JESENSKA ASTROLOŠKA ZNAMENJA: TEHTNICA, ŠKORPIJON IN STRELEC

Jesenska astrološka znamenja: tehtnica, škorpijon, strelec
Jesenska astrološka znamenja: tehtnica, škorpijon, strelec

Jesenska astrološka znamenja: tehtnica, škorpijon, strelec

Predviden čas branja: 5 minutes

TEHTNICA

Tehtnica je znamenje, ki ga predstavlja simbol tehtnice, edini neživi predmet zodiaka. Tehtnica je povezana s simetrijo in si prizadeva ustvariti ravnovesje na vseh področjih življenja.  Odnosi so za tehtnice zelo pomembni, zato se skozi življenje ves čas trdijo, da so čim bolj urejeni. Tehtnica lahko pomaga obnoviti ravnotežje v vseh zadevah, ne glede na to, kako velike ali majhne so. Zlahka jim gre od rok tako reševanje večjega pravnega ali etičnega konflikta, prav tako znajo poiskati estetsko soglasje. Bistvo tehtnice je intelektualno širjenje idej, navdihuje kompromis, koristen dialog in uspešne odnose.  Čeprav so tehtnice sprva lahko rezervirane in formalne, se ko se sprostijo prelevijo v pravega filozofa.

  • Vladar: Venera
  • Element: zrak
  • Modus: kardinalen
Jesenska astrološka znamenja: tehtnica, škorpijon, strelec

Astro namig za jesenske dni

V jesen se boste podali prepričani vase in bolj razbremenjeni. Lažje se boste otresli zagrenjenosti, ki se je v preteklih mesecih lotila vašega osebnega življenja. Prisiljeni se boste spoprijeti z dejstvom, da niste delovali skladno in nekaj na tem področju spremenite. Vzemite si čas za dotike in romantiko. Nekaj dogodkov povezanih s financami vam bo morda odvzelo nekaj poguma, kar je za vas povsem neznačilno, saj ste znani po tem, da se ne ustavite kar zlahka. Prebudite svojo ustvarjalno plat.

Rojeni od 23. septembra do 3. oktobra

Vaša odločitev je, ali boste končno naredili korak v prihodnost. Imate velike ambicije, vendar bo potrebno najprej intenzivno razmisliti, kako bi jih lahko brez težav udejanjili. Marsikdo vas ne bo jemal resno, vendar skušajte kljub temu vztrajati.

Rojeni od 4. do 13. oktobra

Preden se boste užaljeni umaknili, raziščite, kaj je krivo za določeno situacijo. Dokončajte vse posle ob zahtevanih rokih, v nasprotnem primeru se lahko zapletete v razne nejasnosti in nesporazume z vsemi povezanimi.

Rojeni od 13. do 23. oktobra

Potrebovali boste več pozornosti bližnjih, tudi sami boste vračali usluge in svetovali. Predajanje razigranim skušnjavam bo mikavno, vendar bi težko našli poti iz slepe ulice, zato se o vsem skupaj najprej prepričajte.

ŠKORPIJON

Škorpijoni veljajo za zelo močne osebnosti. Nadzoru nad vsem, kar se dogaja, se nikoli ne bodo odpovedali. Močno so prepričani, da bodo vedno ostali nad površjem ne glede na to, kaj jih čaka. Pri vsem, česar se lotijo, želijo doseči in poiskati globino. Vodi jih izjemna intuicija, s katero veliko prej kot ostali dojamejo, kako stvari stojijo. Škorpijoni natanko vedo, koga imajo pred seboj in kakšno mesto si ta oseba v njihovem življenju zasluži. Če ste jim všeč, vas takoj sprejmejo in postanejo najboljši prijatelji. Škorpijone je nemogoče prestrašiti ali stisniti v kot, saj premorejo veliko zalogo notranje discipline, samoobvladovanja in hladnega dostojanstva.

  • Vladar: Mars, Pluton
  • Element: voda
  • Modus: stalni
Jesenska astrološka znamenja: tehtnica, škorpijon, strelec

Astro namig za jesenske dni

Veliko bo v jesenskih dneh osvajanja, vendar bodite pozorni, da ne prizadenete nekoga, ki vam je zelo zvest. Tudi poslovno se boste znašli po svojih najboljših močeh, nagaja vam lahko le površnost, ki pa bo tokrat posledica razpršenih misli. Čim prej boste želeli zaključiti vse kar je pomembno, kar vam lahko povzroči notranji nemir. Proti koncu jeseni bodo dnevi za vas preizkušnja, še posebej na čustvenem področju, kjer se bodo pojavljale ovire, ki bodo preprečevale iskreno komunikacijo.

Rojeni od 24. oktobra do 2. novembra

Držite se predvsem tistih ljudi, ki vas spoštujejo. Morda se vam bo izpolnila srčna želja, o kateri sanjarite že dlje časa. Ljubezen bo v sebi skrivala mnogo dobrih in ugodnih rešitev, zato lahko mirno stopate korak za korakom naprej.

Rojeni od 3. do 12. novembra

Želite si sprememb in zelo nepotrpežljivi boste, če se ne bodo razvile, še posebej tisti, ki imate svojo pot skrbno začrtano. Poskušali boste rešiti zadeve, postavljali boste nove smernice, ki pa marsikomu ne bodo pisane na kožo.

Rojeni od 13. do 22. novembra

Končno boste pripravljeni na nekoliko drznejši korak. Poskusite se čim prej dogovoriti, tudi glede novih pogojev, ki vas usmerjajo k boljšemu počutju. V nasprotnem boste zmedeni in nekoliko neopredeljeni pri svojih odločitvah.

STRELEC

Strelci ste pošteni, odprti in filozofski, skratka neodvisni. Bolj ko vas spoznajo, raje vas imajo. Strelec je kot večni študent, ki išče razsvetljenje z novimi idejami, ljudmi in kraji. Svobodno znamenje, ki enostavno nima nobenih meja. V svojem življenju se dotikate največjih, najboljših izkušenj, ki jih z veseljem delite z drugimi. Z vami ni in ne bo nikoli dolgčas. Prijazna drža in zanimivi filozofski pogovori ohranjajo tudi srečo drugih ljudi. Brezskrben strelec je lahko nepremišljen tako v delovanju kot tudi v besedah ​​in lahko nehote povzroči škodo. Vendar njemu nihče ne zameri, saj je tako zelo simpatičen. Strelec je v družbi tisti, ki osvetli prostor z vznemirljivimi idejami.

  • Vladar: Jupiter
  • Element: ogenj
  • Modus: spremenljivi
Jesenska astrološka znamenja: tehtnica, škorpijon, strelec

Astro namig za jesenske dni

V jesen se boste podali s številnimi pričakovanji ter malce nerealnimi željami. Marsikaj se lahko zaplete, pričakovali boste, da se bo nekdo odzval tako, kot ste si zamislili. Preveč boste proti koncu jeseni zaprti v ene in iste ideje ter cilje, ki vas bremenijo v ozadju. Spoznali boste, da ste dobili napačen vtis in da so se stvari ne glede na vaš trud obrnile v drugo smer. Soočenja ne bodo enostavna, vendar prinašajo stabilizacijo.

Rojeni od 23. novembra do 2. decembra

Čeprav si nikakor ne boste hoteli priznati da ste popolnoma utrujeni, si vzemite čas zase, sicer vas lahko doleti stres. Določena situacija bo od vas zahtevala veliko zbranosti. V službi boste lahko pokazali kaj čutite in kaj si želite.

Rojeni od 3. do 12. decembra

Imeli boste priložnost ujeti boljše poslovno dogajanje. Veliko uspešnejši boste, če boste sami s sabo zadovoljni. Preveč vprašanj vam bodo zastavljali prav tisti, ki vam niso preveč všeč in vas nervirajo s svojim obnašanjem.

Rojeni od 13. do 21. decembra

Odgovorite na kočljive zadeve s preudarnimi odgovori, kar bo najpametnejša rešitev. Večinoma ljubite mirne odnose in razumevanje, sedaj pa boste pokazali svojo drugo plat, ki pa bo marsikoga precej šokirala.

Pripravljeno za Sensa.si