TEDENSKI HOROSKOP OD 13. DO 19. FEBRUARJA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 14. do 19. februarja 2023 napoveduje prehod Sonca v znamenje rib
Tedenski horoskop za obdobje od 14. do 19. februarja 2023 napoveduje prehod Sonca v znamenje rib

Tedenski horoskop za obdobje od 13. do 19. februarja 2023 napoveduje prehod Sonca v znamenje rib

Predviden čas branja: 2 minuti

Sonce v znamenju vodnarja bo do konca delovnega tedna povzročalo, da se boste znašli v vsaki situaciji, še posebej v tisti, ki ne bo vsakdanja. Zanimanja bodo široka, povezana bodo tudi z nenavadnimi zaznavami. Prodoren vpogled vas bo reševal pred zapleti in težavami. Obdarjeni boste z zmožnostjo branja med vrsticami in bliskovito boste ocenili trenutne razmere na podlagi prevladujočih okoliščin. Pomembno bo ohranjanje fleksibilnost, medtem ko zaupate svojemu vpogledu, ki vam lahko pomaga ostati korak pred ostalimi. Čas je pravi, da si začnete sami krojiti svojo usodo in da se nehate ozirati na mnenja drugih.

Ko se razvijate, se naučite osredotočati na tisto, kar bo koristilo tudi drugim.

Na trenutke si lahko zaradi tega vpliva ustvarite nepravo mnenje, misli boste težko povezali v celoto, boste pa zelo uspešni pri delu materialne narave, ki vam prinaša ugodne rezultate. V soboto, ko Sonce preide v znamenje rib, prehajate v bolj čustveno in nihajoče obdobje. Vse vas bo vodilo v domišljijo in dramatično doživljanje, ki pa naj ne prerase v nezadovoljstvo. Vpliv poudarja čustveno plat in vas usmerja v reševanje odnosov, fokus se bo premaknil bolj proti družini in bližnjim.

Izziv bodo preprosta dejanja in sprejemanje drugačnosti drugih.

Tedenski horoskop za obdobje od 14. do 19. februarja 2023 napoveduje prehod Sonca v znamenje rib

Merkur, ki se bo nahajal v vodnarju, vas bo usmeril v bolj smiselno komunikacijo in povečano storilnost. Obdobje skušajte dojemati resno, saj vam lahko pomaga, da rešite številne težave. Morda se iskreno pogovorite s sodelavci in videli boste, da bodo ljudje rade volje poprijeli za vse delo, ki vam ostaja. Pripravljenost, da se premaknete naprej ter se zaženete v nepreizkušeno vam lahko pomaga na poti do uspeha.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v biku, levu in vodnarju.

Preberite tudi VALENTINOVO: KAJ LAHKO PRIČAKUJETE GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE? in SPADATE GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE MED MELANHOLIKE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prihaja namig glede nadaljevanja razposajene zgodbe, kljub temu boste v začetku tedna brez pravega zagona, da bi kar koli nadaljevali, še manj pa začeli nekaj, v kar ne zaupate popolnoma.  Če želite doseči uspeh, boste morali določene prijeme spremeniti ter se prilagoditi. Morebitne psihične in fizične spremembe zaupajte osebi, ki vas zna usmeriti.  Ko bodo določene stvari zrele za premike, se lahko premaknejo tudi same od sebe. Časa, da bi vse samo opazovali ob strani, ne bo več, zato se čim prej odločite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V določenem odnosu nočete popustiti, saj se zavedate, da je vaša odločitev popolnoma pravilna. Uporabite več previdnost, saj nečesa morda še ne razumete na ustrezen način. S pomočjo optimizma boste sredi tedna dobro razpoloženi in takšno počutje bi radi delili s številnimi, posebno če razmišljate o novi ljubezenski zgodbi. Ko se boste odločili za drugačen pristop, bodite pozorni na vsako malenkost. Nepremišljene odločitve bi vas lahko privedle do zoprnih in nerešljivih situacij.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ponovno se boste lotili nečesa, na kar ste že skoraj pozabili, vendar bodite še posebej previdni, da se vam ne bo kaj zakompliciralo. Spremljala vas bo dobra volja in simpatičen smisel za humor. Vaši predlogi in pripovedi bodo obarvani z noto optimizma. Nekdo bo pozabil na napake in vas končno pustil pri miru. Pazite pa v petek pri zahtevnejšem delu, ker morate pokazati več natančnosti. Izkoristite tudi priložnosti na finančnem področju. Premišljeno in načrtno vlaganje bo nosilo pozitivne posledice.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Najbrž boste težko priznali, ampak komaj ste čakali, da pride Valentinovo ter da nekoga presenetite. Več pa bo treba narediti za odnose z domačimi. Ne bo dovolj samo vaša prisotnost. Na vas bo, da partijo, ki se bo razvila čim bolje odigrate, še posebej v petek, ko prihaja v vaše roke zanimiva priložnost na osebnem področju. Nekdo vas močno ščiti, zato ne oklevajte glede pomembnejših opravkov, ki vam lahko prinesejo srečo. Zdravje bo zadovoljivo, posebno dobro se boste počutili na sprehodih v naravi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tokrat ne bi smeli govoriti le o sebi, temveč tudi prisluhniti drugim, ki bodo našli tudi kakšen pomemben nasvet za vaša ušesa. V torek, na dan zaljubljenih prihaja nekdo, povezan s preteklostjo, vendar pazite, da ne boste preveč naivno zaupali. Zaradi obilice obveznosti pa boste odložili kakšno razvedrilo, a ne bo vam žal, saj se bo priložnost hitro ponovila. Pomembno vam bo tudi dejstvo, da morate poskrbeti za zdravje in za dobro počutje. Usmerili se boste k dejavnostim, ki vas bodo napolnile z energijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Uživanje bo v dnevu zaljubljenih vaša prioriteta in želeli si boste vlagati vase. Kljub temu vas bo želja po večji intimnosti zapeljala, da se zamislite, veliko boste razmišljali o svojih čustvih. Pozitivna energija na področju doma, vam bo vlila zaupanje in zadovoljstvo. Z eno besedo boste sijali in tako se bodo drugi v vaši družbi dobro počutili. Na delovnem mestu bo pestro in zanimivo. Previdno pa v petek na finančnem področju. Nekaj vas bo skrbelo in tudi pretirano se boste obremenjevali po nepotrebnem.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na Valentinovo bo za vas poseben dan, saj boste končno zacveteli in se poigrali s pozitivnimi platmi svojega življenja, všeč vam bo tudi čustvena poglobitev. Vaš delovni ritem bo zelo fleksibilen, težko pa boste sledili ritmu dogajanja. Zdaj je pravi trenutek, da naredite nekaj dobrih potez, ki vam bodo v prihodnosti prinesle dodatni zaslužek. V soboto boste šibkejši kot običajno. Zato dobro premislite, kaj boste prevzeli nase, tako doma kot v poslovnem krogu. Niste pripravljeni na večje korake, saj vas nazaj držijo intenzivna čustva.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Teden v sebi skriva plodno in ustvarjalno energijo, kar vam bo več kot pisano na kožo. Pri delu in domačih opravilih boste inovativni, v zasebnem življenju pa bo čisto drugače, bolj megleno in predvsem tiho. V petek se bodo nizale pomembne odločitve. Zelo dobro veste, kaj od nekoga pričakujete, zato ne boste več ovinkarili. Ugotovili boste, da ste izgubljali čas, a boste bogatejši za dodatno lekcijo. Nesporazumi bodo hitro rešeni, če boste pripravljeni priznati, da tudi vi delate napake.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Sprejmite svojo odgovornost in potrpežljivo sodelujte z drugimi.  Z osebnim področjem bo tokrat nekaj preglavic, nekdo vam bo svetoval, vendar vam vse skupaj ne bo ravno všeč. Zaradi dobre motivacije se vam v petek ne bo težko ukvarjati se z zadevo, ki ste jo nekoč prehitro opustili. V negativnem smislu boste iskali težave, ki jih ni, ter se razburjali zaradi malenkosti. Nikakor ne boste razumeli razlogov za to, da morate čakati. Samski boste imeli več sreče.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Spopadli se boste z množico pomembnih obveznosti, ki vas bodo dolgočasile. Odločite se za pozitiven pristop, potrudite se, da bo drugim poleg vas prijetno. Učinkoviti boste kar zadeva korenite spremembe, očitno je namreč, da ste zbrali dovolj energije. V službi si boste v petek nakopali preveč dela, zato boste morali pohiteti. Ponujena pomoč sodelavca vam bo olajšala vse skupaj in z veseljem se boste v soboto neobremenjeno podali na pustno rajanje v dobri družbi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pazite ob dogovarjanju glede zelo pomembne zadeve, še posebej zato, da ne bi česa spregledali. Še sami ne boste verjeli, da je to mogoče, posebno po določenih neuspelih korakih, ki se bodo počasi umaknili iz obzorja. Na Valentinovo vas bo vzpodbujala misel na ljubezensko zgodbo, ki vam še vedno odzvanja v mislih. Še vedno boste glede nečesa stopicali na mestu in se obotavljali. Prevzela vas bodo čustva, ki bodo tokrat bolj intenzivna kot običajno, kar vas lahko proti koncu tedna močno zmede.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikakor ne morete mimo določenih opazk, ki ste jih slišali pred kratkim. V ljubezni kljub dnevu zaljubljenih ne boste točno vedeli, kaj si pravzaprav želite. Z ljubljeno osebo še vedno lahko poiščeta možnost za kompromis, saj hrepenita po urejanju situacije, zato nikar ne bodite konfliktni. Določeno informacijo boste namenoma preslišali in se pomembne zadeve spomnili v zadnjem trenutku. Pomaga vam lahko nekdo od sodelavcev, le tako boste vse skupaj uspešno izpeljali. Težave boste razrešili le, če se boste globoko poglobili vase.

Preberite tudi PODZAVESTNI UM JE NAŠ NAJBOLJŠI SLUŽABNIK