TEDENSKI HOROSKOP OD 15. DO 21. MAJA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 15. do 21. maja napoveduje konec tedna prehod Sonca v znamenje dvojčkov
Tedenski horoskop za obdobje od 15. do 21. maja napoveduje konec tedna prehod Sonca v znamenje dvojčkov

Tedenski horoskop za obdobje od 15. do 21. maja napoveduje konec tedna prehod Sonca v znamenje dvojčkov

Predviden čas branja 2 minuti

Vpliv Sonca v znamenju bika, ki vas bo spremljalo do sobote simbolizira stabilnost in materialno zadovoljstvo. Pripravite se, da se bodo čistile, zaključevale in urejale zadeve ter situacije, ki ste jih puščali nedokončane. Uredite finančno področje, saj je primeren čas, da se vse postavi na svoje mesto. Opazili boste, da ste bolj trmoglavi, pa kljub temu stabilni in realni. Lotevali se boste predvsem praktičnih nalog in tokrat boste sposobni vztrajati pri njih tudi takrat, ko bodo že vsi drugi obupali.

Prihaja počasnejši ritem in želja po zadovoljevanju čutnih užitkov.

V odnose prihaja harmonična energija, ki vas bo stabilizirala in dosegla jasnost na čustvenem in osebnem področju. V kolikor se ukvarjate z osebnostno rastjo ali preobrazbo si vzemite nekaj dodatnega časa zase in naredite naslednji pomemben korak k svoji sreči, saj boste le tako začutili spremembe. Čas ni primeren za reševanje globokih čustveni zadev, saj bi lahko odreagirali preostro in se izgubili v svojih začrtanih pričakovanjih.

Tedenski horoskop za obdobje od 15. do 21. maja napoveduje konec tedna prehod Sonca v znamenje dvojčkov

Merkur se v ponedeljek prične gibati v direktni smeri, zato se obdobje kaosa, napak in napačnih odločitev zaključuje.

Sedaj se lahko ponovno lotite pomembnih korakov in načrtovanja v smeri, ki bo obogatila finančno stanje. V torek Jupiter po 12-tih letih prehaja v znamenje bika. Pričakujete lahko ležeren, vendar sproščen tempo, vzajemne izmenjave in velikodušnost, rast z zanesljivostjo, večjo povezanost z naravo ter mnogo čutnih užitkov. Občutili boste splošno upočasnitev, ki se bo dotikala vseh področij delovanja.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, dvojčkov in vodnarja.

Preberite tudi VSTOPAMO V OBDOBJE JUPITRA V ZNAMENJU BIKA in ŠPORT VAS LAHKO POLEPŠA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pogovor se bo v ponedeljek, ko boste zaradi lune v vašem znamenju popolnoma prepričani vase sprevrgel v bitko interesov, v kateri ne boste pripravljeni popustiti niti za milimeter. Površno boste poslušali in se pretirano razjezili. Največ sreče boste imeli v soboto in nedeljo, zato se podajte v naravo, kjer boste spoznali da včasih potrebujete več miru in harmonije. S prijateljem imata isti cilj, vendar sta se odločila za različni poti do njega. Če bosta sodelovala, se vama obeta uspeh.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zlahka boste v začetku tedna, ko se bo Merkur gibal v direktni smeri reševali zapletene situacije, ki se bodo pojavile v službi. Reševanje prepirov vam pomeni veliko, saj radi umirjeno funkcionirate. Ljubezenske zadeve se bodo začele konec tedna sestavljati v pravi smeri. Pravočasno se prebudite, še posebej tisti biki in bikice ki ste samski in si močno želite razmerja. V nedeljo se bo dogajalo nekaj, kar vas znova obremenjuje in krati vaš mir.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pogumna energija bo poudarjena, spremljal pa vas bo tudi izrazit občutek za red. Nase boste opozorili v situaciji, kjer bo to prišlo do izraza. Če boste začeli nekaj novega, pazite, da ne boste že na začetku prekoračili svojih finančnih zmožnosti. Morda boste morali načrtovati več manjših korakov do cilja. Zdravje vam bo v tem tednu zelo dobro služilo, zato boste zadovoljni. Veliko vam bodo v soboto in nedeljo, ko bo luna v vašem znamenju  pomenile prijateljske vezi, ki se lahko utrdijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi energije Merkurja, ki se v ponedeljek začne gibati direktno boste imeli za vse dovolj časa. Izžarevali boste odločnost, zato se vam nihče ne bo poskušal postaviti po robu. Govorice, ki bodo zakrožile, vam bodo nepomembne. V službi boste polni idej, kako izboljšati vse skupaj, vendar bi se morali zaustaviti in tehtno razmislili, katere spremembe vas peljejo k dobičku in katere so tiste, ki vas lahko le ustavijo in spravijo v slabo voljo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nadaljevali boste z začetimi posli, uvajali boste tudi novosti, ki vas bodo razvedrile. Zaradi razvlečenih priprav in raznih zapletov boste postali živčni. Jezilo vas bo, da nihče ne prisluhne vašim predlogom, čeprav bi lahko marsikaj  poenostavili. Vikend bo sproščen in povezan z družino. V soboto lahko zopet navežete stik z osebo, s katero se že dolgo niste srečali. Malce se boste ustrašili, ko boste opazili, da se nekaj ne ujema.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z energijo Sonca v znamenju bika, ki vam je naklonjena vas bo spremljala stabilnost. Vaš um bo zelo aktiven in prodoren. Vse se bo premikalo mnogo hitreje, skratka v takšni smeri, kot si trenutno želite. Na ljubezenskem področju vas čakajo prelomnice, ki bodo od vas zahtevale, da ne bo napak, ki so lahko posledica nejasnih argumentov. Proti koncu tedna boste ves čas iskali pozornost ljubljene osebe. Izžarevali boste notranjo lepoto, ki bo vplivala na ljudi okoli vas. Zaželeni in dobrodošli boste v vsaki družbi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Najlažje se boste v sredo in četrtek, ko se bo luna nahajala v biku srečevali z opravki, ki od vas zahtevajo hitre reakcije in iznajdljivost. Na koncu boste ponosni nase, pomembno vam bo, da pridete zadevam do dna. Na finančnem področju boste v petek zapleteni v malenkosti in situacije, ki bodo kradle vas čas. Ne bodite preglasni, saj boste nekoga s tem še bolj vznemirili. Samskim se v nedeljo obeta več druženja, saj boste veliko bolj sproščeni in pripravljeni na nove dogodivščine.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V prvih dneh tedna ne boste imeli veliko časa za ljubezenske težave, saj se bo na poslovnem področju dogajalo veliko pomembnega. Na zdravstvenem področju lahko pričakujete pozitivne novice ter vitalnost. Veseli boste in bolj sproščeni. Proti koncu tedna vas bo določena priložnost popeljala v objem strasti. Na vrsto boste prišli tudi tisti, ki ste pred kratkim končali razmerje. Raven življenjske energije vam bo v soboto močno dvignila, počutili se boste prijetno in nagajivo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

S financami boste imeli v tednu pred vami srečno roko, posebno če ste usmerjeni v kakšno vlaganje. V odnosu s sodelavci vam bo šlo presenetljivo dobro, saj boste pripravljeni na kompromise. Tokrat se ne boste obremenjevali s svojimi zahtevami, ampak se boste prepustili. Kljub negativnim energijam, ki bodo v soboto na vsak način želele prodreti v vašo bližino, se boste sposobni soočiti z resnim vprašanjem na čustvenem področju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ponovili boste nekaj zanimivih podvigov, vendar bo pomembno, da se zanesete le nase, saj boste tako dosegli cilj, ki ste si ga zastavili že nekaj časa nazaj. Strahovi se umikajo, tudi dvomili več ne boste, zato vam bo tokrat veliko lažje, tudi na področju financ. Prijateljsko področje bo najbolj prijetno v soboto, ko boste z energijo lune v znamenju dvojčkov začutili močno željo po druženju in spoznavanju novih ljudi. Odprti boste tudi za drugačnost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V začetku tedna, ko se Merkur prične gibati direktno boste tudi vi spoznali, da za vsakim dežjem posije sonce. Odprle se vam bodo nepričakovane priložnosti, zdelo se vam bo, da na ljubezenskem področju končno napredujete. Mnogi boste celo razmišljali o tem, da bi naredili kakšen pomemben korak v prihodnost. Kljub vsemu ne delajte prehitrih korakov, saj bo o vsem skupaj potrebno temeljito razmisliti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V začetku tedna se boste podali v odkrivanje notranjih moči. Na poseben način boste rušili meje in pravila igre, ki vam jih bodo postavljali. Izziv vam bodo spremembe in pogum, ki ga boste znali tokrat spretno uporabiti. Tisti, ki se borite za določen uspeh na poslovnem področju, boste imeli v petek, ko nastopi Mlaj več možnosti za odlično komunikacijo in rezultate, ki bodo izboljšali finančno stanje. Nikar se ne ustavite tik pred ciljem.

Preberite tudi TAJINA STARŠA SE PO LOČITVI OBNAŠATA KOT NAJSTNIKA