Dvojčica, zabavna in razigrana ženska zodiaka

Dvojčica je ženska, ki zna življenje spremeniti v zabaven vrtiljak. Klepetava, radovedna in razigrana nikoli ne miruje, ampak vedno znova išče načine, kako bi čim bolj popestrila svoje življenje. Rada izziva, rada sprašuje, nerada pa odgovarja o svojih osebnih zadevah. Težko jo je prebrati in težko je verjeti, da bo ostala tukaj za zmeraj.

Katere so najbolj privlačne lastnosti dvojčic?

Dvojčica zelo dobro ve, česa si želi. Ona ve kaj in koga išče, in če v enem partnerju dovolj dolgo ne najde vira svojega zadovoljstva in čustev, ga zlahka zamenja za drugega. Rada eksperimentira, spreminja stvari in popestri svoje spolno življenje na različne načine in vedno potrebuje nova doživetja. Danes je tukaj, jutri je tam, polna zabavnih, včasih celo sarkastičnih domislic, ki še najbolj žalostnega spravijo v dobro voljo.

Dvojčica, zabavna in razigrana ženska zodiaka

Dvojčica je spontana ženska, ki takrat, ko v določeni situaciji ali odnosu ni več zadovoljna prekine brez vsakega obžalovanja.

Nemogoče jo je podrediti in zaščititi pred svetom, saj je to zadnje, kar si želi od odnosa. Je boginja zraka in potrebuje krila za letenje. Želi si potovati, se preseliti iz mesta v mesto in ves čas spoznavati nove ljudi. Dvojčka je spremenljiv znak zato je lahko prilagodljiva, ko želi biti, a potrebuje tudi dovolj prostora, da je sama s sabo. Če ji nekaj ne odgovarja, hitro postane muhasta.

Če dvojčica svobodno razlaga svoje misli, običajno nima razloga, da ne bi povedala resnice.

Njen vladar Merkur, ki vpliva na komunikacijo ji včasih dovoli, da prikroji resnico na simpatičen način. To je njena obramba, da lahko ostane zvesta sebi. Vendar je zelo nepredvidljiva in sposobna hitro spremeniti svoje stališče, na mnenja drugih se nikoli ne ozira.

Preberite tudi HOROSKOP IN LJUBEZEN: UJEMANJE DVOJČKA

Pomembno je, da se ne ujame v primež rutine, ker to ni tisto, kar si v življenju želi. Morda se bo za nekaj časa počutila varno, toda čez čas se bo počutila, da bo znorela, če se bo isti scenarij preveč ponavljal. Stvari morajo v njenem življenju ostati zanimive in zabavne. Dvojčica si ne glede na svojo raztreseno naravo želi, da bi njene besede nekaj pomenile, in če govori pretirano, to ponavadi odraža njeno potrebo po pozornosti.

Dvojčica, zabavna in razigrana ženska zodiaka

Hrepeni po nežnosti, in stvari zaznava globoko izven svojega uma.

Sprememba pri njej pride enostavno, vendar je ne bo izvedla brez razloga, čeprav se zdi, da je to ženska, ki skoči brez da bi razmislila. Njena družba je prijetna, ima veliko prijateljev in zaradi svoje provokativne narave tudi nekaj takšnih, ki je ne marajo. Njen intelekt je vedno v toku. Ravno ko pomislite, da ste dojeli, kaj se dogaja, je dvojčica že v novi zgodbi, seveda zelo navdušena.

Večno mladostna in vitalna, kljub dejanski starosti ohranja otroški sijaj in igrivo osebnost.

Dvojčica je kot barvita ptica, ki skače od veje do veje, in mora imeti svoj prostor za raziskovanje. Ženska dvojčica potrebuje ljubimca ali partnerja, ki zna biti v koraku s svojimi besednimi veščinami in se ujema z njenim igrivim delovanjem.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi BIK IN DVOJČKA, TAKO BLIZU, VENDAR TAKO RAZLIČNA