Preverite, kakšen voznik ali voznica ste, glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni?

Vsak dan se na cestah srečujemo s takšnimi in drugačnimi vozniki. Vsako nebesno znamenje ima drugačne vozne karakteristike, zato ne bodite presenečeni, če vas bo izsilil kakšen pogumen lev, ali če bo kakšna ribica vozila prepočasi. Skratka, v avtomobilu se glede na astrološko znamenje obnašamo drugače. Kakšne pa so vaše navade?

OVEN

Ovni so dobri sposobni vozniki, vendar so za volanom velikokrat impulzivni in preveč nepremišljeni. Zanje je značilno pospeševanje v križiščih, velikokrat prevozijo tudi rumeno ali celo rdečo luč na semaforju. V gneči se glasno pritožujejo, kadar pa so odlično razpoloženi, jih nič ne zmoti. Ko se na semaforju prižge rumena luč, ovni hitro oddrvijo naprej.

Priporočeno vozilo: močan avto s štirikolesnim pogonom.

BIK

Bika lahko v avtomobilu spoznate po tem, kako za volanom prepeva in z glavo miga v ritmu glasbe. Biki so previdni in dokaj umirjeni vozniki, hitra vožnja jih negativno vznemirja. Prometna pravila upoštevajo bolj kot katero koli drugo znamenje. Ko obtičijo v koloni, jih njihova vztrajnost ščiti pred tem, da so notranje umirjeni.

Priporočeno vozilo: njihov najljubši avtomobil je praktičen in varen.

DVOJČKA

Dvojčki so za volanom zelo spretni, med vožnjo pa velikokrat počnejo vse mogoče stvari. Ne ozirajo se preveč na druge, hitro menjajo pasove, zato jim drugi pogosto trobijo. Dvojčki so najboljši sopotniki na daljših vožnjah, saj klepetavi in radovedni in slaba družba, ko se z njimi peljete na resen sestanek.

Priporočeno vozilo: dinamično in vzdržljivo.

Preverite, kakšen voznik ali voznica ste, glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni?

RAK

Raki so previdni šoferji in pogosto se pritožujejo nad vožnjo drugih, ter jih nežno opozarjajo. Po naravi so vestni in vedno spoštujejo prometne predpise. Rak je eno najbolj srčnih nebesnih znamenj, zato so na cesti še posebej previdni tudi do drugih. Če vidi rak na cesti nekoga v težavah, se bo vedno ustavil.

Priporočeno vozilo: vozilo z najboljšo oceno varnosti.

LEV

Lev je odličen voznik in pravi ljubitelj hitrosti ter močnega avtomobila. Tako kot sicer v življenju tudi na cesti rad privlači pozornost in šarmira za vsakim ovinkom. Tako z načinom vožnje, kot tudi z raznimi nalepkami in tablicami na avtomobilu. Večino časa preživi na prehitevalnem pasu, kjer si da duška in z nasmeškom opazuje počasnejše.

Priporočeno vozilo: idealen avto je velik in drag.

DEVICA

Device so dobri šoferji, vendar preveč kritični do drugih udeležencev v prometu. Vozijo previdno, da ne bi poškodovali avtomobila, redno preverjajo količino olja v motorju in tekočino za stekla. Vedno ko na bencinski črpalki napojijo svojega jeklenega konjička, ne pozabijo umiti tudi okna. Obvladajo parkiranje avtomobila in se razjezijo, če jih kdo zaparkira.

Priporočeno vozilo: dizel, saj želijo biti varčni z gorivom in obožujejo prihranke.

Preverite, kakšen voznik ali voznica ste, glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni?

TEHTNICE

Čeprav so tehtnice za volanom spretne, se večkrat popolnoma zamislijo in ne sledijo vožnji zbrano. Med vožnjo radi poslušajo glasno glasbo ali telefonirajo s prijatelji. So dobrodušni in družabni vendar se njihova ustrežljivost zaključi, če jih izsilita kakšen pešec ali kolesar.

Priporočeno vozilo: pomembno je, da ima avtomobil dobro notranjo opremo.

ŠKORPIJON

Škorpijoni so zelo pogumni vozniki, ki v prometu prehitro vzrojijo. Radi vozijo hitro, cesto doživljajo kot igrico in z veseljem premagujejo druge šoferje. Radi imajo hitre avtomobile. So najbolj strastno nebesno znamenje, zato jih boste globoko prizadeli in užalili, če ne boste pohvalili njihovega avtomobila.

Priporočeno vozilo: vročekrven avto, ki ima močan motor

STRELEC

Strelci so znani po svojih nenavadnih veščinah za volanom, spretno parkirajo in vožnjo doživljajo kot zabavo. So znanci prekrškov za volanom ter na parkirišču, saj večkrat pozabijo na pravila. Njihov svobodni duh je vedno pripravljen za nove dogodivščine, radi širijo svoja obzorja ter osvajajo nove ceste s svojim avtomobilom.

Priporočeno vozilo: športne različice vseh avtomobilov.

Preverite, kakšen voznik ali voznica ste, glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni?

KOZOROG

Kozorogi so znani kot zelo pazljivi vozniki in prej kot prehitro vozijo običajno pod omejitvami. Pazijo na porabo goriva ter se držijo pravil o kulturi vožnje. Prepričani so, da bodo vozniki cenili, če jim dajo prednost. Ko imajo postavljen cilj , premorejo neverjetno odločnost. Zaradi previdne vožnje redko prejmejo kazen zaradi prekoračitve hitrosti.

Priporočeno vozilo: moderen model v temnih barvah.

VODNAR

Vodnarji so fenomenalni vozniki, ki se z vožnjo ne obremenjujejo preveč. Dobro se znajdejo na nepoznanih cestah, zabava jih opazovanje drugih udeležencev v prometu. Najbolj jih vznemiri kazen, saj so tedaj prepričani, da se je nekdo spravil na njih. So vozniki, ki potrebujejo avto, ki jih nikoli ne pusti na cedilu.

Priporočeno vozilo: električen avto, ki postavlja nove trende.

RIBA

Ribice so umirjeni vozniki, za volanom pa najraje razmišljajo o svojem življenju. Radi so za volanom, v prometu so korektni in radi priskočijo na pomoč. Niso ravno odločni, zato se na cesti večkrat tudi takrat ko ni potrebno zmedejo. Borba za parkirišče v centru mesta je zanje najhujša možna situacija, ki bi se ji radi izognili.

Priporočeno vozilo: čim manj vpadljivo vozilo, ki je varno.

Vas zanima NAJBOLJŠA VOZNICA ZODIKA IN NAJSLABŠA VOZNICA