TEDENSKI HOROSKOP OD 7. DO 13. AVGUSTA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 7. do 13 avgusta napoveduje moč in pogum
Tedenski horoskop za obdobje od 7. do 13 avgusta napoveduje moč in pogum

Tedenski horoskop za obdobje od 7. do 13 avgusta napoveduje moč in pogum

Predviden čas branja 2 minuti

Zaradi pogumne energije Sonca v znamenju leva bo potrebno prevzeli zadeve v svoje roke. Močna energija je lahko naporna, če ste najraje skriti pod lupino, v svojem svetu. Vaše zaupanje bo v tem obdobju neprekosljivo, prav tako tudi velikost ega. Tako da ne bodite presenečeni, če boste želeli vse opraviti sami. Ena od nalog tega vpliva je izžarevati in poudarjati svoj jaz. Na področju čustev boste zahtevni, pričakovali boste popolno zvestobo. Pomembno bo izžarevanje sebe v pravi podobi. Zanimale vas bodo zabavne dejavnosti in dogodivščine. Biti edinstven in poseben je lahko pomagalo k notranjemu zadovoljstvu.

Občutek, da ste sami sebi dovolj vam lahko podari možnost, da v celoti izrazite svojo ustvarjalnost.

Tedenski horoskop za obdobje od 7. do 13 avgusta napoveduje moč in pogum

Prihajajo dostojanstvo, fizična vitalnost in dobra motivacija tudi za sodelavce ali prijatelje.

Oddajali boste toplino, ki bo imela otipljivo moč osvojiti srca in misli. Trmasta samozavest lahko prebudi spoštovanje, zato se tokrat ne bojte, da bi vas poteptali. Pomembno vam bo predvsem, da boste zadovoljni s sabo, ter da boste v družbi v središču pozornosti. Če se hrepenenj po ljubezni in strasti zaradi slabih odnosov ne da sprostiti, jih usmerite v nekaj, kar imate radi, pa če je to sprehod v naravo, ustvarjanje, ali šport.

Merkur v znamenju device lahko ustvari manjše spremembe na področju doma. Veliko se boste ukvarjali z bližnjimi, zanimalo vas bo kaj mislijo in čutijo, z veseljem jim boste nesebično priskočili na pomoč. Vsako zadevo boste temeljito premislili in ocenili, preden se boste podali v akcijo.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju leva, device in rib.

Preberite tudi Mesečni horoskop AVGUST 2023 in LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Od vas bo nekdo na področju dela pričakoval več, kot ste mu ta trenutek pripravljeni nuditi, zato se bo prebudila napetost. Nepremišljena odločitev se bo, v kolikor ne boste z njo razčistili vedno znova vračala. Ljubezen bo konec tedna prava pesem o sreči, seveda pod pogojem, da se boste znali prilagoditi bolj nežnim vibracijam. Ne prikličite slabe volje in strahov le zato, ker ste se sami odločili, da bo nekaj potekalo drugače.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ponujajo se vam stvari, ki vas nekako ne pritegnejo, zato bi bilo smotrno počakati. Zdelo se vam bo, da vse skupaj traja v nedogled. V četrtek, ko boste bolj zbrani lahko naredite nekoliko drugačen načrt. Ne obremenjujte se z drugimi, kadar se ne strinjate z njihovim mnenjem. Nikomur ni prijetno, kadar se počuti napadeno, in tudi vi ne boste nobena izjema. Bodite v nedeljo, ko se bo doma odprlo novo poglavje odločni in samozavestni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ljubezenske želje bodo končno uresničljive, kar bo okrepilo skrhano srce. Iskrenost bo na prvem mestu in izkazali se boste na nekoliko neobičajen način. Čim prej se lotite v sredini tedna dela, in naredite korak naprej k uresničitvi svojih idej. Tokrat niste v nevarnosti, da vas kdo prehiti, saj boste prepričani vase in vztrajni, kar vam bo omogočilo boljši zaslužek. Ob srečanjih bodite v soboto pozorni na malenkosti in ne zaupajte vsakemu, ki se vam približa.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na poslovnem področju boste v tednu pred vami zelo uspešni, posebno če potujete ali posredujete storitve. Imeli boste več sreče kot običajno, kar bo potrebno pravi čas izkoristiti.  Zaman pa čakate in upate, da se bo na ljubezenskem področju kaj spremenilo, saj se še vedno prepuščate muham osebe, s katero bi bilo nujno potrebno razčistiti. Čez vikend se boste želeli povezati z ljudmi, vendar vas lahko zlahka premagajo z besedami ter dejanji.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čustveni vrtinec bo zaradi retrogradne Venere, ki bo vse skupaj še zaostrila slabo vplival na vaše počutje in zbranost. Vzemite si čas, ko bo treba stvari preceniti, predvsem pa si namenite počitek in se manj obremenjujte. Nekaj boste v petek spremljali brez posebnega navdušenja, potem pa boste ugotovili, da se lahko marsikaj naučite. Razveselilo vas bo zanimivo sporočilo, vaš odgovor naj bo spontan in seveda pritrdilen.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nadaljujte tako kot ste začeli, kar zadeva napovedane novosti, se vam ni potrebno bati. Ostanite diplomatski ter samozavestni, posebno na poslovnem področju. Odločili se boste da se začnete postavljati zase, vendar okolica tega ne bo razumela in najboljše sprejela. V soboto bo v odnosih manj razumevanja, kot ste vajeni običajno. Z nekom preprosto ne najdeta skupnega jezika, zato se raje ustavite, razmislite in šele nato odgovorite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj, kar že dlje časa ustvarja napetost, se počasi obrača na bolje ali umika vstran. Energije bodo ugodne za ponovna srečanja, sprave in opravičila. Vaš videz bo odražal počutje. Nasmeh je nakit, ki bi si ga morali večkrat nadeti, saj z njim polepšate trenutke ne le sebi, pač pa tudi svojim bližnjim. Proti koncu tedna se boste zapirali vase, slabe volje boste in ne boste se počutili najbolje. Ne prekinjajte svojih sogovornikov, saj boste izvedeli nekaj pomembnega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo vas bo v ponedeljek, ko boste nezbrani razočaral ali potegnil za nos. Dokler niso vpletena čustva ali finance, se s tem niti ne obremenjujete. Čustva bodo proti koncu tedna vedno bolj zmedena, zato je morda bolje, da počakate in v ljubezni poskusite najti le začasno rešitev. Domišljija bo delovala s polno paro, nekoliko manj pa boste dovzetni za namige, ki jih boste prejemali iz okolice. Na nekoga boste naredili vtis, kar se bo izkazalo kot odlična poteza.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poskrbeti morate za nekaj, kar vas ne navdušuje preveč, saj ovira morebitni finančni  napredek. Pripravljeni se boste boriti bolj intenzivno, kar vas bo popeljalo v zadovoljstvo. Naredili boste vse, da bi izboljšali svojo situacijo, proti koncu tedna lahko samo še čakate, da se kolo usode počasi zavrti. Zdravje bo v nedeljo nekoliko bolj izpostavljeno, sicer lahko trenutno slabo počutje pripišete le utrujenosti in stresu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo vam preprosto noče odgovoriti na pomembno vprašanje, kar vas bo že v začetku tedna spravilo v slabo voljo. Morda je najbolje, da preživita manj časa skupaj, kot da bi se ves čas prepirala.  Vse, kar je nujno, opravite v petek, ko vam bo pomembno da vas opazijo brez pritoževanja, le tako boste pustili dober vtis. V nedeljo boste ves čas prehitevali dogodke in želeli čim prej priti do določenih zaključkov ter odgovorov.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Obremenjeni boste z delom, ki vas čaka, predvsem pa z odnosi na delovnem mestu, ki so se v zadnjem času zelo skrhali. Počutili se boste nekako odmaknjeni od vseh. Nikakor se ne boste sposobni sprostiti, preprosto boste ves čas nihali iz ene obremenitve v drugo. Miren konec tedna vam bo omogočil intuitivno razumevanje in delovanje v smeri skupnih ciljev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Končno boste dobili veliko bolj jasno sliko o svojih željah, kar vas bo prepričalo, da določeno zgodbo nadaljujete. Nikar ne ponavljajte napak, saj se potem vedno znova kesate, ker ste se prehitro odprli in nekomu zaupali pomembne zadeve. Zanesite se na lastno presojo. Konce tedna boste želeli biti svobodni, zato se bodo obremenitve končno razblinile. Veliko pozornosti bo usmerjene v popravljanje drobnih malenkosti v domačem okolju.