Na katerem področju gojite glede na element, v katerem ste rojeni previsoka pričakovanja?

Prav je, da imate postavljene cilje. Vendar vas previsoki cilji lahko močno obremenijo in povzročijo notranje nezadovoljstvo. Včasih previsoki cilji povzročijo tudi nemoč, saj takrat ko hrepenimo po nečem, česar ne moremo dobiti postajamo še bolj jezni, žalostni, skratka oddaljujemo se sreči. Torej, previsoka pričakovanja vam lahko povzročijo stres in nezadovoljstvo. 

OGNJENA ZNAMENJA PODROČJE ZDRAVJA

Rojene v ognjenih znamenjih želite biti vedno fit, v najboljši kondiciji. Prav tako ste to ženske, ki redko zbolijo in se še bolj redko na tem področju smilijo same sebi. Morda nimate dovolj izkušenj ali veščin, da bi dosegle v telovadnici cilj, ki presega vaše sposobnosti. Še posebej ovnice ste vedno prepričane, da vam bo uspelo izklesati telo in prehiteti najbolj hitrega tekača.

Na katerem področju gojite glede na element, v katerem ste rojeni previsoka pričakovanja?

Vprašajte se, takrat ko enostavno ne zmorete, zakaj si torej postavljati tako visoke cilje, saj s tem le škodite svojemu telesu.

Strelke ste značilne predvsem po tem, da ste globoko v sebi prepričane, da se vas bolezen ne more dotakniti. Vaš visok cilj, ostati vedno zdrava se lahko kdaj tudi podre in takrat nikar ne rinite z glavo skozi zid. Levinje na področju vadbe velikokrat zahtevate preveč od svojega telesa in imate občutek, da je vaša vzdržljivost še večja, kot je v resnici.

ZRAČNA ZNAMENJA PODROČJE DELA IN DENARJA

Ambiciozni ljudje se skoz življenje učijo postavljati visoke cilje. Zračna znamenja so prepričana, da če nekdo sploh ne razmišlja o doseganju ambicioznega cilja, potem ga morda niti ne poskuša doseči. Vodnarke ste prepričane, da je za vas ključnega pomena, da si postavite visoke standarde zase in da naredite vse v smeri da jih dosežete. Vendar stop, nekje se je treba ustaviti.

Na katerem področju gojite glede na element, v katerem ste rojeni previsoka pričakovanja?

Pazite, da ne bodo vaši cilji na področju dela tako visoki, da vas bodo le izčrpali.

Koristno je razlikovati cilje uspešnosti od učnih ciljev. Ko si dvojčica in tehtnica postavljata cilje, običajno razmišljata o postavljanju ciljev uspešnosti, kar ju lahko, če ne uspeta drago stane, saj se težko soočata z razočaranji. Torej morajo ženske rojene v zračnih znamenjih začeti postavljati bolj realne in izvedljive cilje na področju dela in denarja, v nasprotnem primeru sledijo razočaranja.

VODNA ZNAMENJA PODROČJE LJUBEZNI

Majhne cilje je vsekakor lažje doseči kot velike cilje, hkrati pa vam lahko pomagajo tudi pri tem, da se boljše počutite. Vodna znamenja so najbolj povezana s področjem ljubezni in čustev, zato si na tem področju postavljajo najvišje cilje. Visoke, včasih previsoke, kot je npr. želja po poroki, veliki družini, biti ljubljena vedno in povsod.

Na katerem področju gojite glede na element, v katerem ste rojeni previsoka pričakovanja?

Ribica si ustvarja prevelika pričakovanja, ko spozna novo osebo, kar je lahko večkrat tudi razlog, da na koncu ostane sama, razočarana.

Rakica že od majhnih nog sanja o veliki družini in če je ne ustvari, se ji lahko zrušijo tla pod nogami. Škorpijonka pa je tista ženska, ki v ljubezni hrepeni po velikih strastnih podvigih, ki jih partner kdaj ne more izpolniti. Kar jo potem vodi v nezadovoljstvo.

ZEMELJSKA ZNAMENJA PODROČJE ODNOSOV

Za zemeljska znamenja je zelo pomembno, da čutijo da nekomu pripadajo. Ter da jih obkrožajo ljudje, ki jih resnično spoštujejo. Svoje standarde na tem področju še posebej bikice postavijo previsoko. Dobra alternativa so manjši cilji, ki vključujejo zdrave odnose. Ter tudi možnost, da se kakšen odnos ne bo razvil tako kot so si oni zamislili.

Področje odnosov

Kozoroginja je prepričana, da ji pričakovanja na področju odnosov, tako družinskih kot tudi prijateljskih pomagajo ustvariti zagon, ki ga potrebuje, da doseže svoje zadovoljstvo.

Vendar jo ta previsoka pričakovanja večkrat zaradi razočaranja zavihtijo v osamo. Prav tako previsoka pričakovanja na področju odnosov spravljajo večkrat v slabo voljo devico, ki pričakuje, da bodo vsi, s katerimi se druži tako dosledni, spoštljivi in točni, kot je ona sama.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi URESNIČITEV CILJA IN POMEMBNA VODILA