KAKO RETROGRADNI PLUTON VPLIVA NA VAŠE ASTRO ZNAMENJE?

Preverite vpliv retrogradnega Plutona na znamenje zodiaka, v katerem ste rojeni!
Preverite vpliv retrogradnega Plutona na znamenje zodiaka, v katerem ste rojeni!

Preverite vpliv retrogradnega Plutona na znamenje zodiaka, v katerem ste rojeni!

Predviden čas branja: 7 minut

Stopili smo v zanimivo obdobje retrogradnega Plutona, ki vsakemu izmed nas podarja priložnost, da se usmeri v lepši jutri in sicer preko raznih lekcij ter preobrazb. Pluton se je 1. maja začel gibati retrogradno v znamenju vodnarja, kjer se bo nahajal do 11. junija, ko nadaljuje svojo retrogradno pot v znamenju kozoroga, in sicer do 10. oktobra. Obdobje predstavlja globok trenutek zaključka in povabilo k razmisleku o tem, kaj ste se naučili v preteklem obdobju. Kako pa bo retrogradni Pluton vplival na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni?

OVEN

Vpliv vas bo opozoril, da je pomembno, da natančno veste, kakšni so načrti, v katere se usmerjate, še posebej glede finančne plati, saj vas bodo v nasprotnem primeru nekateri za vas pomembni liki narobe razumeli. Retrogradnost vas bo usmerila k temu, da stopite v stik s svojo notranjostjo in začnete sprejemati svoje lastnosti na bolj s sočutjem obogaten način. To je obdobje, v katerem bi se bilo smotrno vprašati, ali resnično verjamete v svojo moč.

BIK

Biki, retrogradnost vas bo usmerila k temu, da premislite o vsem, v kar ste vključeni ter da razčistite s sabo, česa si resnično želite. Poglobite se v svoj osebni sistem prepričanj in razrešite na učinkovit način vse dogme, ki bi lahko zameglili perspektivo ali omejili vaš potencial. Skratka, največ boste naredili, če se boste usmerili v temeljna načela. Če morate spremeniti nekatera zakoreninjena prepričanja, da bi odprli svoj pogled na svet, je sedaj pravi čas.

DVOJČKA

Dvojčki, retrogradnost vas bo usmerila k temu, da se preko napak in raznih slabih izkušenj naučite veliko o sebi in na glas priznate svoje napake. Pripravljeni boste razširiti svoja obzorja, vendar bo najprej potrebno uskladiti notranjost. Vprašajte se, ali ste dovolj trdni v svojih mejah ter katere nevidne sile vas morda zadržujejo pred tem da bi se svobodno razširili. To je čas, v katerem lahko razčistite strahove ali dvome sram, ki vas morda obremenjujejo.

Preverite vpliv retrogradnega Plutona na znamenje zodiaka, v katerem ste rojeni!

RAK

Raki, v tem obdobju lahko razvozlajte vozle in se osvobodite bremen, v smeri, da boste lahko svobodno nadaljevali svojo pot in se lažje usmerili k boljšim priložnostim. Retrogradnost vas bo spodbudila, da se premikate skozi življenje z več jasnosti in namere. Zamikala vas bo duhovna pot, in sicer v smeri, da se soočite z izzivi. V kolikor boste zaupali, pričakujte prijetne vibracije, hrepeneli boste tudi po čustveni bližini in povezanosti.

LEV

Pluton bo v retrogradni fazi želel premikati temelje medsebojnih odnosov, kar bo spodbujalo analitično usmerjeno oceno vsega, čemur se želite zavezati. Vpliv vas bo opomnil, da je ljubezen do samega sebe ključ do notranjega miru. Izpostavljanje na videz majhnih navad lahko privede do pomembnih sprememb v odnosih, zato razmislite, kateri odnosi na vas vplivajo dobro in kateri vas morda obremenjujejo.

DEVICA

V obdobju retrogradnosti boste spoznali, da je v duši že nekaj časa zaradi omejitev, ki si jih sami postavljate prisotna lakota, ki jo želite potešiti. Čas je, da prižgete svoj notranji ogenj, ter z majhnimi koraki poskrbite, da gori čim dlje. Osredotočite se na ponovno povezovanje s preprostimi stvarmi. Vpliv se bo dotaknil tudi ustvarjalnosti in veselja, kar vas spodbuja, da posvetite več pozornosti kakovosti svojega vsakdanjega življenja. Pomembno bo, da podrite prednost sebi.

Preverite vpliv retrogradnega Plutona na znamenje zodiaka, v katerem ste rojeni!

TEHTNICA

Z energijo Plutona boste pripravljeni začeti odpirati svoje srce v smeri strasti in užitka, vendar ne pozabite, da potrebujete trdne temelje, na katerih lahko uresničujete svoje najgloblje želje. Naučili se boste obvladati občutek negotovosti, brez njega boste močnejši. Čas je, da zaključite težko pot in ustvarite več prostora za lahkotnost in ljubezen. Pomirite se z zamerami, ki jih gojite.

ŠKORPIJON

Z retrogradnostjo boste začeli odkrivati moč, da ozdravite svojega notranjega otroka in preoblikujete pomembne vzorce. Znašli se boste v zahtevnih pogovorih in situacijah, kjer se v preteklosti morda niste izrazili na najbolj pristen način. Zdaj je priložnost, da poveste svoje mnenje in izrazite svoje zamisli. Besede bodo imele v tem obdobju veliko moč. Ne bodite presenečeni, če boste začeli razmišljati o selitvi ali spremembi.

STRELEC

Strelci, v nekaj mesečnem obdobju retrogradnega Plutona boste začeli razumeti, kako veliko težo imajo lahko besede. Skušajte biti v pogovorih bolj odprti tudi kar se tiče čustvenih zaznav, le tako se boste pomaknili v bolj stabilno delovanje. Izkoristite obdobje v smeri, da ponovno ocenite, kaj je za vas dejansko pomembno in kaj je le nekaj, kar ste mislili da vam je všeč. Zdaj imate priložnost, da prisluhnete tudi drugim, ki vas morda zaznavajo drugače.

Preverite vpliv retrogradnega Plutona na znamenje zodiaka, v katerem ste rojeni!

KOZOROG

Razmislite s pomočjo energije retrogradnosti, ki bo na vas močno vplivala o osebi, v katero ste se razvili, in se osredotočite na tiste vidike, ki bi jih želeli izboljšati. Čeprav ne bo enostavno, bi bilo najbolj smiselno razkriti svoj pravi jaz, kar je lahko odlična popotnica za osebno rast in nadgradnjo v prihodnosti. Več kot običajno se boste obremenjevali s financami in materialnim področjem nasploh. Nagajal vam bo ego, ki ga skušajte pogasiti.

VODNAR

Pluton bo v obdobju pred vami najbolj pozoren na vas. Ponovno se povežite z občutkom intuicije ter prisluhnite utripu notranjega jaza, namesto da bi vas obremenjevali razni zunanji dejavniki in moteči impulzi. Naj vas ne bo strah soočiti se s temo in raziskovati tudi tiste plati, ki se jim običajno izogibate. Vodnarji, prihaja obdobje velikih sprememb in osebne rasti. Pomembno je, da prepoznate in sprostite vse, kar se skriva globoko v vas.

RIBI

Pluton vas bo prebudil do te mere, da boste končno pripravljeni svoje globoke občutke deliti z zunanjim svetom. Kljub temu bodite previdni, komu zaupate, saj ima retrogradni Pluton rad zvijače in skrivnosti. Začeli boste delovati z bolj objektivnega vidika, kar vam bo pomagalo, da se znebite notranje napetosti, v kateri se znajdete hitreje kot večina ostalih znamenj zodiaka. Prej kot se podate k iskanju podpore drugam, jo skušajte poiskati v sebi.

Pripravljeno za Sensa.si