Tedenski Lunin horoskop od 25. do 31. marca

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 25. do 31. marca
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 25. do 31. marca

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 25. do 31. marca

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v tehtnici, nastopi tudi intenziven Lunin mrk. Prebudila se želja po razčiščevanju in dokazovanju, pripravljeni boste tudi na čustvene izpovedi, vendar ne najbolj umirjeni. Najlažje boste premostili zmedo in težino, če se prepustite iskrenim vibracijam. Namesto da se pritožujete, raje popestrite garderobo ali pa se podajte v kakšen zanimiv kreativen podvig. Naredite nekaj zase, tokrat na diplomatski način!

Povejte iskreno, kar vam leži na duši, saj se boste s tem olajšali. Usklajenost vas bo ščitila pred napetimi koraki in konflikti. Počutili se boste v sožitju z okoljem, ne glede na to kjer se nehajte. Na področju ljubezni bo najbolj pomembno, da čutite, da ste dobro sprejeti. Okrnjena bo le sposobnost sprejemati odločitve, ker boste bolj nagnjeni k dvomom in obotavljanju.

Vsi dogovori se bodo končno rešili v ustrezni smeri. Če čakate na kakšen odgovor, bo sigurno pozitiven. Opravljivi ljudje in tisti ki niso iskreni vas bodo tako močno vznemirjali, da se jim boste umaknili. Popoldne bo odličen čas za odpravljanje slabih navad in za sprostitev v okolju, kjer se počutite varno. Nikar ne oklevajte, ampak izrazite svojo plemenito naravo.

V četrtek se bo luna nahajala v škorpijonu, zato boste blesteli v smislu razkrivanja globin in raznih skrivnosti. Sposobni boste strateških zaključkov, vendar se vam bodo ves čas kopičile misli, povezane s težkimi bremeni. Čas je primeren, da se ukvarjate z vsem, kar vas resnično osrečuje. V negativnem smislu se pripravite na nihanja razpoloženja, in sicer iz ene skrajnosti v drugo, kar vas bo naredilo nervozne. Rešila vas bo iskrica v medsebojnih odnosih.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 25. do 31. marca

Skozi dan se boste, če ne boste pohvaljeni težje izognili posesivnosti in ljubosumju. Ogromno fizične in psihične energije skušajte sprostiti s športnimi dejavnostmi. Usmerite se v tisto, kar vam leži. Nekateri boste imeli občutek, da je dan poln negativne energije, ki se prepleta predvsem na področju odnosov. Ne ignorirajte bolečin in ne iščite izgovorov, saj boste s tem situacijo na področju zdravja samo še poslabšali. Večer bo zelo spontan.

Z veseljem se boste aktivno zamotili v kakšni debati. Pričakujte razbremenitve, humor in prijetno naravnano delovanje. V negativnem smislu boste vzkipljivi, vendar samo za trenutek, zamer tokrat ne boste gojili.  Radovedno boste spraševali, v bistvu vam bo vseeno kakšen bo dogovor, samo da se boste lahko družili ter se skupaj nasmejali.

V nedeljo se bo luna nahajala v strelcu, zato bo praznik poln dobre volj, radosti in raznih zanimivih opazk. Prebujena bo želja po druženju, zato se boste najboljše počutili ko boste obdani z bližnjimi. Z življenjskimi vzorci ne boste obremenjeni, bolj vas bo zanimal lahkoten trenutek, v katerem boste prepričani, da potrebujete več razvedrila in optimistično naravnane energije.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KO SE POVEŽETA DVE OSEBI, ROJENI V ZNAMENJU OVNA in ZNAMENJA, DA JE ODNOS V STISKI