KAJ VAM PRINAŠA NEŽNA VENERA V RAKU?

Kaj lahko pričakujete v obdobju Venere v znamenju čutnega raka?
Unsplash.com

Kaj lahko pričakujete v obdobju Venere v znamenju čutnega raka?

Predviden čas branja: 5 minut

Venera se je 7. maja začela gibati v znamenju raka, s katerim je povezana. Njeno potovanje skozi vodno znamenje, ki bo trajalo do 5. junija vam lahko pomaga pri ponovnem povezovanju z občutkom lastne vrednosti in prebujanjem ženske energije, prepletene z noto ustvarjalnosti, plodnosti in intuicije. Venera, ki ji vlada luna je zelo nostalgična, svoje srce nosi na dlani in umirjeno plava skozi kardinalne valove. Ko se združita esenca čutno vodene Venere z vibracijami intuitivnega raka, se prebudijo skrivnosti, sanjarjenje in sladko zapeljevanje. To je obdobje, v katerem boste preudarni glede svojih želja in hrepenenj, saj boste nagnjeni k temu, da se prepustite svojim čustvom.

Pozitivna stran vpliva predstavlja priložnost za krepitev prijateljskih ter čustvenih vezi in odnosov nasploh.

S pomočjo empatije in intuitivne modrosti je vse, kar morate storiti, to, da se potopite vase in poiščete odgovore, po katerih hrepenite. Nikar ne oklevajte v smeri izkazovanja ljubezni in sočutja. Pomembno bo tudi graditi na povezanosti z družino in se prepustiti nostalgiji. Intuicija bo omogočila, da boste zaznavali na podzavestni ravni, kar vam bo omogočalo, da zaupate svojemu občutku. Usmerjeni k lastnim odločitvam tokrat ne boste delovali impulzivno, ampak zelo previdno. Usklajevanje z ljudmi, zaradi katerih se počutite posebne bo faza, po kateri boste hrepeneli.

To je obdobje, v katerem boste vse zaznavali na globlji ravni.

Kaj lahko pričakujete v obdobju Venere v znamenju čutnega raka?

Za korake bo potreben čas in potrpljenje, vendar bo vredno vztrajati, saj bodo le ti pristni in resnični. Intimnost je bistvenega pomena, vendar zahteva zaupanje, ki ga ni mogoče pridobiti čez noč. V negativnem smislu se boste večkrat brez pravega razloga zaprli vase. Zaščititi se za vsako ceno ne bo najboljša odločitev, vendar se ji boste bolj s težavo uprli. Bežali boste pred nepremišljenostjo in nevarnostjo. Želja po skrbi za druge bo močnejša. Družina in občutek povezanosti s koreninami bosta v tem času postala pomembnejša faktorja.

Z Venero v raku ne boste zapravljivi, zato je to ugodno obdobje za začetek varčevanja ali zbiranje denarja za nekaj večjega, kar nameravate kupiti v prihodnosti. Ključnega pomena bo iskanje individualnosti in izogibanje soodvisnosti. Želeli se boste povezati s tistimi, ki vam prebujajo občutek da ste zaželeni in ljubljeni. Prazne govorice in razna opravljanja boste znali enostavno preslišati.

Uživajte v prijetnih vibracijah domačega okolja, kupite svež šopek cvetov in jih položite v vodo.

Povezanost z rastlinami bo krepila odnos z ženskimi energijami. Pomembno vam bo tudi da se počutite udobno, zato na področju mode po nenavadnih kosih ne boste posegali. Ko se boste naličili boste imeli v mislih slogan manj je več, všeč vam bo, da delujete naravno, ter da ste oblečeni v svetle barve. Svoje misli podajte na plano, pogovarjajte se, napišite blog in raziskujte skrite kotičke. Ne bo vas motilo, če boste občutljivi, nikar pa ne bodite preveč previdni, da kakšna priložnost ne odvihra mimo vas.

Kaj lahko pričakujete v obdobju Venere v znamenju čutnega raka?

Kako bo Venera v raku vplivala na ženske zodiaka?

Rakice, device, tehtnice in ribice boste v tem obdobju odlične poslušalke, ki boste intuitivno zaznavale, kaj potrebujejo drugi, da bi se boljše počutili. Osredotočali se boste na varnost in udobje. Če bodo stvari neurejene, se vam lahko nanizajo notranje napetosti. Ovnice, levinje in škorpijonke boste imele na trenutke občutek, da vas drugi ne jemljejo resno, ali pa da izkoriščajo vaša prijazna dejanja. Trudili se boste, da ohranite pravi stik s prijatelji ter da uživate v udobju domačega zavetja.

Bikice, dvojčice in vodnarke boste dovzetne za čustvene izbruhe, še posebej, ko boste imeli občutek, da vas je nekdo razočaral ali ranil vašo dušo. Vse, kar bo oviralo interakcijo z družino in prijatelji, bo nadloga, s katero se ne boste obremenjevali. Strelke in kozoroginje, dovolili boste, da se energija Venere v raku uskladi z vašimi globokimi čustvenimi željami in vam pomaga, da te potrebe poudarite. Hrepeneli boste predvsem po stabilnosti in varnosti v odnosih.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2023 in NAJ VAS OBDOBJE RETROGRADNEGA PLUTONA PREBUDI