Tedenski Lunin horoskop za obdobje 20.6.-26.6.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 20. do 26. junija 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 20. do 26. junija 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 20. do 26. junija 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju rib, zato boste bolj zasanjani, povečana bo tudi občutljivost. Veliko nakopičenih misli in strahov boste premlevali sem ter tja, do konkretne rešitve ne boste prišli, saj bo dojemanje nekoliko zamegljeno. Ustvarjalnost, povezana z glasbo, plesom, umetnostjo in fotografija bo nenavadna, zato jo izkoristite. Posebej previdni morate biti v prometu in pri zahtevnih opravilih. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo. Stik z vodo vam bo več kot pisan na kožo. Jasno zavedanje ciljev in bister um ter praktično razmišljanje, vas vodijo k napredku.

V torek in sredo se bo luna nahajala v znamenju ovna, nastopi tudi Zadnji krajec.

blank

Prihaja pozitivno razmišljanje, pazite le, da ne boste v naglici spregledali kakšne pomembne zadeve. Čeprav boste kar naprej bezljali, boste izjemno učinkoviti, delavni in optimistični. Tisto, kar si boste zapičili v glavo, boste popeljali do konca. Čustveno boste zelo dojemljivi, odprti in samozavestni. Deležni boste veselja, navdušenja in veliko aktivne energije. Čas bo primeren tudi za nove ideje in iskanje pomoči in podporo pri osebah, ki imajo določene sposobnosti in vam lahko pomagajo pri uresničevanju zamisli.

V četrtek ob 13.58 uri prehaja luna v znamenje bika.

Čas bo ugoden, da se pomirite z nekom, s katerim ste sprti že toliko časa, da ste že pozabili zakaj pravzaprav je prišlo do razhoda. Tokrat boste pošteno zavihali rokave. V kolikor vas čaka možnost napredovanja, boste v tem času morali urediti svoje življenje tako, da boste imeli dovolj časa, da se posvetite službenim obveznostim. Ta vpliv vam bo pomagal, da vaše zaobljube o bolj zdravem načinu življenja, ne bodo ostale samo na ravni teorije, ampak jih boste začeli uresničevati.

V nedeljo se bo luna nahajala v dvojčkih, zato pričakujte nekaj zmede in površnosti. Naredili boste samo to, kar se vam bo zares zdelo potrebno, a tega ne bo prav veliko. V družinskem krogu boste zadovoljni, saj bodo dogovori potekali gladko in brez zapletov. Imeli boste nekaj pomislekov, saj ste zadnje čase navajeni, da se določene zadeve vrtijo v pravo smer šele, ko se pošteno potrudite, sedaj pa bo vse nekako teklo samo od sebe.

Pripravljeno za Sensa.si