TEDENSKI HOROSKOP OD 5. DO 11. JUNIJA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 5. do 11. junija napoveduje prehod Venere v znamenje leva
Tedenski horoskop za obdobje od 5. do 11. junija napoveduje prehod Venere v znamenje leva

Tedenski horoskop za obdobje od 5. do 11. junija napoveduje prehod Venere v znamenje leva

Predviden čas branja 3 minute

Teden bo zaradi vpliva Sonca v znamenju dvojčkov obarvan s številnimi spremembami. Vzdušje bo razigrano in obarvano z novimi idejami. Druženje bo na prvem mestu, saj boste hrepeneli po bližini soljudi in uživali v izmenjavi mnenj. Po drugi strani je to obdobje hitrosti in neprevidnosti, zato vožnji in zahtevnim opravilom namenite več pozornosti. Vsak trenutek vam bodo po mislih švigale zanimive ideje, ki pa bodo bolj razpršene, tudi malce površno zastavljene, vendar obarvane z noto pozitivne energije. Kljub vsej navidezni zmedi boste ohranili interes, da v odnosih dodate nekaj svojega, edinstvenega, ter da jih na iznajdljiv način popeljete na višjo točko.

Skušajte biti predvsem premišljeni, saj se lahko pojavljajo manjše ovire, ki vas bodo razjezile in porušile navidezne strukture.

Brez posebnega truda lahko priplezate stopničko višje, in se znebite pesimizma na posameznih področjih. Ugoden čas tudi za nova prijateljstva in poznanstva, ki se lahko ohranijo dolgoročno. Doživeli boste boj s samim sabo, saj bo veliko zanimivega in nenavadnega, kar vas bo vzpodbujalo in hkrati navduševalo. Časa za malenkosti bo bolj malo, zato boste pred njimi zbežali v svet dogajanja.

Merkur v znamenju bika bo omogočil lažje reševanje zapletenih vzorcev ter vam pokazal pravo pot usmerjeno k zaslužku.

Tedenski horoskop za obdobje od 5. do 11. junija napoveduje prehod Venere v znamenje leva

S pozitivnim razmišljanjem se boste lotili reševanja težav. Vse česar se boste lotili, boste storili premišljeno. Primanjkovalo vam bo kreativnosti in možnosti za tveganje, ki bi vam tokrat še kako prav prišla, saj se bodo priložnosti nizale ena za drugo. Na področju financ ne boste preveč panični, kljub temu pa boste želeli imeti vse pod kontrolo. Zapomnite si, kar dajete, to prejemate, kar bo v tednu pred vami še posebej prišlo do izraza. Postorite vse kar je težjega do konca tedna, saj v nedeljo Merkur prehaja v znamenje dvojčkov.

Venera v ponedeljek prehaja v znamenje leva.

Če ste pred nekom skrivali svoja čustva, je sedaj čas da se soočite na direkten način. Ničesar nimate za izgubiti, zato čim prej pošljite sporočilo. Osredotočali se boste na srce, na sposobnost ljubiti ter zaščititi sebe ter druge. Venera v levu je igriva in spontana, uživa v pozornosti in občudovanju, rada je videna in cenjena. Na prvo mesto boste postavili igro, veselje in entuziazem, uživali boste v tem, kar imate, pomembno vam bo, da se dobro počutite v svoji koži. Potovanje Venere skozi pogumnega leva vas uči, kako sprejemati komplimente in kako pohvaliti tudi sebe. Spodbuja vas, da zasijete, ter da sprejmete in odsevate vso lepoto življenja.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, dvojčkov in vodnarja..

Preberite tudi KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD OBDOBJA VENERE V LEVU? in KAKO ZMAGATI V BOJU S STRAHOVI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Določena zadeva se vam bo močno vtisnila v srce, saj vas bo osvajala simpatična oseba, s katero se lahko zaradi vpliva ugodne Venere v znamenju leva razvije lep odnos. Proti koncu tedna se vam bo zdelo, da bi se kar zgrudili od utrujenosti, kljub temu se poskusite zabavati, ko vas bodo prijatelji povabili. Nekdo bo poskrbel za dobro komunikacijo in to, da boste določene besede sprejemali drugače, na pravi način. Sprostite svoje misli!
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V prvih dneh tedna boste nekoliko zadržani, kmalu pa se boste predali boljšemu razpoloženju.  Morda bo razlog v prijetnem presenečenju, ki vas bo razveselilo. Petek, ko bo luna v ribah boste malce zmedeni, kljub temu boste svoje osebne sposobnosti znali primerno izraziti. V soboto bo vaša nestrpnost do drugače mislečih zelo izrazita, če že ne moteča. Nekdo od bližnjih bo jasno izrazil svoje mnenje, ne ugovarjajte mu, ker bi v nasprotnem primeru izvali konflikt. Pogumno nadaljujte svojo pot, umirite sprte strasti in poskušajte delovati iskreno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vzemite si v službi na začetku tedna čas, da sodelavcem prisluhnete in jih poskušate razumeti. Šele potem boste lahko pomagali pri reševanju težav. Vaše misli bodo sredi tedna fokusirane na pomembne zadeve, napredek bo konstanten. Pozitivne situacije se bodo nizale druga za drugo, treba jih bo le razumeti in se vanje poglobiti. Čeprav je vaša komunikacija že v osnovi odlična, jo boste v nedeljo še bolj izpilili in boste z njo sposobni premikati gore ter doseči skoraj vse, kar si boste zamislili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prišli boste do spoznanja, da ugajati za vsako ceno še ne pomeni, da ste najboljši. Več vam bo pomenilo, da ste zadovoljni v notranjosti, kar pa ne bo enostavno doseči. Veliko zadovoljstva bo tokrat povezanega z družino in odnosi. Sproščanje bo za vas le izziv, s katerim se boste srečali občasno. V denarnih zadevah boste imeli srečo, spretno boste trgovali. Špekulirali boste dobro in pravilno ter zavohali dober posel na vsakem koraku, zato boste mojster v finančnih mahinacijah.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na vrsto bo prišla z energijo Venere v vašem znamenju skrb zase, zato je možno, da se odločite za čiščenje starih energij in se usmerite k novim začetkom. Ne belite si glave, če vas ne bodo razumeli, kmalu bo bolje. Posvetite se v petek, ko se bo luna nahajala v ribah uresničevanju že pozabljenih, a tudi ustvarjalnih načrtov. Učinkoviti boste, ko vas bo na čustvenem področju prebudila zanimiva opcija. V nedeljo se vam ne bo ljubilo ukvarjati z ovirami, ki se bodo pojavile, raje boste poskusili uživati popolnoma brez ovir.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V začetku tedna bosta na prvem mestu sproščenost in spontanost. Dobro razpoloženje vas bo spremljalo na vsakem koraku, prihaja tudi več možnosti za nove začetke, ki vam prinašajo radost. Čustva bodo tudi v drugi polovici tedna nežna in pozorna, znali boste ljubiti in ostati zvesti. Dobro se boste razumeli s tistimi, ki bodo znali ceniti vašo umirjeno naravo. Želje se vam počasi izpolnjujejo, pazite pa, da opustite stare navade. Obrniti bo treba povsem novi list, kar vas bo napolnilo s pričakovanji.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Finance bodo v tem tednu urejene, pozitivno razmišljanje pa vas bo zagotovo popeljalo do uspeha. Če vam težave že dalj časa povzroča zdravstveno stanje, se boste tokrat boljše počutili. V drugi polovici tedna se bo vse vrtelo okoli ljubezni. Vezani boste brezskrbno uživali v stabilnem objemu ljubljene osebe, samski pa si boste zaželeli brezskrbnih avantur. Če boste globoko v sebi zadovoljni in hvaležni, se vas stres in slaba volja ne bosta dotaknila. Naključja, ki se bodo pojavljala, bodo nosila s sabo nenavadna sporočila.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V torek, ko bo luna v kozorogu prihajajo na področju dela in denarja informacije, ki jih bo potrebno analizirati in razumeti. Doma se morate potruditi po najboljših močeh, dobre načrte vam lahko pokvari hitenje, zato umirite korak. Samski škorpijoni in škorpijonke lahko konec tedna s pomočjo svojega truda in pogumnih korakov najdete sorodno dušo s katero lahko izpostavite toplo prijateljevanje z veliko možnosti skupne poti. Spomin na nekdanjo simpatijo se počasi umika vstran.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pravočasno se v začetku tedna, ko boste imeli občutek, da se vsa dogaja mimo vas prebudite, še posebej na finančnem področju. Ne presojajte stvari po prvem vtisu, saj bi se le zapletli v nekaj težavnega. Pazite tudi, da se ne bi sprli z osebo, ki je vplivna in vam veliko pomeni. V petek vas bo presenetila prelomnica, ki bo povsem spremenila vašo karierno pot. Morda se boste čez vikend, ko boste siti vseh obveznosti odpravili na potovanje s prijatelji.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pokažite se pred zavistnimi sodelavci z znanjem in trdim delom. Znašli se boste v občutljivem obdobju, ko vas bodo vsi opazovali in od vas pričakovali hitre rešitve. Delovali boste počasi, a učinkovito, zato se ne bojte za napredek.  Čustveno boste v petek, ko bo luna v ribah spoznali, da ste v določeno situacijo bolj vpleteni, kot si želite priznati, zato z večjimi odločitvami še počakajte. Družinsko področje bo v nedeljo od vas zahtevalo veliko truda in energije, kar vas bo utrudilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prav je, da se trudite biti v vseh situacijah spontani, vendar vas lahko na področju kariere ocenijo, da ste površni. V začetku tedna boste osredotočeni na področje financ, ki ga želite čim prej spraviti v red. Nečesa ne poznate dovolj dobro, zato zberite še nekaj informacij. Nekdo vas bo konec tedna navdušil in počasi osvojil vaše srce. Seveda bodo dolgoročno posledice lahko spodbudne, zato je najboljše da o vsem skupaj razmislite. Ponovili boste nekaj zanimivih podvigov, obenem pa se vam bodo reševale težave, kar vas bo spravljalo v dobro voljo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ljubezenska situacija, ki se bo zgodila zaradi energije Venere v znamenju leva bo navdihnila tudi tiste najbolj hladne in ravnodušne. Izbirali boste med dvema zanimivima možnostma, težko se boste odločili. Tako v karieri kot na drugih področjih si želite več miru, prazne in začasne zgodbe vam ne ustrezajo več. V drugi polovici tedna boste veliko časa namenili načrtovanju prihodnosti. Znašli se boste pred pomembnimi odločitvami. Nekatere spremembe bodo morda celo drastične, saj boste na vseh področjih razmišljali o velikih preobratih.

Preberite tudi Mesečni horoskop JUNIJ 2023