MERKUR PREHAJA V LEVA, PRIČAKUJTE POGUM

Merkur se začne gibati v znamenju ognjenega leva
Merkur se začne gibati v znamenju ognjenega leva

Merkur se začne gibati v znamenju ognjenega leva

Merkur začne svoje gibanje v znamenju leva 28. julija, kjer se bo nahajal do 11. avgusta, ko nadaljuje svoje gibanje v znamenju device. Merkurjeva hitrost in nepredvidljivo vedenje odražata nemir uma, hitrost misli in takt govora. Merkur v znamenju leva je v fiksnem ognjenem znamenju, kar pomeni da je izrazit, dramatičen in razkošen.

Merkur se začne gibati v znamenju ognjenega leva
Merkur se začne gibati v znamenju ognjenega leva

Zaradi tega vpliva vas bo spremljal samozavesten, avtoritativen nastop, ki bo hkrati kraljevski, zabaven in pritegne pozornost.

Zagotovo boste zaupali lastnim izkušnjam in idejam. Slaba stran je, da prihaja tveganje, da se v nečem zmotite, ker ne boste želeli slišati opozoril. Odmerek ponižnosti in ravnotežja je boljša izbira od odmerka zadrege. Intelektualni interesi se bodo prepletali z žgečkljivimi šalami in lastno hvalo.

Začutili boste, kot da se vaš um širi in raste, le da boste spoznali, da je vse, za kar ste mislili, da je resnično, morda samo fantazija. Vendar to ne pomeni, da bi morali opustiti svoja prepričanja in misli, le sprejeti morate želene točke in zanemariti neuporabne informacije. V negativnem smislu prihajajo težave z dojemanjem podrobnosti. Pozornost bo kratkoročna, drugi vas lahko zaznajo kot arogantne, neprilagodljive, egoistične in nerealne. Karkoli v tem času pritegne vašo pozornost postane središče vaše koncentracije. Medtem ko osredotočenost traja, lahko navdihnete tudi druge.

Neglede na to ali ste drugače pogumni ali ne, zaželeli si boste biti v središču pozornosti, vendar morate paziti, da tega ne storite preveč dramatično.

Uporaba humorja lahko zmehča težnjo po pretiravanju s stilom komuniciranja, ki temelji na egu. Toplina bo nalezljiva in omogoča enostavno pridobivanje novih prijateljev ter izkušenj. Prihaja možnost, da razkrijete kakšen svoj potencial. Lahko doživite intuitiven preskok v razmišljanju. V kolikor vas ne bodo razumeli ali vam prisluhnili lahko pride do močnih nesoglasij, ter dvomov o svojih dejanjih. Prepoznavni boste po svoji edinstvenosti. Energija tega vpliva deluje iz srca, zato boste topli in skrbni ter s svojim časom in trudom izjemno radodarni.

Merkur se začne gibati v znamenju ognjenega leva
 • Ovnice, v zadnjem času ste postale toge, izgubile ste se v svojih vsakdanjih dnevnih aktivnostih. Prebudite svoje strasti in veselje do življenja.
 • Bikice, čas je, da ste same s sabo, ter da si dovolite, da resnica privre na dan.
 • Dvojčice, komunikacija bo še naprej vaša močna stran. Znale boste voditi težke pogovore, ki so pomembni.
 • Rakice, to je primeren čas, da rešite zaplete in težave na finančnem področju.
 • Levinje, radovednost vas ne bo ovirala pri iskanju novih načinov za razumevanje sveta, le koristila vam bo.
 • Device, namesto da bi vsem razlagale svoje misli, se odločite, da svoje misli tokrat zadržite zase.
 • Tehtnice, to je odličen čas, da se ponovno povežete s starimi in novimi prijatelji. Ugotovile boste, da so vir navdiha, saj vam vedno dajejo upanje.
 • Škorpijonke, čas je, da na delovnem mestu zaprosite za povišico. Čeprav oklevate, ne pozabite, da boljšega trenutka še dolgo ne bo.
 • Strelke vključite svoj um v raziskovanje različnih pogledov in kultur. Ugotovile boste, da se vam veliko stvari zdi izjemno fascinantnih, kar vas bo navdihnilo.
 • Kozoroginje, pokličite zaupanja vrednega prijatelja, družinskega člana ali finančnega svetovalca, ki vam lahko da nekaj povratnih informacij in nasvetov ter navodila za upravljanje z denarjem.
 • Vodnarke, trenutni premik v vašem vedenju bo zmedel druge, saj so navajeni, da ste bolj resne.
 • Ribice, v tem obdobju boste strokovnjakinje za pravočasno prevzemanje in dokončanje nalog.

Pripravljeno za Elle.si