težko stabilizirali. Ohranite dobre stike, ki jih imate, tudi če bo nekdo od vas zahteval nekaj, kar vam na prvi pogled ne bo všeč. Vse težave bodo rešljive z diplomatskim pristopom in nizanjem iskrenih dejstev, ki vas bodo večkrat osrečila.

Pripravljeno za Sensa.si