S KATERIMI ZNAMENJI SE RAKI V ŽIVLJENJU NE UJEMATE?

S katerimi astrološkimi znamenji se raki v življenju ne ujemate?
S katerimi astrološkimi znamenji se raki v življenju ne ujemate?

S katerimi astrološkimi znamenji se raki v življenju ne ujemate?

Predviden čas branja 5 minutes

Katera znamenja zodiaka so tista, ki se z nežnim rakom v življenju ne znajdejo najbolj. To so znamenja, ki so na določenih področjih drugačna od rakov, morda preveč spontana in neodvisna, ali preveč radovedna…

PRIJATELJSKI ODNOSI

V prijateljskih odnosih rak najtežje razume leva in vodnarja, ki delujta povsem drugače. Čeprav si rak želi biti z njima blizu, mu to običajno ne uspe. Ribica je ravno tako čustvena, zato se z rakom, če gre za prijateljski odnos težje dopolnjuje. Tudi oven je prijatelj, s katerim v prijateljskem odnos porabi preveč svoje energije.

LJUBEZENSKI ODNOSI

Srečanje ognjenega Ovna pod Marsovim okriljem in vodnega Raka z vladajočo Luno je privlačna začetna kombinacija, ki enega od njiju postavi na testiranje zmogljivosti. Za vztrajnost so razpisane celo nagrade, a na skupni poti se postavi vprašanje o sprejetju medsebojnih razlik. Zmes ognja in vode ustvari veliko vroče pare in skušnjava je neizogibna. Kljub močni privlačnosti je Oven sposoben izzvati, da se občutljivi in romantični Rak umakne. Rak je skrivnosten, čuti potrebo po zasebnosti in svojih misli ne izraža vedno na glas. Nasprotno energični Oven v vodilnem položaju, ljubitelj neodvisnosti s sposobnostjo spogledovanja izzove Rakovo ljubosumje.

S katerimi astrološkimi znamenji se raki v življenju ne ujemate?

Za njuno uspešno zvezo so potrebna jasna pravila, kjer so kršenja nedopustna.

Oven uživa v dogajanju sredi mesta, medtem ko je Rak pripadnik varnega domačega življenja. Ob spoštovanju in razumevanju drug drugega zmoreta poslovno odlično sodelovati, združeni moč Ovna in previdnost Raka sta uspešna kombinacija. Na skupni poti ne pozabite na Rakovo občutljivost, ker ob prizadetosti potrebuje čas, da oprosti. Njun odnos zahteva jasno začrtane meje in globoko medsebojno spoštovanje. Brez naštetih vrednot bo pot usode nejasna in ob pogasitvi ognja z vodo ostane le še moker pepel.

Rak se v ljubezni ne ujame s strelcem

Pustolovski Strelec in ustvarjalni Rak imata veliko možnost, da se srečata na potovanju ali v kakšni eksotični restavraciji. Strelec je vodilna energija, pustolovski, ki venomer raziskuje nova obzorja, je z vodnim Rakom, ki potrebuje veliko pozornosti in varnosti, mešanica strasti in kompliciranega razmerja. Občutljivi Rak pričakuje več pozornosti, kot je zmore nuditi Strelec. Njuna strast je na začetku odnosa zelo intenzivna, goreča, vendar pa zaradi družinskega in zaščitniškega Raka lahko postane komplicirana.

Oba potrebujeta veliko neomejenega prostora in če si tega ne dopuščata, se njuno razmerje izgubi v megli.

Za uspešno zvezo ne bo dovolj samo optimistični Jupiter, vladar Strelca, kajti nasprotovala bo zaščitniška Luna, ki vlada Raku, temveč bo potreben še obojestranski razum in obilo vložene energije. V nasprotnem primeru vneseta ljubosumje in nemir. Za obstoj bo potrebno postaviti medsebojne skupne cilje. To razmerje ne bo enostavno. Za uspešno zvezo je smiselno vložiti trud v obliki potovanj, druženj, vendar prisluhniti Raku in se vselej vračati v naročje toplega doma.

Rak težko deluje v ljubezenskem odnosu s tehtnico

Tehtnici pritiče zračno znamenje in ji vlada Venera. Raku kot vodnemu znamenju vlada Luna. Tehtnica kot močna oseba je po naravi vodilno usmerjena. Na drugi strani pa je občutljiv, nežen in romantičen Rak, s katerim težje dosežeta harmoničen odnos, ki terja kompromis. Tega namreč ni moč vselej izpostaviti. V soju zaljubljenosti sta lahko zelo srečna in njuna vez veliko obeta. Tehtnica, ki tehta možnosti, se ob čustveni varnosti počuti udobno. Vendar kaj kmalu ugotovi, da je Rakova redkobesednost zanjo moteča, ker želi biti na tekočem z dogajanji. Rak potrebuje čustveno zagotovilo, hkrati je preponosen, da bi se pogovarjal. Tudi pri delitvi del se težje sporazumevata, ker od partnerja Raka ni pričakovati povratnih informacij.

Za vzdrževanje harmonije sta strpnost in komunikacija zelo pomembni, pa tudi izjemno težki.

S katerimi astrološkimi znamenji se raki v življenju ne ujemate?

Liberalna Tehtnica idealistično išče ravnotežje in pravice, prisega na družbene vrednote in daje poudarek na partnerski odnos. Vendar je konservativnemu Raku, zaščitniku doma in družine, težko slediti vodstveni Tehtnici. Le-ta ima izostren občutek za stil, nagiba se k ekstravagantnosti, obožuje družabne prireditve in niso ji tuja finančna tveganja. Rak je vselej najsrečnejši doma. Finančna varnost je zanj izjemnega pomena. Njuna harmonija je možna v družinskem okolju z veliko mero strpnosti. Kot sopotnika za življenje pa rabita več začinjenosti in izzivov. Skupaj preživita sladke trenutke brez obljub za prihodnost.

KARIERA

Na področju dela in denarja se rak najprej znajde v konfliktu z dvojčkom, ki je hiter, iznajdljiv vendar zelo površen. Rake na področju karire nervirajo tudi ovni, ki želijo biti vedno v vsem najboljši. Ko je vse skupaj povezan še s financami, je najbolj čuden v rakovih očeh razsipni strelec.

DRUŽINSKI ODNOSI

V družinskih odnosih raki niste najbolj kompatibilni z vodnarji, ki preveč stremijo k temu, da ohranjajo svojo neodvisnost. Težko v družinskih odnosih sprejema tudi dvojčka, ki ne da bi se oziral na druge uživa v svojem zmedenem neredu.

Kaj je tisto, kar rake najbolj spravi ob živce v povezavi z ostalimi znamenji?

Rake v odnosu z ostalimi znamenji najbolj spravi ob živce, ko nekdo od njih pričakuje hitre reakcije in površne odgovore.