POČISTITE VZORCE S POMOČJO MODREGA SONČNEGA ELIKSIRJA

Počistite škodljive miselne vzorce s pomočjo modrega sončnega eliksirja
Počistite škodljive miselne vzorce s pomočjo modrega sončnega eliksirja

Počistite škodljive miselne vzorce s pomočjo modrega sončnega eliksirja

Predviden čas branja: 6 minutes

Kljub temu, da v tem zimskem obdobju lovimo sončne žarke, si lahko pripravimo sončni napitek, ki ga imenujemo tudi moder sončni eliksir ali modra solarna voda, kateri  bo blagodejno deloval na naš duh in telo. Ker ravno v prazničnem obdobju običajno zaužijemo precej nezdrave hrane in pijače, smo v večjem stresu ali depresiji, je to primeren čas, da naredimo nekaj preprostega, poceni, vendar učinkovitega za svoje telo in dušo. Vseskozi  se nam pojavlja nekaj ponavljajočih čustvenih, ter miselnih blokad, ki nas omejujejo pri našem delovanju. Modra solarna voda nas na lahkoten način popelje, da se jih znebimo.

Moder sončni eliksir vam bo v pomoč pri šibki energiji in vse prisotnem stresu.

Vaše telo vam bo hvaležno, saj boste z njegovim pitjem izboljšali vašo hidriranje, ter splošno počutje, ter dvignili energijo. Vsa skrivnost tega čudovitega vitalnega in hkrati okusnega napitka je v vodi (super je če je izvirska, ni pa pogoj), ki jo v cobalt modri barvi ponudimo sončnim žarkom, da jo energizirajo.

Modra steklenica je izbrana ker modra barva:

 • Je barva 5. Grlene čakre, ki je odgovorna za kreativno komunikacijo in  izražanje samega sebe ter predstavlja most med fizičnim in duhovnim svetom, med umom in srcem
 • Ker pomirja, sprošča in regenerira
 • Znižuje krvni tlak in utrip, omili stres
 • Odpravlja glavobol
 • Na duhovni ravni pa je odlična za meditacijo, duhovno rast in ustvarjalno komunikacijo

Sončni žarki bodo prepojili vodo z visoko zdravilno vibracijo modrih spektrov, hkrati pa absorbirali sončni vitamin D3.

Počistite škodljive miselne vzorce s pomočjo modrega sončnega eliksirja

Že v zasnovah kromoterapij (barvna terapija) so ugotovili, da sončni žarki skozi modro steklo spremenijo kemične, fizične in biološke lastnosti vode, hkrati pa toplota in ultravijolično sevanje ubijeta razne patogene bakterije, zato je za naše telo še toliko bolj priporočljiva. V Havajski tehniki Hooponopono je ravno pitje modre solarne vode eno izmed ključnih orodij za očiščenje negativnih in škodljivih miselnih vzorcev, ter programov, ki jih ne potrebujemo več, saj nas z svojimi slabimi spomini omejujejo pri osebnem in duhovnem napredku. Ko počistimo ta notranji dušni balast, zaživimo polno in osvobojeno, pridemo do nične točk, kjer lahko zaživimo na novo po preudarnih načrtih in programih, dano nam je, da imamo pred sabo prazen list življenja, ki ga sami popišemo z  za nas ugodnejšimi življenjski smernicami.

Iz vaše podzavesti, sestavljene iz vzorcev in spominov, vam bo pomagala odstraniti miselne blokade in čustvene rane. Podprla bo bistrost vašega uma, koncentracijo in miselni nadzor vašega delovanja. Napolnila vas bo z ljubečo sončno energijo, ki bo izboljšala vaše razpoloženje, ter pregnala temne misli. Zaradi svoje visokofrekvenčne vrednosti vam bo v pomoč pri odstranjevanju toksinov iz telesa, ki pospešujejo tesnobo, stres in motnje razpoloženja. Za našo celično raven je pomembna in zdravilna sončna energija, ki vodo v modri steklenici še dodatno oplemeniti.

Modro solarno vodo lahko pijete kadarkoli, kot samostojni poživitveni eliksir ali:

 • Jo dodate čaju, soku in drugim napitkom
 • Uporabljate jo lahko kot »cepivo« za katero koli pijačo
 • Dodate jo lahko kuhanim jedem
 • Okrepite z njo vašo naravno čistilo
 • Hišni ljubljenčki vam bodo hvaležni zanjo
 • Tudi cvetlice bodo z njo bujnejše
 • Dodajte jo kopeli
 • Napolnite z njo pršilo za sobo ali difuzor
 • Učinkovita je tudi za hitrejše celjene prask, odrgnin, ran, preležanine…
 • Z nanosom na mozolje vam jih bo pomagala hitreje odstraniti
 • Osvežujte z njo obraz, da postane naravno sijoč, saj izboljšuje stanje kože, aken, celulita
 • Vpliva na proteine, ki ščitijo celice pred procesi staranja in pospešuje tvorbo kolagena, ki zmanjšuje gube
 • Izboljšuje imunski sistem
 • Deluje antioksidativno, ščiti celice pred prostimi radikali
 • Spodbuja pretok snovi skozi celice
 • Vpliva na proteine, ki ščitijo celice pred procesi staranja in pospešuje tvorbo kolagena, ki zmanjšuje gube
 • Dodate jo lahko zdravilnim tonikom, tinkturam, esencam, mazilom, maski za obraz…
 • Če drgnete sence, tilnik in teme z solarno vodo v katero daste malce poprove mete ali par kapljic 100% njenega naravnega eteričnega olja, odpravite glavobol (pazite, da vam ne pride v oči)
 • Ponudite jo svojim otrokom

Vsak izmed nas ima vsaj en razlog za uživanje tega edinstvenega, zdravilnega modrega eliksirja. Izboljšajte svoje počutje in odstranite stare, škodljive, temačne misli, vzorce in programe z modro sončno vodo.

Počistite škodljive miselne vzorce s pomočjo modrega sončnega eliksirja

Priprava modrega sončnega eliksirja:

 1. V modro cobalt steklenico (aktivna bo tudi v katerem koli drugem modrem odtenku) nalijete vodo, vendar ne čisto polno, 5 cm pustite prazno.
 2. Steklenico pokrijte s prozornim, steklenim kozarčkom, da bo prodiranje sončne svetlobe še učinkovitejše. Nikoli za zapiranje pripravljene modre solarne vode ne uporabljajte kovinskih ali plastičnih zamaškov, temveč naravno pluto ali steklo.
 3. Steklenico postavite na sončno okensko polico, na zemljo ali beton za 1 – 12 ur. Dlje kot bo na soncu, okusnejša in bolj sladkega okusa bo. Trava ni primerna, ker že vsebuje svoje esenčne informacije.
 4. Bodite pozorni, da je ne postite čez noč, v temi odzunaj, saj to izniči njeno frekvenčno kvaliteto in morate postopek z izpostavljanjem soncu ponoviti.
 5. Tako pripravljena ohrani vse svoje lastnosti 24 ur. Če je v tem času ne porabite, jo morate ponovno aktivirati na soncu.

Sončna svetloba oddaja svoje vibracije tudi izza oblakov. V kolikor pa kdaj res ni dovolj sonca, si lahko pomagate terapevtsko lučko z fluorescentno žarnico z izjemno svetlo svetlobo, ki simulira sončne žarke in s tem aktivira solarno vodo.

Pripravila T.C.