KAJ PRINAŠA OBDOBJE MARSA V DEVICI?

Kako boste delovali in kakšno bo vaše počutje v času, ko je Mars v devici?

Kako boste delovali in kakšno bo vaše počutje v času, ko je Mars v devici?

Predviden čas branja: 3 minutes

Mars iz pogumnega leva 29. julija prehaja v znamenje device. Prihaja izjemna analitičnost, kar pomeni, da boste zelo kritični do sebe in okolice. Delovali boste na bolj razumen in resničen način, samozavest se počasi znižuje. Z veliko dozo zdrave pameti ter utemeljenimi odgovori boste točno vedeli, kakšno pot si želite. Sposobni ter zelo spretni ljudje boste v tem obdobju raje ohranili določeno mero osebnega nadzora. Devici vlada Merkur, planet komunikacije, ki predstavlja tudi našo miselnost, zato je Mars v devici tisti, ki spodbuja pogovore, učenje in splošno duševno stimulacijo.

Zaradi svojih briljantnih organizacijskih sposobnosti boste najbolj uživali na tistih področjih, ki zbujajo vaše zanimanje.

Kako boste delovali in kakšno bo vaše počutje v času, ko je Mars v devici?

Zaželeli si boste tistih, ki so inteligentni, razgledani in resno jemljejo zadeve, ki vam veliko pomenijo. V ljubezni in spolnosti boste s tem vplivom eksperimentirali, ter neizmerno uživali v čutih. Obdobje Marsa v devici spremlja prirojena težnja, da prebuja trmo in pretirano kritično naravnanost, še posebej takrat, ko se prebudi nasprotovanje. Če bo jeza na kakršen koli način usmerjena navznoter, lahko svoje preveč kritične težnje usmerite tudi nase, kar na koncu povzroči veliko negotovosti. Te težnje je mogoče umiriti ali ublažiti z visoko stopnjo samozavesti, osredotočenosti in nadzora.

Ker je devica povezana s področjem prehrane in zdravja, se lahko ob nezdravi hrani ali ne gibanju počutite popolnoma brez fizične moči ali volje.

Težko se boste na ta način popolnoma sprostili ali povečali stopnjo samozavesti zaradi vpliva živčnega sistema na splošno telesno počutje in občutek stabilnosti. Torej v tem obdobju jejte bolj zdravo in se več gibajte, da ne boste razdražljivi in ​​živčni. Lažje boste tudi obvladovali stopnje agresije in negativna čustva, ki se lahko pojavijo kot posledica konflikta ali trenja z drugimi. Prav tako lahko v negativnem smislu ta vpliv povzroči, da izrazite svojo včasih hiperkritično in analitično naravo s težnjo, da postanete preveč zahtevni do sebe in drugih, zlasti v času stresa.

Kako boste delovali in kakšno bo vaše počutje v času, ko je Mars v devici?

Čeprav boste v življenjskem smislu skromni, si boste ves čas nizali visoke zahteve.  Natančni in metodični se boste z lahkoto organizirali in uresničevali svoje cilje, večinoma s trdim delom.

Veliko energije in življenjske moči boste pridobivali iz stvari, ki jih počnete, s pomočjo dela, hobijev in kakršnih koli odgovornosti, ki jih prevzemate. Brezdelen čas lahko povzroči da postanete jezni, nervozni, zaskrbljeni. V središču pomembnih prioritet bo tudi perfekcionizem, vendar v pozitivnem smislu, dokler ne vodi v premočno obremenjenost. To je čas učinkovitega delovanja, saj boste lažje zaključili tudi z nedokončanimi nalogami.

Na vsak način boste želeli biti dobri v tem, kar počnete. Odprti za eksperimentiranje, v smeri da bi napolnili svojo radovednost in se počutili pametne. Prhaja tudi sramežljiva in skromna stran tega vpliva, ki vas drži nazaj, da si ne želite stopiti na oder, v ospredje. Če boste zaposleni, vam bo to dajalo občutek smisla. Ker pa boste zaskrbljeni, boste v odnosih pozorni, da boste zadovoljili potrebe tistih ki so vam blizu.

Pripravljeno za Sensa.si