Tedenski Lunin horoskop za obdobje 29.8.-4.9.22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 29. avgusta do 4. septembra 22
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 29. avgusta do 4. septembra 22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 29. avgusta do 4. septembra 22

Estimated reading time: 3 minutes

V ponedeljek se boste podali dobro organizirani in premišljeni, saj se bo luna zjutraj nahajala v devici. Veliko boste postorili ter se odločili nekaj pomembnega, povezanega s kariero in financami. Ob 11.45 uri luna prehaja v tehtnico. Energija bo umirjena in sproščena, vsaj za tiste, ki se boste znali na prijeten način poglobiti v odnose.  Privoščili si boste počitek in zase primerno sprostitev. Kritičnost in negativna nastrojenost se umikata vstran.

Prijetna energija vas bo v torek in sredo skozi dan usmerjala k vsemu lepemu, skladnemu in seveda slastnemu.

To je odličen čas za začetek poslovnega sodelovanja. Pripravljeni boste poslušati sogovornika in sprejemati kompromise. Nikar pa se ne spuščajte v zadeve, ki zahtevajo močno voljo in samozavestno ali celo napadalno vedenje. Težko boste tudi branili svoje interese, zato se v kočljivih situacijah raje prilagodite.

V sredo ob 19.11 uri luna preide v znamenje škorpijona, zato pričakujte polno ljubezni in strasti.

Ne boste se počutili preveč samozavestno, močno in varno. Kljub temu boste v svoji notranjosti čutili, da vas skrbi, da ste prestrašeni in labilni. Seveda pa dnevi z Luno v škorpijonu še zdaleč niso samo negativni, čeprav vedno prinašajo obveznosti in delo. Energiji tega vpliva nič ne uide, zato boste težko obdržali kakšno skrivnost samo zase. Izjemno pa boste prodorni in odprti za sproščenje s športnimi dejavnostmi. Vztrajnost za vsako ceno bo vaše vodilo, popuščanje odpade, tudi če obstaja nevarnost, da boste naredili kaj narobe.

V soboto se boste podali z luno v strelcu ter Prvim krajcem. Razmišljali boste začeli pozitivno, napredno in svobodoljubno. Prevzemala vas bo potreba po duhovni rasti, iskali boste višja spoznanja in plemenitili znanje. Sposobni se boste navdušiti nad kupom stvari, iz katerih potem ne boste potegnili bistva. Tudi v nedeljo vas bo privlačila misel na potovanja. Navkljub vsej spontanosti, boste zelo resnicoljubni, pošteni in iskreni. Prav tako boste pričakovali od drugih, prezirali laži in zlaganost, povedali, kar mislite in čutite.

Pripravljeno za Sensa.si