Tedenski Lunin horoskop od 8. do 14. maja

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. maja 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. maja 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. maja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju strelca, zato vse napredne ideje, ki vam bodo rojile po glavi poskusite udejanjiti. Ker boste polni entuziazma, boste sposobni početi več stvari hkrati in vse, česar se boste lotili, vas bo spravilo v dobro voljo. Če boste prebudili spontanost, se boste znašli tudi v ljubezenskih odnosih. V kolikor bo kdo občutljiv, ga boste hitro znali nasmejati in mu razložiti, da štejejo pozitivne misli, ne negativne.

Pazite le, da ne boste zaradi pretiranega navdušenja preveč zaletavi pri zahtevnih opravilih ter na cesti.

V torek luna prehaja v znamenje kozoroga, zato ne bodite presenečeni, če vam bodo misli polnile zadeve, ki vas na področju dela in denarja čakajo v prihodnjem obdobju. Znali se boste organizirati in prebuditi načine, s katerimi se boste usmerili k pravim rešitvam. Na področju odnosov boste jasno povedali, da potrebujete mir. Lahko ste deležni tudi kakšne zavrnitve brez pravega razloga.

V sredo se bo luna nahajala v kozorogu, zato vas čustvene zavede ne bodo najbolj zanimale.

Analizirali boste konkretna dejstva, iskali boste tudi resnico v vsaki zgodbi, ki vam bo prekrižala pot. Miselne naloge bodo podkrepljene z logičnim sklepanjem. Tokrat vas ne bo zmotilo niti težje delo v domačem okolju, ki zahteva več moči in vztrajnosti. Energija ne bo enostavna, prinaša pa možnost, da osvojite kakšno lekcijo povezano s področjem dela in denarja. Občutek, da morate nekaj spremeniti bo izredno intenziven.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. maja 2023

V četrtek luna prehaja v znamenje vodnarja, zato bo veliko lažje postaviti se zase in uživati ob tistih, ki razmišljajo v podobni smeri. Z raznimi zapleti, kompliciranimi posamezniki ter težavami se tokrat ne boste obremenjevali. Prijateljski odnosi bodo zelo pomembni, saj vam bodo razbistrili misli po napornem delovniku. Odprtega duha boste raziskovali ter iskali napredne možnosti. Ničesar se tokrat ne boste bali ali ustrašili.

V petek bo luna v vodnarju, nastopi tudi Zadnji krajec.

Čas je ugoden, da popeljete do konca, kar ste začeli pred kratkim. Veliko bo praznega govorjenja, manj bo konkretnih dejanj, kar lahko marsikoga spravi v napet položaj. V mislih boste gradili dolgoročne načrte in prebujali upanje na lepši jutri. Ego boste še posebej levi, ovni in vodnarji težje nadzirali. Telo bo hrepenelo po gibanju, zato se športnim dejavnostim nikar ne izogibajte.

V soboto ob 6.39 uri luna prehaja v ribi in prebuja nežne energije, ki bodo še posebej izrazite na področju čustvenega dojemanja.

Prijeten občutek da je vse urejeno ter da ste ljubljeni, bo dopolnilo k boljšemu počutju. Konfliktov tokrat ne bo na vidiku, saj se boste tik pred tem, ko bi se lahko znašli v kakšnem sporu znali elegantno umakniti. Ker bo intuicija nadpovprečna, je prav da ji popolnoma zaupate ter ji sledite.

V nedeljo se bo luna nahajala v znamenju rib, zato stopa na plano vse, kar je povezano s podzavestjo in globokimi zaznavami. Umirjena energija vam omogoča, da boste usmerjeni k ustvarjanju.  Prisotne bo nekaj občutljivosti, ki bo najbolj intenzivna pri samskih. Nikar ne dovolite negativnim mislim da vam ukradejo kakšen prijeten trenutek, ki bi ga lahko doživeli.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NAJ VAS OBDOBJE RETROGRADNEGA PLUTONA PREBUDI in GUBE DOBI VSAK, VPRAŠANJE JE LE, KDAJ?