Dnevni horoskop za torek 9. maja 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 9. maja 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 9. maja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za torek 9. maja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Še vedno vas muči nekaj nerazčiščenih zadev, ki jih boste s pomočjo konjunkcije med Soncem in Uranom hoteli razvozlati. Nekaj boste začeli gledati v popolnoma drugačni luči kot do zdaj.

Horoskop nasvet za današnji dan: Imate občutek, da se lahko odločate sami, a izkazalo se bo malce drugače. Nekdo vas izziva in opazuje, vi pa se boste morda celo predolgo spraševali, čemu.

Dnevni horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 01:33 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni. Navidezna smrt narave ustreza duhovni polnosti v času največje človeške domiselnosti, kajti v tem času na polju ni dela.

Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja.
Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Mesečni horoskop MAJ 2023

Danes praznuje Nejc Lombardo: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v Biku v 6. Hiši, zato ga zanimajo različne stvari in na mnogih področjih doživlja velike uspehe, saj je organizirana, artikulirana in zelo bistra oseba. Za druge je on izjemno privlačna, zanimiva in karizmatična oseba, oddaja nekakšno skrivnostno energijo, ki človeka težko pusti hladnega. Je vztrajen, odločen in oprezen ter potrebuje veliko časa, da se prilagodi novim idejam.

Mars se je ob njegovem rojstvu nahajal v znamenju Dvojčkov v 7. Hiši. Čeprav pogosto deluje kot spokojna in preprosta oseba, je to izredno kompleksno bitje in v resnici veliko bolj občutljiv, kot to kaže. V vsakdanjem življenju se neprestano uri v obvladovanju svoje ogromne notranje energije. Njegova lune se nahaja v znamenju Tehtnice v 10. Hiši, kar pomeni, da je navadno prijazna in za druge tudi privlačna oseba, veliko se giblje v umetniških krogih in pogosto na teh področjih tudi doseže uspeh, saj ima zelo dober čut za ljudi in prav tako posle.

Ni dovolj, da se zmaga v vojni, bolj pomembno je, da se organizira mir.

Aristotel

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Nataša Bokal, slovenska smučarka
  • Toni Tišlar, slovenski hokejist
  • Nataša Pirc Musar, slovenska pravnica
  • Tanja Fajon, slovenska političarka
  • Marek Jankulovski, češki nogometaš

Na današnji dan je bila ustanovljena Slovenska filatelistična akademija. Nelson Mandela priseže kot prvi temnopolti predsednik Južnoafriške republike. Ustanovljen Radio Študent Ljubljana. Krištof Kolumb odpluje na zadnje, četrto, potovanje v Novi svet. Rodil se je Hardy Krüger mlajši, nemški igralec in Billy Joel, ameriški pop pevec. Rodila se je tudi Candice Bergen, ameriška filmska igralka. Umrl je Božidar Kantušer, slovenski skladatelj in Aldo Moro, italijanski predsednik vlade.

Kako se boste danes odzivali na kritiko in pripombe?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste kritiko in pripombe znali sprejeti.

Katera znamenja zodiaka boste zaradi pretiranega strmenja k cilju spregledala bistvo?

V današnjem dnevu boste morda spregledali bistvo rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V odnosih boste zaradi lune v znamenju kozoroga bolj zadržani in ponižni, prav tako bo kjerkoli se boste znašli čutiti napetosti. Odstranite energijo strahu iz sebe in se usmerite v prihodnost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prihaja pravi čas, da naredite korak naprej, še posebej v ljubezenskih odnosih. Vse skupaj vam bo prineslo dolgoročno korist in osebno zadovoljstvo, zato se nikar preveč ne obotavljajte.Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ker boste imeli občutek, da se nekdo z vami ne želi soočiti, boste brskali in raziskovali sami. Priznati si morate, da nečesa še niste izpustili, kar vas globoko v notranjosti obremenjuje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odločitev, ki jo boste sprejeli, bo kljub luni v znamenju kozoroga, ki vas spodbuja k premišljenosti tvegane narave.  Ne ustavljajte se pri zadevah, ki se na prvi pogled zdijo zelo mamljive.Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pogled boste na področju kariere usmerili naprej, a kljub temu vse ne bo potekalo tako, kot ste si začrtali. Na področju čustev pričakujte zvečer intenzivne trenutke z ljubljeno osebo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na ljubezenskem področju vas bo vodil ego, zato se ne vdajajte negativnim čustvom, ki lahko prikličejo slabo počutje. Usmerite se v svojo notranjost ter poiščite razloge za srečo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Obremenilo vas bo nekaj opravkov, povezanih s finančnim področjem, vendar kljub temu vztrajate do konca, kar z energijo lune v znamenju kozoroga tokrat niti ne bo tako zelo težavno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poslovno in finančno področje vam zaradi odlične motivacije, ki jo bo prebujala luna v kozorogu ne bo povzročalo težav, vendar ostane še nekaj podrobnosti, ki jih lahko opravite hitro.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne boste sposobni prehitro popustiti, saj bo šlo za pomembnejši dogovor ali zadevo, od katere ste žal finančno odvisni. Pretehtajte vse razloge za in proti, preden karkoli podpišete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dan, ki ga bo polepšala luna v vašem znamenju boste začeli polni dobrih zamisli, posebno na čustvenem področju. V odnosu z osebo, ki vam veliko pomeni, se boste končno prepustili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na vsak način boste poskušali obrniti pozornost sodelavcev v smer, ki vam najbolj odgovarja. Spremenite način delovanja in posvetite več pozornosti zdravemu načinu življenja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Obtožili vas bodo, da vsiljujete svoje načrte drugim, vendar se s tem ne boste obremenjevali. Veliko bo vsakodnevnih opravil in skrbi, vendar jih boste opravili mirno, z veliko motivacije.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2023  ali KAKO RETROGRADNI PLUTON VPLIVA NA VAŠE ASTRO ZNAMENJE?