Tedenski Lunin horoskop od 7. do 13. avgusta

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 7. do 13. avgusta 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 7. do 13. avgusta 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 7. do 13. avgusta 2023

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek zjutraj luna prehaja v znamenje bika, zato vam bo najbolj všeč umirjeno delovanje, brez panike, gužve in hitenja. Pri nekaterih se bodo zvrstile poglobljene misli, ki ne bodo najbolj spodbudne, saj bo na prvem mestu realen pogled. Pojavi se lahko tudi nekaj nezadovoljstva na področju čustev, še posebej pri tistih, ki ne boste dobili občutka varnosti. Usmerite se v tisto, kar vam leži in kar opravljate z veseljem, le tako si lahko obetate dober izkupiček. Pričakujte tih in dosleden korak, ki bo ugoden za iskanje pomoči in pogovore.

V torek se bo luna nahajala v biku, zato boste zaznali nekaj osebnih obremenitev, povezanih z ljubezenskim področjem, kjer strasti ni za pričakovati.

Želeli boste poglobiti svoje znanje in zagnano se boste lotili branja ali pa boste samo utrjevali svoje znanje in se zaradi tega veliko boljše počutili. Zabave vam ne bodo najbolj dišale, če se jih boste udeležili, pa bodo bolj umirjene. Nastopi tudi Zadnji krajec, zato bo pomembno, da je vse kar je v vaši moči zaključeno.

V sredo dopoldne, ko bo luna še v biku bo na prvem mestu delovna vnema, saj boste želeli pridobiti občutek, da ste koristni.

Razumeli boste, da je za stvari potreben čas. Popoldne, ko luna prehaja v znamenje dvojčkov, vas lahko marsikaj preseneti, tako ali drugače. Izrečete lahko nekaj, kar morda sicer ne bi, zato ostanite predvsem premišljeni. Povečana radovednost bo omogočala, da se odgovori na vprašanja lahko pojavijo v hipu.

V četrtek se bo luna nahajala v dvojčkih, zato boste klepetavi, spontani vendar ne najbolj dosledni in natančni. Hujšanje bo učinkovito, saj boste vanj vložili manj energije kot običajno, kilogrami bodo kopneli hitreje. Čas je zelo ugoden tudi za tiste zadeve, ki vam predstavljajo težavo, saj boste zelo dobro motivirani in neobremenjeni z zaključki. Varujte se pred opravljivimi pripombami, ki vam lahko hitro pobegnejo z jezika. Skratka, pričakujete lahko smeh, razigranost in dobro voljo. Le resnih zadev in težavnih opravil se skušajte izogniti.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 7. do 13. avgusta 2023

V petek, ko se bo luna še nahajala v dvojčkih bo razigrana in nagajiva energija povzročila, da ne bo nič na svojem mestu.

Preciznost in natančnost se bosta umaknili iz obzorja in kljub temu da boste želeli postoriti čim več, ne boste ravno dovolj vztrajni, da popeljete zadeve do konca. V prijetni družbi boste lažje pozabili na vse težave in se za trenutek odtrgali od vseh bremen. Razvijali boste ustvarjalno žilico in se usmerjali k zabavnim podvigom. Za kuhanje ne boste porabili veliko časa, saj boste iznajdljivi in spretni. 

V soboto, ko luna prehaja v znamenje raka prihajajo umirjene ter malce občutljive vibracije, ki bodo samozavest postavile na stranski tir.

Kdorkoli vas bo ogovoril drugače kot pričakujete, bo sprožil nihajoče razpoloženje v vas. Preprosto ne boste vedeli česa se lotiti in komu popolnoma zaupati. V ljubezni boste dajali prednost čutnim doživetjem, skratka prešli boste od besed k dejanjem, kar boste pričakovali tudi iz nasprotne smeri.

V nedeljo, ko se bo luna nahajala v raku si organizirajte bolj sproščen, morda celo lenoben dan.  

S težavo se boste motivirali in marsikaj za vas tokrat ne bo imelo pravega pomena. Ne spuščajte se v razčiščevanja, raje svoje misli sestavite sami, v samoti, ki vam bo tokrat pisana na kožo. Stavili boste na ljubeznivost ter intuitivno znali poiskati pravo točko miru. Obkroženi z družino boste prebudili občutek, da ste srečni da pripadate.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi HOROSKOP: SPADATE MED NAJBOLJ SKRIVNOSTNA ZNAMENJA?