NAVDIH – NAVDUŠENJE JE SKRIVNOST VITALNOSTI

Ste polni življenja ali komaj dihate? Navdih, navdušenje je dih življenja.
Ste polni življenja ali komaj dihate? Navdih, navdušenje je dih življenja.

Ste polni življenja ali komaj dihate? Navdih, navdušenje je dih življenja.

Predviden čas branja 4 minute

Nujno je za fizično, miselno in duševno zdravje in vitalnost. Že od prvega vdiha ob rojstvu je telo odvisno od navdiha srca in duše, ki motivira akcijo. Vitalnost je odsev ravni navdiha, kot je fizično dihanje odsev miselne kondicije. Kratki vdihi in dolgi izdihi kažejo na čustveno depresivnost. Ko so vdihi dolgi in izdihi kratki, ste navdušeni. Ko vdihi in izdihi trajajo enako dolgo, ste uravnoteženi, mirni in v stanju hvaležnosti, brezpogojne ljubezni. Hvaležnost odpira srce navdiha.

Ko se zahvalite sebi in drugim, odprete srce navdihu. Če si vsak dan vzamete čas za uravnoteženo dihanje in meditacijo, vas to naravna v sozvočje z vašo navdušujočo vibracijo in energijo. Energija in vitalnost sta neskončni, ko spoznate in cenite njun izvor; srce, polno hvaležnosti. Navdušujoča sporočila so dostopna vsak hip; bodite samo res hvaležni in poslušajte s srcem. Ko ste hvaležni, ste osredotočeni in dobesedno lažje dihate. V takih trenutki se srce odpre in postanete sprejemnik oziroma ste v sozvočju s sporočili srca in duše.

Ste polni življenja ali komaj dihate? Navdih, navdušenje je dih življenja.

Misli tavajo tako kot dihanje. Ko dihate sproščeno in ritmični, je um miren in jasen. Uravnoteženo dihanje omogoča vitalnost in spodbuja telo k zdravljenju. Nadzorovano dihanje umiri hrup v možganih in vzpostavi notranji mir in bistrost. Kisik, ki ga vdihavate, oskrbi celice z energijo za optimalno delovanje in zdravljenje. Nadzor nad dihanjem je skrivnost nadzora nad umom za več navdiha in vitalnosti. Globoko, ritmično dihanje je darilo pljuč za zdravje in dobro počutje.

Z vsakim dihom ni nujno popolnoma razširiti pljuč, a resnično polno dihanje je navdihujoče. Popolnoma ritmično dihanje bi bilo dobro občasno vaditi, da bi napolnili pljuča in izkoristili energijo iz zraka. Ko boste prvič poskusili dihati tako, boste skoraj takoj začutili koristi tega početja.  Resnica je, da lahko navdih najdemo povsod.

  • Umirjam dihanje in s tem um.
  • Energija mojega navdiha navdušenja je neskončna in dostopna povsod.
  • Hvaležen sem za ogromno darov, ki sem jih že dobil.
  • Odpiram srce navdihu in zdravljenju. 
Ste polni življenja ali komaj dihate? Navdih, navdušenje je dih življenja.

Misli in um tavajo tako kot dihanje. Ko obvladujete dihanje, obvladujete misli. Ko uspete nadzorovati um, sprostite vir zdravja in vitalnosti. Naše misli, dojemanje, občutki in besede lahko povzročajo slabo počutje in tesnobo. Toda po drugi strani nas lahko naredijo močne in lahko pozdravijo naša telesa. Ko imamo zamegljeno dojemanje in vidimo situacijo ali človeka kot popolnoma slaba, negativne misli oslabijo sposobnost telesa, da bi delovalo učinkovito.

Preštejte svoje darove. Poiščite ljudi, stvari in dogodke, za katere ste lahko hvaležni. Tiho, sami pri sebi vzdržujte občutek hvaležnosti. Še naprej tipajte globlje v čudovito ravnovesje v notranjosti esence življenja. Zahvaljujte se, dokler solze navdiha ne sperejo oken srca in duše in vam razkrijejo njunih sporočil in vizije.

Preberite tudi HOROSKOP: MAJHNE SPREMEMBE NAVAD, KI LAHKO NAREDIJO ČUDEŽE in ASTROLOŠKA ZNAMENJA, KI SE ZELO RADA POHVALIJO