VSTOPAMO V OBDOBJE JUPITRA V ZNAMENJU BIKA

Jupiter se po dolgem času pomika v znamenje bika

Jupiter se po dolgem času pomika v znamenje bika

Predviden čas branja 4 minute

V torek, 16. maja prihaja obdobje Jupitra v znamenju bika, ki se bo raztezalo vse do 25. maja 2024. Po 12 letih planet obilja in modrosti vstopi v zelene planjave zemeljskega bika in vas poziva, da obdelujete vse kar vas vodi do stabilnosti. Sledenje njegovi energiji vam lahko pomaga razumeti, kam usmeriti svoja prizadevanja, na kaj se osredotočiti in kaj pričakovati v smislu razvoja. Jupiter pomaga uspevati, zato je tisti, ki spodbuja izražanje. Bik je fiksno zemeljsko znamenje, kar pomeni, da hkrati stabilizira in prizemljuje, kar pomeni, da vas spodbuja k temu, da počasi, celo trmasto, naredite nekaj lepega in dolgotrajnega. Vsekakor pa bo v tem obdobju potrebna velika mera vztrajnosti. Vpliv lahko poveča čutno izkušnjo življenja in skuša zagotoviti, da je obilje prepleteno s predanostjo in potrpežljivostjo.

Spodbuja vas, da se povežete sami s sabo in svojimi skupnostmi z globokim spoštovanjem fizičnega sveta.

Pričakujete lahko ležeren, vendar sproščen tempo, vzajemne izmenjave in velikodušnost, rast z zanesljivostjo, večjo povezanost z naravo ter mnogo čutnih užitkov. Občutili boste splošno upočasnitev, ki se bo dotikala vseh področij delovanja. Naslonite se na osebno rast in življenjske užitke, kot je vonj divjega cvetja, občutek toplega sonca na vaši koži ali uživanje v najljubšem obroku v dobri družbi. V negativnem smislu vpliv vodi do občutka o pomanjkanju, pohlepa in pretiranega razvajanja.  Pomembno je, da okusite preprosto sladkost življenja in jo delite z drugimi. Usmerite se k zemlji, k naravi ter k urejanju vrta. Negujte svoje sadike, polepšajte balkon ali vrt in s prijatelji opazujte svoje stvaritve.

Spoznali boste, kako dober občutek lahko ustvarijo drobne malenkosti, če jih opazujete ter čutite na pravi način.

Jupiter se po dolgem času pomika v znamenje bika

Namesto da težite k enemu koraku za drugim, naj vas energija Jupitra usmeri k globljim potrebam. Spoznali boste, da so ambicije močno orodje, ki vam lahko pomaga izboljšati pot, ki vas bo dolgoročno zadovoljila. Uglasite se s tem, kar vam poskuša povedati vaša podzavest. Namesto da iščete takojšnje zadovoljstvo, raziščite, kaj vam sporoča o globljih potrebah.

Ker vam Jupiter v biku pomaga rasti z vztrajnostjo, odpornostjo in zanesljivostjo je vsako upiranje skok v nesporazume in notranje napetosti.

V kolikor boste sprejeli njegovo energijo, boste delovali kot praktični realisti, ki si morajo vizualizirati rezultate, da se počutijo motivirani, ter da jih dosežejo. Tokrat vas tveganje ne bo zanimalo, potrebovali boste smer, jasne cilje in oprijemljive rezultate. Največ sreče prihaja v vaše naročje, ko boste dobrodelni, velikodušni in potrpežljivi. Močna samopodoba ali občutek lastne vrednosti lahko prispeva k uspehu.

Višja vibracija Jupitra išče perspektivo, ne zanima je analitičen ali podroben pogled na katero koli dano situacijo, ampak pogled na celotno sliko.

Jupiter se po dolgem času pomika v znamenje bika

Z vplivom se lahko dvignete nad malenkosti, vsakdanje skrbi, nevšečnosti in podobno. Prihaja priložnost, da se prebijete mimo težav in se dotaknete prirojene modrosti, ki se nahaja v vsakem izmed nas. To je čas, v katerem lahko naredite praktične sezname opravkov in začnete preverjati zadeve eno za drugo, dokler ne dosežete končnega rezultata, za katerega ste si prizadevali. Prav je, da se osredotočite na svoje finančno stanje in poiščete možnosti za rast. Na področju kariere boste iskali predvsem pravičnost, varnost in stabilnost.

Nekateri izmed vas boste usmerjeni nazaj k lastnim temeljnim prepričanjem in prioritetam, zato si je pomembno postaviti vprašanja v smislu katere so vaše najpomembnejše prioritete, katere so tiste stvari, zaradi katerih ste se pripravljeni žrtvovati, kdo so ljudje in kateri so tisti cilji, za katere ste pripravljeni tvegati. Soočeni boste tudi z možnostjo, da ne storite ničesar, da samo opazujete in sledite. Eden od izzivov je, da boste smisel svojega življenja definirali glede na to, kar imate. Spoznate lahko tudi, kako pomembna je vaša pozornost do materialnih predmetov.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KAJ VAM PRINAŠA NEŽNA VENERA V RAKU? in KAKO RETROGRADNI PLUTON VPLIVA NA VAŠE ASTRO ZNAMENJE?