POMLADNA ASTROLOŠKA ZNAMENJA: OVEN, BIK IN DVOJČKA

Pomladna astrološka znamenja: oven, bik in dvojčka
Pomladna astrološka znamenja: oven, bik in dvojčka

Pomladna astrološka znamenja: oven, bik in dvojčka

Predviden čas branja: 4 minutes

OVEN

Najbolj samozavestno znamenje oven je prvi ogenj v ciklu zodiaka, ki je kot prava vžigalica. Znamenje vodi moška sila, zato ovni, kjerkoli se pojavite napolnite prostor s posebno življenjsko silo. Oven vedno vztraja do konca, dokler ne zmaga, ter prebuja vse in vsakogar. Prinaša izvirnost in želi biti prvi pri vsem, kar počne.

Ovni imate veliko energije, ki jo uporabljate za vse, od spopadanja s projekti, do sproščanja svojega libida. Z vso svojo ognjeno močjo in zmožnostjo delovanja se oven vedno zavzame, da zadeve opravi boljše od ostalih. Drzen in ambiciozen oven se z veseljem usmerja v najbolj zahtevne situacije.

  • Vladar: Mars
  • Element: ogenj
  • Modus: kardinalen
Pomladna astrološka znamenja: oven, bik in dvojčka

Astro namig za pomladne dni

V pomladnih dneh prihaja čas, ki vam bo naklonjen. Zaradi obilo dobre energije se boste sposobni usmeriti v bolj natančno zaključevanje zadev, ki se že nekaj časa kljub trudu ne premaknejo naprej. Vse skupaj bo na področju čustev morda obrnjeno na glavo, toda kljub temu boste spretni z besedami. Razumeti vas bodo morali, da ste čisto v svojem elementu. Delo bo prinašalo zadovoljstvo, saj bodo prijetne povezave med vami in sodelavci, pomagale ustvarjati pozitivno naravnano vzdušje.

BIK

Znamenje bika je drugo znamenje zodiaka, zelo vztrajno in zaradi svoje močne volje najbolj motivirano ter v odnosih najbolj zvesto znamenje. Simbol bika je neposredna vizualna upodobitev, ki nakazuje hrabrost, strast in odločnost. Biki so ljudje, ki so znani kot neverjetni prijatelji, sodelavci in partnerji, predvsem iskreni in ponosni.

Ne glede na to, ali se prepušča razkošnim masažam, preživi ure v postelji s svojim ljubimcem ali se odpravlja na dolge sprehode, bik ljubi občutek prisotnosti in pogosto potrebuje stik s svojim jazom. Bik je pripravljen videti drugo stališče, vendar ne bo spremenil mnenja samo zato, da bi osrečil nekoga drugega.

  • Vladar: Venera
  • Element: zemlja
  • Modus: stalni
Pomladna astrološka znamenja: oven, bik in dvojčka

Astro namig za pomladne dni

Hrepeneli boste po večji spremembi, občutek, da se nič ne dogaja vas bo brcnil v akcijo, da naredite korak. Uspešen in pogumen pristop bo ključ, ki odpira vrata novega obdobja. Nikar preveč ne delajte, ko bose utrujeni in izčrpani ter poskrbite za dodatne proste dni. Na prvo mesto svojih prioritet boste postavili prijateljstva in timsko delo, ki vas lahko popelje do boljših rezultatov. Nepotrebni izdatki in pomanjkanje pazljivosti niti ne bodo tako kruti, ne bodo bistveno vplivali na finančno stanje.

DVOJČKA

Dvojčki ste posamezniki močno radovedne osebnosti z mnogimi, pogosto nasprotujočimi si vibracijami, ki lahko marsikoga prijetno zmedejo. V življenju vam je dolgčas, če se ne spopadate z ekstremnimi vzponi in padci. Dvojček je kot kameleon, saj se njegovo osebnost težko opiše, ker se ves čas spreminja. Njegova nenasitna radovednost dvojčka čas usmerja k učenju novih stvari, zaradi česar obožuje sprehajanje po enciklopediji znanja.

V ljubezni potrebujete lahek dotik, simpatičen pogled in razigran namig. Dvojčki zelo dobro veste, da je svet ogromen in poln neskončnih zanimivosti za raziskovanje. Če so vrata odprta, boste sedeva pokukali, kaj se skriva za njimi, če pa so vrata zaprta, si boste znali ustvariti navihan scenarij.

  • Vladar: Merkur
  • Element: zrak
  • Modus: spremenljivi
Pomladna astrološka znamenja: oven, bik in dvojčka

Astro namig za pomladne dni

Ne spreglejte pomembnih informacij, ki bodo naključno pronicale skozi zgodnjo pomlad in bodite bolj budni. Trenutek, ki se bo s prijetno osebo nasprotnega spola zgodil spontano bo izredno zanimiv, saj se bo dogajalo veliko lepega hkrati. Če iščete ljubezen, si dovolite tisti zmenek, s katerim že toliko časa odlašate, v dvoje bo bolj razigrano. Ko se boste določenim situacijam posvečali s srcem, boste na področju dela preprosto nepremagljivi. Čaka vas zanimivo nadaljevanje zgodbe, ki z nekaj kreativnosti vodi k uspehu.

Pripravljeno za Sensa.si