TEDENSKI HOROSKOP OD 22. DO 28. APRILA 2024

Tedenski horoskop za obdobje od 22. do 28. aprila napoveduje nihanja in številne preobrazbe
Tedenski horoskop za obdobje od 22. do 28. aprila napoveduje nihanja in številne preobrazbe

Tedenski horoskop za obdobje od 22. do 28. aprila napoveduje nihanja in številne preobrazbe

Predviden čas branja 7 minut

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladko jedro pomladi. Vpliv je znak moči, odločnosti in vztrajnosti, zato bo energija, ki jo boste zaznavali stalna, trdna in prizemljena v resničnem svetu. Prisotno bo upiranje vsem pritiskom, ki bi vas lahko odvrnili od lastnih načrtov. To je odličen čas za vzdrževanje stabilnosti in poglobitev na področju kariere v smeri, da ostanete predani svojim ciljem, idejam in željam.  

Obdobje bika ni povezano le z delom, ampak tudi z užitkom, ki ga lahko občutite. Nenadnih sprememb, kritik ali občutkov krivde se skušajte izogniti, prav tako se boste težko oprijeli razuma v kaotičnih in nezdravih situacijah. Izstopali boste po svoji ljubezni do denarja in pripravljenosti trdo delati, da ga zaslužite.

Tedenski horoskop za obdobje od 22. do 28. aprila napoveduje nihanja in številne preobrazbe

Zanesljivi, delovni, potrpežljivi in temeljiti, boste na področju dela in izobraževanja še bolj uspešni proti koncu tedna, ko se bo Merkur začel gibati v direktni smeri. Če se bodo zaradi intenzivne Polne lune v sredo pojavile razne motnje, je najbolj smotrno, da jih skušate ignorirati. Zavedanje, da morate, če želite spremembo sami nekaj narediti, bo vedno bolj intenzivno.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju dvojčkov, leva in kozoroga.

Preberite tudi IDEALNI PARTNER IN ČUDEŽNA MOČ ODLOČITVE in KATERE ŽENSKE ZODIAKA TEŽKO NADZIRAJO SVOJO JEZO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prebudite samozavest in vedite, da vam ni potrebno prav v vsem ustreči drugim, saj se njihove zahteve, ki v bistvu niso pomembne, samo stopnjujejo. Delovanje v individualni smeri, ki ga spodbuja energija Sonca v znamenju bika vam bo ponudilo več notranjega zadovoljstva. V nedeljo, ko luna prehaja v znamenje kozoroga v družinskem okolju ne bo najbolj sproščeno. Branili se boste z vprašanji, kar ne bo rešilo ničesar.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nikar v sredo, ko vas bo objela intenzivna energija Polne lune v škorpijonu ne razmišljajte preveč o napakah iz preteklosti, saj se lahko zvrsti nekaj osebnih obremenitev, ki ne bodo enostavne. Sprememba, ki vas bo doletela v soboto vam bo dobro dela, saj vam prinaša nekaj, po čemer ste v zadnjem času v bistvu hrepeneli. Ostanite pozorni in velikodušni, saj boste marsikomu s toplo besedo pomagali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi energije Sonca v znamenju bika, ki vas usmerja v zbranost, ne boste spregledali nobene malenkosti, zato se boste približali boljšemu razumevanju celotne situacije. V sredo, ko nastopi Polna luna bo marsikaj zelo zapleteno, zato ne bodite presenečeni če se bo nekaj zavihtelo v čisto drugo smer. Ko bo prišel v soboto čas za dejanja, ostanite v ozadju, saj ne boste dovolj dobro pripravljeni na prave odgovore.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nepremišljenost, ki jo bo do četrtka prebujal retrogradni Merkur vam lahko pokvaril pomembno doživetje, zato najprej vdihnite, šele nato se odločite. Nikar ne tvegajte le zaradi radovednosti. V petek, ko bo luna v strelcu se skušajte vsaj za trenutek popolnoma odklopiti. Navduševali boste s samozavestjo, toda bodite previdni, da vas ne bo nekdo, ki vas je vajen, da delujete bolj umirjeno narobe razumel.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Za konflikte nimate ne dovolj časa ne energije, zato v sredo, ko nastopi Polna luna v znamenju škorpijona ravnajte tako, kot pričakujejo od vas. Upanje vam bo pomagalo razumeti situacije, ki so se zgodile v zadnjem obdobju. V soboto in nedeljo se boste umikali vsem, ki ne bodo imeli nobenega načrta in posluha za vas. Na ljubezenskem področju boste dostopni in prijazni. Hudomušno se boste nasmejali in se z veseljem povezali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Odlične miselne sposobnosti, ki jih bo prebudil vpliv Sonca v znamenju bika, se bodo odražale pri spopadanju z obveznostmi. Področje financ bo od vas zahtevalo da se odločite, ter da se držite tega, kar ste si zaobljubili. Ne bo najbolj lahko, bo pa donosno. V mislih se boste zaustavili in se prenehali spogledovati z nerealnimi pričakovanji. Kljub zanimivim povabilom, ki se bodo vrstila v soboto, nikar ne pretiravajte s hrano in pijačo. Pomislite na prehranjevalni načrt, ki ste si ga odločno naredili še pred kratkim.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Priznali si boste, da se situacije na področju kariere in denarja premikajo prepočasi za vaš okus, zato boste kljub mirni energiji Sonca v biku želeli vse skupaj pospešiti. Na globoke pogovore, ki bi lahko pomagali razumeti, kaj se v resnici dogaja, tokrat ne boste pripravljeni. Sproščena komunikacija v domačem okolju bo v nedeljo, ko bo marsikdo notranje nemiren glavni ključ do ugodnih rešitev. Ljubezenska misel bo dišala po zaupanju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaupajte v sredo, ko se boste težko izognili vplivu Polne lune svoji presoji in skušajte vztrajati tudi takrat, ko bo vse skupaj na meji vzdržljivosti. Spremljal vas bo občutek, da nekaj ni tako kot bi moralo biti. Boljše počutje prihaja v petek, saj se boste otresli energije retrogradnega Merkurja in sprejeli namige, ki prihajajo spontano. Prijateljski odnosi bodo cveteli, zato se kljub raznim zapletom ne boste zapirali vase.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z energijo Sonca v znamenju bika se boste lažje prilagodili in skušali prisluhniti osebi, ki čuti nekaj, česar sami ne zaznavate. Dovolj boste iznajdljivi, zato boste vse skupaj hitro obrnili v pozitivno smer. Z nasmeškom na obrazu boste premostili v sredo negativne vibracije Polne lune, le prezahtevni ne bodite.  Samski strelci in strelke boste nemirni, saj boste prepričani, da so drugi krivi da še vedno niste našli sreče.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav boste teden začeli zadovoljni, vas lahko v sredo, ko nastopi Polna luna v škorpijonu močno obremenijo razne čustvene zaznave, prav tako boste jezni, če se vam nekdo ne bo odzval pravi čas. Jeza in zamere ugašajo noto prilagodljivosti. V petek, ko bo luna v strelcu, vam bo končno jasno, kaj je bilo krivo za nesporazum. Čas je, da poglavje, ki ni urejeno, počasi uredite s svojim doslednim pristopom.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Priložnosti, ki jih prebuja energija Venere v znamenju ovna lahko obnovijo zaupanje v iskreno ljubezen, po kateri močno hrepenite. Napočil bo pravi trenutek, da tvegate ter se s tem približate odgovorom. Predolgi, ki so nenavadni in razlage, ki vsebujejo nestrpnost lahko vse skupaj še bolj zapletejo ali zaostrijo. V nedeljo se boste težko izognili čustveno obarvanim nesporazumom, še posebej če se nahajate v resnem razmerju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju kariere se v sredo, ko nastopi Polna luna ne boste ozirali na kritične napade, ampak boste zvesto sledili svojim zamislim in prepričanjem. Na določeno vprašanje bo potrebno odgovoriti z da ali ne, zato se nikar ne izgubljajte v filozofiranju. Potrudite se, da boste našli ravnovesje, ki vas bo v prihodnje vodilo k preudarnim odločitvam. Čeprav boste v nedeljo nekoliko nervozni, se bodo stvari odvijale v pravi smeri.

Preberite tudi STE SPOSOBNI JESTI Z MOŽGANI IN DOJEMATI Z ŽELODCEM?