Tedenski Lunin horoskop za obdobje 25.7.-31.7.22

Tedenski horoskop za obdobje od 25. do 31. julija

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 25. do 31. julija 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek boste stopili z luno v znamenju dvojčkov. Znali se boste posvetiti sebi, veselili se boste poslovnega sodelovanja. Pazite z besedami, da se ne boste po nepotrebnem zapletli v kakšen konflikt. Razvijali boste svojo ustvarjalno žilico in se usmerjali k kreativnim podvigom. Ob 19.53 uri luna prehaja v raka. Čustva bodo prebujena, zaznavali boste vsako vibracijo, lažje se boste poglobili in se o vsem kar vas muči tudi pogovorili.

Tudi v torek in sredo, ko se bo luna še nahajala v raku, se boste znali na pristen način približati pravim odločitvam, vendar bo primanjkovalo odločnosti.

blank

V tem času boste spremenljivega razpoloženja, zaradi poudarjene rakove čustvenosti na trenutke boste tudi malce otožni in nezainteresirani za kakšen napredek. Tudi učenje vam ne bo šlo najbolje od rok, saj vas bodo spremljale misli, povezane s čustvi. Zelo boste poglobljeni vase in pripravljeni na reševanje ljubezenskih zadev. Z mislimi boste pri prijetnih zadevah, zato se s težjimi opravki tokrat ne boste ukvarjali. Imeli boste premalo energije za zbrane in osredotočene korake.

V četrtek ob 8.36 uri luna prehaja v leva, nastopi tudi Mlaj. 

Notranje napetosti se umikajo. Dovolite svoji samozavesti, da postane še močnejša, saj boste z njo lahko premagovali ovire in se soočili tudi s kakšno težjo situacijo. Seveda pa si boste znali vzeti čas, da se posvetite sebi in svojim velikim željam. Sanjarjenju se tokrat ne boste predajali, saj bo okoli vas preveč konkretnega dogajanja, ki se mu boste težko uprli. Spremljal vas bo občutek da ste nepremagljivi, zato ga čim bolj izkoristite, še posebej pri pomembnih soočenjih. Obdržali boste nivo zadovoljstva, poleg tega se boste odlično znašli tudi v raznih pogovorih, saj boste znali odločno argumentirati.

V soboto ob 20.10 uri luna preide v znamenje device. Vse boste želeli tudi v nedeljo imeti pod nadzorom in najteže se boste soočali s situacijami, kjer se počutite izgubljeni. Na plano prihajajo  vztrajnost, analiziranje in perfekcionizem. Z lahkoto se boste lotili dela in opravkov, sproščeno delovanje pa vam ne bo najbolj ustrezalo. Veliko boste razmišljali o financah in poslovnih podvigih, vsekakor pa bodite pozorni na droben tisk. Razveselili se boste samo konkretnih zadev, ki bodo izboljšale vaš notranji občutek.  Vrednote in spoštovanje bodo na prvem mesu, deležni boste tudi kakšne prijetne geste s strani bližnjih.

Pripravljeno za Sensa.si