KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD OBDOBJA VENERE V LEVU?

Venera prehaja v znamenje leva in odpira pogumno poglavje polno drznih korakov
Venera prehaja v znamenje leva in odpira pogumno poglavje polno drznih korakov

Venera prehaja v znamenje leva in odpira pogumno poglavje polno drznih korakov

Predviden čas branja 7 minut

Planet ljubezni, lepote in harmonije Venera vpliva na odnose, ustvarjalnost, finance in počutje. Preteklo obdobje, ki se je povezovalo z znamenjem raka je bilo intenzivno v smislu čustev, sedaj pa prihaja obdobje leva, ki prebuja strast, pogum in vodi k pozitivno naravnanim vzorcem ter odločitvam. V levu se bo Venera v direktnem gibanju nahajala od 5. junija do 23. julija, ko nadaljuje pot v retrogradni smeri. Pred vami je obdobje, v katerem se bo povečala ustvarjalna nota. Ognjena energija leva v kombinaciji z Venerino umetniško in čutno naravo lahko zaneti iskro kreativnosti in vam pomaga, da se izrazite na vznemirljiv način. To je odličen čas za umetnost, glasbo ali pisanje.

Vpliv vam lahko pomaga povečati samozavest.

Ko se boste izražali in tvegali se boste počutili odlično, kar vodi k osebni rasti in uspehu. Venera je planet družbenih interakcij, zato vam lahko pomaga pri povezovanju z drugimi na zabaven način. Prihaja odličen čas za mreženje, sklepanje novih prijateljstev in izboljšanje obstoječih odnosov. Venera v levu bo pričarala razgibano obdobje, ki vas bo opomnilo, da življenje brez zabave in razburjenja sploh ni življenje. Vse, kar boste počeli bo veličastno, vključno z načinom izražanja.

Venera prehaja v znamenje leva in odpira pogumno poglavje polno drznih korakov

Potrebovali boste odprtino, v katero lahko izlijete svojo čarobnost in sijaj.

Prebudila se bo pogumna duša, ki bo izvirala iz globokega razumevanja, da je edini način za premagovanje strahu akcija v pravem pomenu besede. Z veseljem se boste podali v nekaj, česar ste se v preteklem obdobju bali. Čas je, da postanete močnejši in se spontano usmerite v ustvarjalno, zabavno stran življenja.

Ljubezen z Venero v levu

Z Venero v levu se bo ljubezen širila in krepila. Hrepeneli boste po naklonjenosti in pozornosti vseh vrst. Prav tako boste v razmerjih nekoliko bolj zahtevni glede svojih potreb. Samski, vpliv lahko dvigne vaše kriterije glede tega, kaj iščete v ljubezni. Za tiste, ki ste trenutno samski, a zaljubljeni, je to odlična priložnost, da izkoristite pogumno energijo v smeri da naredite korak, s katerim ste v obdobju raka odlašali. Osredotočali se boste na sposobnost ljubiti in biti ljubljen, zaščititi druge in se počutiti zaščitene. Pričakujte razigrane zmenke, glasne izjave ter nekaj ljubosumnih izbruhov. Ljubezenska vibracija ne bo mirna, ampak strastna ter željna dogajanja. Ne bodite presenečeni, če boste sprožili prepir samo zato, da razburkate stvari in se znajdete v središču pozornosti.

Venera in področje financ

Venera je povezana z obiljem in blaginjo, zato vam lahko prinese finančne priložnosti in uspeh. Prihaja odličen čas za nove poslovne podvige ali naložbe. Denar postaja sredstvo za dosego cilja. Prav tako boste želeli biti boljši in lepši, kar vas lahko vodi do kakšnega nepremišljenega nakupa. Vendar ne pozabite, da vam bo razvajanje samega sebe prineslo le določeno mero zadovoljstva. Denar boste uporabljali za izkazovanje ljubezni do sebe in do drugih.

Venera prehaja v znamenje leva in odpira pogumno poglavje polno drznih korakov

KAKO BO VENERA V LEVU VPLIVALA NA POSAMEZNA ASTROLOŠKA ZNAMENJA?

 • Ovni, vpliv prebuja notranjega otroka, ki želi svobodno uživati in se sprostiti. Prihaja čas, v katerem boste spoznali kaj vas osrečuje ter navdihuje, prav tako boste na področju ljubezni čutili zadovoljstvo.
 • Biki, osredotočeni boste na to da vas končno opazijo. Želeli se boste družiti, posvetovati, kramljati, vendar boste končne odločitve sprejemali izključno sami. Pomagalo vam bo, da se kakšen dan popolnoma izklopite.
 • Dvojčki, poslušajte srce in postavite razum ter logično sklepanje nekoliko na stran. Delovati boste začeli iz globine svojega srca, kar lahko marsikoga šokira. Osredotočite se na umirjen način komunikacije.
 • Raki, v ospredje stopa finančno področje, zato lahko pričakujete nakopičene misli ter strmenje k boljšemu stanju na računu. Čas je, da naredite načrt za prihodnost, tako na področju denarja kot tudi na področju ljubezenskih odnosov.
 • Levi, to je vaše obdobje, v katerem boste prebudili iskreno ljubezen do sebe. Če sebe postavite na prvo mesto, lahko razjasnite osnovne potrebe in želje, zato bodite pozorni na novosti, ki razsvetljujejo vaš svet. Vse se bo odvijalo tako kot ste si zastavili.
 • Device, spoznali boste, kaj vam v preteklosti ni ustrezalo, zato je to čas, da naredite spremembe v sebi, da za vedno pustite stare vzorce za seboj. Introspekcija bo ključnega pomena, vendar se ne izolirajte od užitka, ki vam ga lahko prinese druženje s pozitivnimi ljudmi.
 • Tehtnice, družabni krog bo za vas še bolj pomemben, lahko pa pridete tudi do spoznanja, da ste prerasli določene ljudi. Odtrgajte se od rutine in kompliciranja ter se podajte v svet drzni, pogumni in pripravljeni okusiti nekaj, česar verjetno še ne poznate.
 • Škorpijoni, pomemben vam bo ugled, zato se boste povsod izpostavljali z bliskovitimi idejami ter drznimi predlogi. Za izboljšanje finančnega stanja se bo potrebno odrekati, saj vas bo preveč vleklo v blišč in občutek, da nekaj pregrešno dragega preprosto morate imeti.
 • Strelci, energija Venere vam daje navdih in vas vodi po vznemirljivih poteh, polnih raznih dogodivščin. Ne dovolite, da vam nenadne spremembe v življenju preprečijo, da bi rešili vse kar je potrebno popeljati do konca. Sledite optimizmu in se brezskrbno zanesite na modrost drugih za podporo, ko jo potrebujete.
 • Kozorogi, Venera odpira mehkejšo plat osebnosti, vendar s posebnim namenom. Ne glede na to, ali potrebujete finančno ali čustveno podporo, se naučite prositi za tisto, kar potrebujete. Individualizem se bo nekoliko umaknil.
 • Vodnarji, vse najgloblje želje stopajo v ospredje, želeli si boste prodirati, spraševati ter delovati samozavestno. Čas je, da podvojite tisto, kar si že dlje časa po tihem želite, in pustite tisto, kar ne deluje ali pa vas v podzavesti obremenjuje.
 • Ribice, strastna energija bo premočna da bi jo lahko obvladali, zato se boste namesto ljubezni posvetli dobremu počutju ter vitalnosti. Umaknite se vsem motečim dejavnikom ter se vrnite v stik s seboj in svojim telesom. Aktivne športne dejavnosti vam bodo povrnile moč.
Venera prehaja v znamenje leva in odpira pogumno poglavje polno drznih korakov

Medtem ko je vpliv Venere v levu na splošno povezan s pozitivnimi vibracijami, lahko kot vsak astrološki dogodek prinese s seboj tudi nekaj negativnih energij.

Pomembna bo osredotočenost nase, ki pa lahko hitro prerase v egoizem. Njena energija vas lahko včasih naredi bolj egocentrične in samovšečne, kar vodi v konflikte. Vpliv vas lahko pripelje do tega, da se bolj osredotočite na lastne potrebe in želje na račun drugih, kar lahko povzroči težave v odnosih. Venera je povezana z razkošjem in uživanjem, zato vas lahko zapelje v skušnjavo, da bi preveč zapravljali ali se preveč predajali užitkom, kot so hrana, pijača ali nakupovanje.  Zalotili se boste, da hrepenite po pozornosti in priznanju, kar vodi v pretirano izpostavljanje, samo da bi bili opaženi. Pomanjkanje osredotočenosti in discipline lahko povzroči težave v službi ali zasebnem življenju.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2023 in ŽENSKE ZODIAKA, KI ZNAJO OPAZOVATI SEBE IN DRUGE