VALENTINOVO: KAJ LAHKO PRIČAKUJETE GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?

Prihaja Valentinovo, kaj lahko pričakujete glede na znamenje zodiaka?
Prihaja Valentinovo, kaj lahko pričakujete glede na znamenje zodiaka?

Prihaja Valentinovo, kaj lahko pričakujete glede na znamenje zodiaka?

Predviden čas branja: 7 minut

Prihaja Valentinovo, dan zaljubljenih, ki se povezuje z ljubeznijo. Ni pomembno ali si v razmerju, ali si samska ali pa si tik pred tem, da na področju čustev narediš kakšen večji korak, pomembno je, da na dan zaljubljenih uživaš v ljubezni. Venera kraljica ljubezni se trenutno nahaja v znamenju rib, zato boš imela željo po nežnosti in romantičnih podvigih, prav tako bo zaradi njene energije vsako presenečenje nosilo s sabo globlji pomen. Luna, ki se bo nahajala v strelcu bo poskrbela, da se brezskrbno prepustiš vetru romantike, hkrati pa se prepričaš, da so temelji ljubezni resnični. Prepuščala se boš zasanjanosti ljubezni, hkrati pa boš zelo odgovorno sprejemala vibracije na področju čustev.

OVNICA

Ovnica, presenečena boš, ampak koristilo bi ti, da se tokrat ne trudiš preveč ampak enostavno počakaš, da tokrat tebe kdo preseneti. Znala se boš uglasiti z globokimi občutki ter si pričarati posebno izkušnjo, tudi če si morda še samska. Skrivni oboževalec bo tisti, ki te bo pahnil v radovedno razmišljanje, mikalo te bo da raziščeš kaj se skriva za masko. To je odličen trenutek, da izraziš svoja resnična čustva.

BKICA

Čeprav bo zaradi lune v strelcu tok pogovora za tiste bikice, ki ste v razmerju nekoliko nepredvidljiv, se lahko zgodi, da se v svojega partnerja še bolj zaljubiš. Brezpogojna ljubezen in prijateljstvo se bosta prepletla v zanimivo kombinacijo, ki bo samske prepričala, da nekoga presenetite z lepo gesto. Sanje o tem, kam bo vodilo tvoje ljubezensko življenje bodo intenzivne. Želja po čustveni in spolni intimnosti se bo poglabljala.

DVOJČICA

Tvojemu radovednemu delovanju bi koristilo, če bi na Valentinovo razširila svoja obzorja in raziskala bolj podrobno česa te lahko nauči ljubezen. Učenje, kako reči ljubim te v različnih jezikih bo zelo zabavno. Običajno si nagnjena k temu, da si tukaj in zdaj, namesto da načrtuješ prihodnost. Sedaj pa te lahko presenetijo misli, povezane z željo po zaroki, zbliževanju ali celo poroki.

Prihaja Valentinovo, kaj lahko pričakujete glede na znamenje zodiaka?

RAKICA

Valentinovo bo zate dan, v katerem boš razmislila o tem, kaj si resnično želiš v razmerju in kaj moraš opustiti. Priznala si boš, da ljubezen ni vedno enostavna, ker pa si po srcu romantično usmerjena boš prebujala svojo vero v ljubezen. Preseneti svojega prijatelja v službi s kavo ali pa prinesi v službo čokoladne srčke ter jih razdeli med sodelavce. Če si vezana, pričakuj sladko ter hkrati strastno presenečenje.

LEVINJA

Čeprav komaj čakaš na valentinovo bi bilo dobro, če bi se osredotočila na premišljenost, zlasti pri zapravljanju. Dovoli, da tokrat drugi razvajajo tebe. Valentinovo bo zelo intimno, saj se ti bo deliti svoje telo, um in dušo z ljubljeno osebo zdelo nekaj najlepšega. Prepusti se intuitivni želji, da se potopiš globlje kot kdaj koli prej. Vse skupaj bo rahlo nagajivo, kar te bo napolnilo s srečo.

DEVICA

Čeprav si običajno naravnana natančno in pronicljivo bo Valentinovo preplavljeno z globokimi občutki. Če si v razmerju, ti bo tvoj moški pričaral sanjski in romantičen dan, a pazi, da ne pozabiš na rožnata očala. Pomembno vlogo bosta igrala tudi odpuščanje in sprejemanje. Če si samska, ne bodi presenečena, ko boš opazovala, kako se sanje uresničujejo. Predal s sporočili bo poln žgečkljivih vsebin.

Prihaja Valentinovo, kaj lahko pričakujete glede na znamenje zodiaka?

TEHTNICA

Tehtnica, nikar, tudi če si samska na valentinovo ne uporabljaj dela kot orodja za odvračanje svojih čustev. Biti povezana z drugimi bo oblika sprostitve, za katero se nisi zavedala, da jo potrebuješ. Če si boš dovolila, bo ljubezen prisotna povsod, kamor se boš uzrla, zato naj te navdihne, da narediš tisti korak o katerem že dolgo premlevaš. Vezane tehtnice boste bolj odprte in pogumne kot običajno, saj bo luna osvetlila komunikacijske sposobnosti in omogočila, da poveste, kar imate v srcu.

ŠKORPIJONKA

Praznik zaljubljenih prebuja tvojo pravo ustvarjalno iskrico, zato te bo Kupidova puščica zadela še močneje. Poveži se s svojo sorodno dušo na drugačen način, ustvari vzdušje, ki si ga bo nasprotna stran še dolgo zapomnila. Naj te ne bo strah, da ne bi bila dobro sprejeta. Postavljaj vprašanja, ki spodbujajo razmišljanje, da okrepiš čustveno intimnost, nikakor ti ne bo žal, saj boš razkrila kar je bilo neznano.

STRELKA

Valentinovo bo zate čudovit in s strastjo obarvan dan, saj se bo luna nahajala v tvojem znamenju, kar pomeni, da boš tista srečnica, ki zagotovo ne bo razočarana. Če si v razmerju boš neskončno uživala v lahkotnem ter razigranem ritmu ter se z njim še bolj povezala. Tudi smeha ne bo manjkalo. Če si samska, te bo sproščena energija navdihnila, da te ne bo več strah svoji simpatiji ali ljubimcu dati natančno vedeti, kako se počutiš in česa si želiš. Pozitivno boš presenečena!

Prihaja Valentinovo, kaj lahko pričakujete glede na znamenje zodiaka?

KOZOROGINJA

Valentinovo bo zate priložnost, da dosežeš večjo jasnost o tem, česa si na ljubezenskem področju želiš. Ugotovitve, do katerih se boš preko spoznanj v mislih dokopala ti bodo pomagale ujeti boljše počutje. Čeprav ti je običajno težje priznati svoja čustva bo to sedaj zelo enostavno, saj bodo kar vrela iz globin. Lunina drzna energija bo spodbudila tvoje občutke tudi če si samska. Najbolj boš vesela skrivnega oboževalca, ki bo naredil  nevsakdanjo potezo.

VODNARKA

Samozavest bo temelj v tem dnevu, osredotočenem na ljubezen. Končno si boš tudi ti, ki običajno nisi najbolj navdušena nad prazniki dovolila nekaj sladkih trenutkov.  Možnosti za napredek v odnosu z ljubljeno osebo bodo kozmično usklajene, zato se boš v objemu počutila še bolj varno. Naredi nekaj nenavadnega, da bodo tvoji nameni hkrati hudomušni in jasni. Če si samska, bo ključnega pomena da si pristna v izražanju ljubezni ter glede tega, česa si od nasprotnega spola želiš.

RIBICA

Uglašena boš z občutkom lastne notranje lahkosti in z veseljem se boš v mislih lotila ustvarjanja čarovnije. Če si vezana, se na ta praznik verjetno že nekaj časa pripravljaš ter načrtuješ. Nikar se preveč ne trudi, saj bo tokrat zaradi energije strelca vse skupaj potekalo spontano. Ne bodi presenečena, če boš zato, ker se boš tako lepo imela pozabila na sladico. Če si samska bodo oči prijetnega prijatelja uprte vate. Všeč ti bo, če boš v središču pozornosti.

Pripravljeno za: Cosmopolitan.si