Dnevni horoskop za torek 6. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 6. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, torek 6. februarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za torek 6. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Najboljša izbira na vseh področjih bo umirjen, diplomatski in nežen pristop, s katerim boste lažje pridobili prave odgovore.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zadeve, s katerimi ste obremenjeni že nekaj časa, lahko pridejo na dan.

Horoskop
Luna preide v znamenje Kozoroga

Danes ob 13:08 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji.

Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni. Navidezna smrt narave ustreza duhovni polnosti v času največje človeške domiselnosti, kajti v tem času na polju ni dela. Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Danes praznuje Peter Poles: Astro profil

Primanjkljaj planetov v zemeljskih znamenjih mu daje občutek igrivosti. Njegovo Sonce se nahaja znamenju Vodnarja. V medsebojnih odnosih je stanoviten, human, zvest in včasih kritičen ter sarkastičen. Že ob bežnem stiku z ljudmi se lahko brez težav zaplete v odkritosrčni pogovor, zato ima veliko znancev, ampak le malo pravih prijateljev. Če so prijateljski odnosi zanj preveč obvezujoči, ne vztraja za vsako ceno, da bi jih ohranil. Njegovo poklicno področje je zelo široko, saj se ne brani nobenega dela, odlikuje ga zvedavost in polno novih idej. Najbolj se izkaže na vodilnih položajih.

Marsom v znamenju Raka je pripravljen na trdo delo in odrekanje, samo da bi dosegel, kar si je zastavil. Pri svojih nazorih zelo vztraja in je odločen, da stvari izpeljete tako, kot je prepričan, da morajo biti izpeljane. Njegova vztrajnost pri namenu in zmožnosti za opravljanje dela je skorajda že meji na obsedenosti. Njegova Luna, ki se nahaja v Vodnarju ga usmerja v taktnost in strast na ljubezenskem področju.

Nagnjen je k praktični strani življenja. Svojo ljubezen kaže na drugačen način. Hitro opaža in se tako tudi odloča, je radoveden in odprt za vse novo. Jupiter v znamenju Dvojčkov mu dodaja smisel za humor in zabavo. Najbolj uspešen bo na področjih, kjer lahko izraža svojo kreativnost. Odlično se znajde v še tako težki situaciji.

Kaj pravi horoskop za torek 6. februarja 2024?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Dubravka Tomšič Srebotnjak, slovenska pianistka hrvaškega rodu
  • Robert Nesta – Bob Marley, jamajški pevec rock reggaeja, glasbenik
  • Natalie Cole, ameriška pevka in igralka
  • Rick Astley, britanski pop pevec
  • Branko Ilič, slovenski nogometaš

Na današnji dan Tina Maze na smukaški tekmi Svetovnega prvenstva 2015 v Vailu osvoji naslov svetovne prvakinje. Michael Jordan prvič izvede svoj značilni met. Rodil se je Ronald Wilson Reagan, ameriški predsednik in Zsa Zsa Gabor, madžarsko-ameriška igralka. Rodil se je tudi telovadec Mitja Petkovšek in Axl Rose, član skupine Guns and Roses. Umrl je Stane Koritnik, slovenski operni pevec in Gustav Klimt, avstrijski slikar.

Katera znamenja zodiaka boste danes zaprta vase?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste zaprti vase biki, raki in ribe.

Čemu bi se bilo smotrno danes preprustiti?

Danes bi se bilo smotrno prepustiti kovanju ciljev za prihodnost.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub temu, da imate občutek, da se mora vse v vašem življenju odvijati hitro, temu ne bo ravno tako, saj luna sredi dne prehaja v znamenje kozoroga, ki lahko vse skupaj upočasni. Vzemite si čas, da boste bolj prepričani vase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Žal bodo vaše misli povzročile, da se bo zgodilo natanko tisto, česar ste se najbolj bali. Kljub vsemu imate dovolj moči in energije, da situacijo čim prej popravite in se usmerite k napredku.

 
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Tokrat pričakujte zanimiva odkritja in hkrati dramatičen razvoj tistih dogodkov, ki so že nekaj časa sporni. Odprti in direktni si lahko obetate spremembe, predvsem na osebnem področju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Situacija, na katero ste se dolgo skrbno pripravljali, bo stekla drugače kot ste želeli, vendar še vedno v učinkoviti smeri, zato se spremembam, namesto da vas vznemirjajo raje prilagodite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dojeli boste, da morate biti z nekom bolj previdni, prav tako bo pomembno, da gledate izključno nase. Ljubezen se bo znašla v vzponih in padcih, med katerimi boste poskušali usklajevati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Določena pravila bodo dušila produktivnost, zato se postavite zase in vztrajajte pri začrtanih nalogah, kajti kmalu boste dosegli svoje. Priznajte svoje napake in ne bodite trmasti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pomembno vam bo predvsem to, da napredujete na osebnem področju. Ne ozirajte se na tiste posameznike, ki neprestano komentirajo vaše korake in odločitve, svojih pa ne vidijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nestrpni boste, saj vas bo dopoldne, ko bo luna še v znamenju strelca pri delu nekdo ves čas priganjal. Morda bi bilo dobro, da bi začeli razmišljati o drugačnih prijemih in spremembah.

 
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z veseljem se boste ukvarjali predvsem sami s sabo, ter skušali razvozlati nekaj, za kar potrebujete izključno mir in tišino. Zanimivo bo, da boste ves dan hrepeneli po določeni osebi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Strastni in pogumni se boste spoprijeli z nalogo, ki je resnično velik zalogaj. Začnite postopoma, da boste lahko sledili vsem namigom in pripeljali vse skupaj do učinkovitega zaključka.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi svoje velikodušne narave pazite, da si ne nakopljete skrbi za nekoga, ki ima večje težave, kot jih lahko prenesete. Razčistili boste določene zadeve in prišli do pomembnega zaključka.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj pomembnega prihaja z zamudo, zato boste nemirni, trmasti in nezadovoljni. Namesto da se smilite sami sebi, dvignite glavo ter se podajte novim dogodivščinam naproti.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali KAJ PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V VODNARJU?