TEDENSKI HOROSKOP OD 2. DO 8. OKTOBRA 2023

Tedenski horoskop za obdobje 2. do 8. oktobra napoveduje prehod Merkurja v znamenje tehtnice
Tedenski horoskop za obdobje 2. do 8. oktobra napoveduje prehod Merkurja v znamenje tehtnice

Tedenski horoskop za obdobje 2. do 8. oktobra napoveduje prehod Merkurja v znamenje tehtnice

Predviden čas branja 2 minuti

S Soncem v tehtnici se bo prebujal občutek, da je potrebno odnose nadgraditi, kar boste znali tudi diplomatsko izpeljati. Prihaja želja po osebnostnem in duhovnem napredku, zato se lahko odločite za kakšno alternativno dejavnost, ki vam bo pripomogla, da se znebite starih vzorcev in nakopičenih bremen. Na področju financ boste velikodušni in tudi zapravljivi, saj vas bodo mikale razne preobrazbe, še posebej na področju mode. Pripadnice ženskega spola boste veliko časa preživele v trgovinah s kozmetiko in oblačili.

Vpliv vas vodi k podpisovanju pogodb in sprejemanju korakov za prihodnost, vendar prinaša tudi neodločnost in težave pri prevzemanju pobude ali odgovornosti.

Ozračje bo obarvano z razpravami, užitki in zanimivimi aktivnostmi. Izkoristite priložnosti, da se izrazite, povežete z znanjem, otresete svojih slabih navad, delujete z navdušenjem in poiščete resnico. Pomembna lekcija bo poiskati strpnost do neurejenih delov življenja in najti popolno ravnovesje v sebi. Če vas spremlja občutek, da je življenje zadnje čase sivo in nezanimivo, je sedaj pravi čas, da ga znova polepšate. Samski boste osvajali z intelektom, duhovitostjo in šarmom.

Prebujeno bo tudi intuitivno razumevanje potreb in želja drugih.

Tedenski horoskop za obdobje 2. do 8. oktobra napoveduje prehod Merkurja v znamenje tehtnice

Merkur se bo najprej nahajal v znamenju device, zato vam bo do četrtka, ko prehaja v znamenje tehtnice omogočeno lažje vzpostavljanje dialoga, razvijanje odnosov in delovanje z diplomacijo. Smisel za strategijo se bo zlil s pozitivno energijo, ki vas obdaja, in končno boste bolj cenili določene ljudi, še posebej, če boste v skupni povezavi našli osebni interes

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, leva in rib.

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2023 in Mesečni horoskop OKTOBER 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Priznajte si, da vsem ne morete vedno ugoditi, zato se v začetku tedna, ko vas čaka veliko obremenitev niti ne trudite preveč. Opazili boste, da nekdo od vas zahteva preveč časa in energije, ki bi ju lahko porabili bolj koristno. Vezani ovni in ovnice si boste za ljubljeno osebo vzeli več časa v soboto, ko vas bo spremljal vpliv lune v raku. Samski, za vroč zmenek je najbolj primerna nedelja, saj boste takrat zelo razigrani in usmerjeni v strast.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Misli bodo v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Uranom močno obremenjene s službenimi zadevami. Izredno skoncentrirani boste morali biti, da se boste lahko izognili pozabljanju ključnih stvari. V soboto se boste več kot običajno ukvarjali sami s sabo, mikala vas bo sprememba videza, zato se podajte v nakupovanje. Skrivnosti, ki ste jih delili z nekom lahko pridejo v nedeljo na dan, zato poskusite naslednjič razmisliti, komu zaupate.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvih dneh tedna ne boste našli pravega recepta za srečo, vse bo potekalo nervozno in nejasno, zato se boste težko zbrali. V odnosu z družinskimi člani se lahko vznemirjenje prevesi v kakšen manjši konflikt. Ostalo bo še veliko nedorečenega, vse tja do petka, ko se prebujajo bolj srečne okoliščine. Končno boste na stvari ter ljudi, ki vas obkrožajo gledali v povsem drugačni luči, prav tako se vam odpirajo zanimiva obzorja, ki vas bodo razveselila.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na področju čustev se boste v ponedeljek z energijo lune v biku dotaknili treznega razmisleka, saj marsikaj ni tako kot ste si predstavljali. Nekdo vas s svojim načinom razmišljanja in delovanja obremenjuje, zato je čas, da postavite meje. V soboto, ko bo luna v vašem znamenju vas bodo prebudili romantični prijemi, ki vas bodo tokrat popeljali v zelo nežne situacije. Prijateljsko področje bo najbolj zacvetelo v nedeljo, ko boste sproščeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Začnite se zavedati, da nimate samo vi vedno vsega prav in ne bodite tako trmasti.  Že nekaj časa ste v velikem pričakovanju, zadeve pa se nikakor ne premaknejo naprej. Nekaj se bo rešilo hitreje, če boste prisluhnili drugim, ter jim sledili brez sarkastičnih pripomb. Poglobite se v soboto, ko boste z luno v raku bolj sočutni vase, začutite mir in delujete iz njega, saj vas bo osvobodil vseh napetosti, ki vas že nekaj časa spremljajo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ljubezensko področje bo za nekatere device zaradi energije Venere v znamenju leva bolj pomembno od posla in družabnega življenja. Ne bojte se pokazati čustev in se z določeno osebo končno soočiti. Posvetite se v petek, ko nastopi Zadnji krajec učenju vsega kar vas že dlje časa zanima, le tako boste osebnostno napredovali. Na voljo boste v nedeljo le tistim, ki vam večkrat priskočijo na pomoč. Nekaj manjših sporov sledi tistim, ki se že nekaj časa nahajate v napetih odnosih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V mislih boste ves čas premlevali določeno situacijo, ki bi jo bilo bolj smotrno pozabiti. Dvomili boste v težavo, ki je tudi z velikim trudom  ter odrekanjem ne morete odpraviti, zato bodo prisotni padci in vzponi. Dobra organizacija bo v petek, ko nastopi Zadnji krajec omogočila, da boste pustili dober vtis. Razmišljali boste o finančnem področju in iskali prave rešitve za svoj dolgoročni napredek. Porodilo se bo veliko nenavadnih idej, zato ne odnehajte.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne bodite presenečeni, če vas bo z energijo Sonca v znamenju tehtnice spremljal občutek, da morate določeno krivico popraviti, prebudilo se bo tudi sočustvovanje. Nikar, če naletite na kakšne težave ne obupajte prehitro, raje se odločite in speljite zadeve do konca, po najkrajši možni, pa vendar zanesljivi poti. Primanjkovalo vam bo le direktnosti pri sporazumevanju, vendar boste kljub temu pripravljeni pokazati da zmorete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljudje, ki vas bodo obkrožali, vam bodo odpirali nova obzorja, zato se vas bo v začetku tedna dotikalo optimistično razpoloženje. Odločitev, da se boste več gibali vam bo, seveda podkrepljena z dejanji pomagala, da ostanete vitalni. V zraku bo v petek, ko nastopi Zadnji krajec nekaj novega, zato se ne boste sposobni notranje umiriti. Prav vam bo prišla kakšna zanimiva domislica ali ideja, s katero bi lahko napetost hitreje premostili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Obeta se vam romantično obarvan teden s številnimi nežnostmi, kar vas bo prebudilo v čustvenem smislu. V sredo, ko boste zaradi lune v dvojčkih notranje nemirni čim prej rešite zoprne opravke, dokler boste imeli energijo zanje. V soboto, ko bo luna v raku, boste imeli občutek, da se vrtite v začaranem krogu, ker se vam bo zdelo vse preveč ustaljeno, brez namigov. Samski lahko pričakujete poglobitev zanimivega pogovora s simpatijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Preveč se predajate delu in skrbem, zato sprejmite občasno slabše počutje. V zadnjem obdobju ste si zastavili preveč obveznosti, ponos pa vam ne dovoli, da bi odnehali, zato bodite bolj spontani. V zadnjih dneh tedna, ko bo luna v raku se boste upirali silam, ki bodo globoke ter močnejše od vas. Svojih dolžnosti v domačem okolju nikar ne prelagajte na druge, saj bi si lahko nekdo lastil zasluge za vaš trud. V nedeljo boste nasmejani kot že dolgo ne.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Predlagali vam bodo tudi nekaj nepričakovanih nalog, katerim ne boste kos. Sicer si boste želeli mirno obdobje, a ga ne bo. Vprašajte se, ali morda preveč ponosno čakate na druge. Od petka dalje bo vse skupaj lažje. Zanimivi dogodki vas bodo napolnili z velikim zadovoljstvom. Vaši nasveti bodo tokrat za nekoga zdravilni ter zelo koristni. Izognite pa se brezglavemu razpravljanju saj bi vas lahko nekdo čisto napačno ocenil.

Preberite tudi ZNAMENJA ZODIAKA, KI PO SLABI IZKUŠNJI NE ZAUPAJO VEČ