Vas zanima, kako lažje uresničiti svoje sanje?

Da bi uresničili svoje sanje, morate najprej spoznati, da ste ustvarjalec, in da ste kot takšni že ustvarili mnogo čudežev v življenju. Preverite, kako uresničiti svoje sanje in prekiniti krog nezadovoljstva!

Celo okoliščine, ki jih ne marate, so odsev vaše realnosti.

To pomeni, da ne morete obtoževati drugih, zanikati odgovornosti, kazati s prstom na tiste, ki naj bi bili krivi. Se sami sebi smiliti ali biti jezni na življenje, ki ste ga že ustvarili. Tudi, če je trenutno videti kot popolna zmešnjava. Tudi za ustvarjanje zmešnjave je bila potrebna ustvarjalnost.

Oglejte si vsak kotiček svojega življenja. Dober, slab ali neopredeljen, vsak nosi oznako osebne in enkratne ustvarjalnosti, ki vas notranje bogati in vas usmerja k uresničitvi vaših sanj.

Vas zanima, kako lažje uresničiti svoje sanje?

Če niste zadovoljni s svojimi življenjskimi pogoji, potem si ustvarite in izborite drugačne.

Nedvomno jih lahko spremenite, če le niste spremenili dejstva, da so zelo slabi in nič drugega. Nima smisla biti razburjen, še bolj pomembno je, da ne zapravljate časa z zmerjanjem in obtoževanjem drugih za nastalo situacijo (niti v najglobljih mislih).

Preberite tudi UPORABA ASTROLOGIJE V SMERI OSEBNEGA RAZVOJA

Ne glede na to kakšno je vaše življenje danes. Vam nič in nihče ne more preprečiti, da ne bi uresničili svojih sanj že jutri. Celo najbolj grozen scenarij nosi v sebi potencial, ki lahko prebudi najglobljega genija v vaši notranjosti. Vsi jadramo ustvarjalno, ko stvari gredo, kakor je treba. Šele, ko komu teče voda v grlo. Se nam začnejo kolesa ustvarjalnega razmišljanja obračati v negativni smeri.

Majhne stvari lahko postanejo veliki uspehi.

Najhuje, kar lahko naredite je, da zapravljate svojo moč za negativnosti, jezo in zamero in se ob tem počutite kot žrtev. Kjerkoli že ste, uporabite situacijo kot vzletno stezo in ljubeče poletite proti svojim skritim sanjam.

Biti trmast nadzornik pomeni, da si želite zagotovilo za uspeh, še preden tvegate in to je velikokrat razlog, da svojih sanj ne popeljete v realnost. To pomeni, da se želite izogniti vsem možnim poškodbam ali razočaranjem. Predvsem pa to pomeni neuspeh, kajti zagotovilo, ki si ga muhasti nadzornik želi, je zasluženo darilo za pogum in tveganje, kar pa ne more biti vnaprej pridobljeno.

Če si želite zagotovilo, pomeni, da omejujete kar dajete in zmanjšujete, kar boste prejeli.

Bati se razočaranja nenazadnje ne pomeni tudi bati se življenja, kajti razočaranje je učitelj, ki pride, kadar zaidemo s poti in se moramo prebuditi in preusmeriti. Če ste ves čas nadzornik, ne morete ustvarjati svobodno, kajti svobodno ustvarjanje izvira iz vašega resničnega bistva, pravega jaza, iz vaše duše. Ustvarjanje z nadzorom pomeni ustvarjanje z egom, pravih srčnih želja pa tako ne morete popeljati v realnost.

Če želite nekaj ustvariti, začnite tako, da si to najprej res dobro predstavljate, zaupajte svojim sanjam. Želja usmerja osredotočenja. Če so vaše želje nejasne, bo tudi vaše žarišče zamegljeno.

Nejasne želje se zato ne bodo nikoli materializirale, jasno osredotočene želje pa imajo veliko boljši potencial za uresničitev. Jasno osredotočenje je vaša čarobna palica. Ta usmeri ustvarjalnost in tako odpre pot izkušnji.

Če zaznavate in čutite globoko željo, tako, ki prihaja iz duše, željo, da izrazite svojo kreativnost, da delite ljubezen, nežnosti, pozornosti, da prispevate svetu najboljše, potem ste na pravi poti, kajti tam vas čaka velika sreča.

Pripravila: T.C.

Preberite tudi REŠEVANJE KONFLIKTOV, STRES IN ČUSTVA